Сканер штрих-коду Symbol/Zebra DS9208 USB (DS9208-SRWNNU21Z) - AT1012628 - купити Сканери штрих-кодів в Києві й Україні, доступні ціни на Сканер штрих-коду Symbol/Zebra DS9208 USB (DS9208-SRWNNU21Z) - AT1012628 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Сканер штрих-коду Symbol/Zebra DS9208 USB (DS9208-SRWNNU21Z)
Сканер штрих-коду Symbol/Zebra DS9208 USB (DS9208-SRWNNU21Z)

Сканер штрих-коду Symbol/Zebra DS9208 USB (DS9208-SRWNNU21Z) - AT1012628

Код товару: AT1012628
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
система зчитування - світлодіодна, інтерфейси підключення - USB, тип підключення - провідний, наявність підставки - є

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Symbol/Zebra
Тип настольний
Швидкість сканування 90 скан/сек
Система зчитування світлодіодна
Тип підключення провідний
Інтерфейси підключення USB
Клас захисту IP42
Типи зчитуємих штрих-кодів Aztec Code, Chinese 2 of 5, Codabar, Code 11, Code 128, Code 32, Code 39, Code 39 Full ASCII, Code 39 Trioptic, Code 93, Composite Codes, Coupon Code, Data Matrix, Discrete, EAN/JAN-13, EAN/JAN-8, Expanded, Expanded Stacked, GS1 DataBar, IATA, Interleave 2 of 5, ISBN, ISSN, Limited, Matrix 2 of 5, MaxiCode, Micro PDF417, MSI, Netherlands Post, PDF417, Plessey, QR код, Royal Mail, Stacked, Stacked Omnidirectional, TLC-39, Truncated, UPC-A, UPC-E, UPCE1, USPS 4CB, Австралійська пошта, Британськая пошта, Канадська пошта, Японська пошта
Декодуємі штрих-коди 1D, 2D
Индикаторы чтения настраиваемый звуковой сигнал
Разрешающая способность 4 mil, 7.5 mil
Угол сканирования 45°
Контрастность 2.5
Напряжение питания 5 B
Устойчивость к внешним воздействиям выдерживает многократные падения с высоты 1.5 м
Подсветка штрих-кода 625 ± 5 нм (LED), 630nm LED
Температура эксплуатации от 0°С до + 40°С
Влажность при эксплуатации от 5 до 85%
Розміри 140 x 82.1 x 80 мм
Вага 269 г
Колір Чорний
Глубина поля сканирования 0 - 260 мм
Захват изображений Bitmap, JPEG, TIFF
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Сканер штрих-коду Symbol/Zebra DS9208 USB (DS9208-SRWNNU21Z) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Пристрій Zebra DS9208 дає можливість сканувати штрих-код як з паперових етикеток, так і з екранів мобільних телефонів. Цей універсальний сканер дає можливість зчитувати будь-які одновимірні та двовимірні штрих-коди з друкованих етикеток у роздрібній торгівлі, на яких позначено продукт та його ціна для зчитування на касі, з електронних купонів, подарункових сертифікатів, дисконтних карток, авіаквитків, квитків до театру.

Сканер штрих-кодів DS9208 має всі функції, що забезпечують високу продуктивність співробітників: найвища в галузі швидкість сканування; простота та легкість зчитування без необхідності поєднання штрих-коду та сканера;можливість сканування портативним пристроєм чи сканування без використання (експлуатації) рук.

Зручність спонукає клієнтів зберігати посадкові талони, вхідні квитки на заходи, подарункові та дисконтні картки та мобільні купони у пам'яті свого мобільного телефону, де вони завжди під рукою, на відміну від їхніх паперових аналогів. Сканер DS9208 дозволяє завершити ланцюжок операції зі штрихкодом на екрані мобільного телефону.

Модель DS9208 із сучасним витонченим дизайном ідеально впишеться у будь-яку робочу обстановку. Завдяки компактному корпусу у своєму класі сканер DS9208 підійде для роботи в дуже стиснутих умовах від каси в бутику до вокзального віконця з продажу квитків.

Зі сканером DS9208 ви не тільки підвищите прибуток, але і збережете свої кошти. Пристрій настількиІнтуїтивно зрозуміло, що навчання практично не потрібно витрачати ні грошей, ні робочого часу. Сканер DS9208 миттєво готовий до роботи і може зчитувати всі основні одновимірні та двовимірні штрих-коди з різноманітних поверхонь – від паперових етикеток до екранів мобільних телефонів.

Сканер DS9208 дає можливість зчитувати як штрих-коди з паперових етикеток, так і електронні штрих-коди з екранів мобільних телефонів. Цей універсальний сканер дає можливість зчитувати будь-які одновимірні та двовимірні штрих-коди з друкованих етикеток у роздрібній торгівлі, на яких позначено продукт та його ціна для зчитування на касі, з електронних купонів, подарункових сертифікатів, дисконтних карток, авіаквитків, квитків до театру. Сканер штрих-кодів DS9208 має всі функції, що забезпечують високу продуктивність співробітників:найвища в галузі швидкість сканування та простота та легкість зчитування.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані