Точило Xiaomi Huo Hou Fire Knife Sharpener (HU0045) - AT1014566 - купити Точилки для ножів в Києві й Україні, доступні ціни на Точило Xiaomi Huo Hou Fire Knife Sharpener (HU0045) - AT1014566 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Точило Xiaomi Huo Hou Fire Knife Sharpener (HU0045)
Точило Xiaomi Huo Hou Fire Knife Sharpener (HU0045)
Точило Xiaomi Huo Hou Fire Knife Sharpener (HU0045)
Точило Xiaomi Huo Hou Fire Knife Sharpener (HU0045)
Точило Xiaomi Huo Hou Fire Knife Sharpener (HU0045)
Точило Xiaomi Huo Hou Fire Knife Sharpener (HU0045)
Точило Xiaomi Huo Hou Fire Knife Sharpener (HU0045)

Точило Xiaomi Huo Hou Fire Knife Sharpener (HU0045) - AT1014566

Код товару: AT1014566
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
портативні, зі звичайним лезом, 138 x 72 x 39 мм

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Для ножей с обычным лезвием
Розмір 138 x 72 x 39 мм
Тип Портативные
Виробник Xiaomi
Вага 110г
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Точило Xiaomi Huo Hou Fire Knife Sharpener (HU0045) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

ТОЧИЛКА ДЛЯ НОЖЕЙ HUO HOU KNIFE HU0045

Точилка для ножів Huo Hou Knife HU0045 відмінно підходить як професійним кулінарам, так і звичайним домогосподаркам.

ЗАБУДЬТЕ Про тупих ножах

За допомогою Huo Hou Knife HU0045 можна легким рухом нагострити сталевий кухонний ніж, завдяки чому нарізка продуктів буде здійснюватися набагато швидше і ефективніше. Інструмент відрізняється довговічністю і компактними розмірами, завдяки яким його зручно вдало розташувати в будь-якому куточку кухні.

ЕФЕКТИВНЕ Шліфування

В основі Huo Hou Knife HU0045 лежать високоякісні шліфувальні кола, які здатні акуратно і ефективно заточити Ппрактіческі будь-яких сталевих ніж. При цьому кола мають два режими роботи: грубе і гладке шліфування. Це дасть можливість отримати саме той результат, який вам потрібен.

НАДІЙНІСТЬ І БЕЗПЕКА

Точилка має лаконічний дизайн, який відмінно виглядає на кухонному столі. Її корпус зроблений з міцного ABS пластику, а сама шліфувальна частина складається з високоякісної нержавіючої сталі. Це гарантує довговічність і надійність інструменту. Разом з тим розробники обладнали пристрій спеціальної присоскою, яка забезпечить високий рівень (ступінь) стійкості практично на Ппрактіческі будь-якій поверхні.

ДІАМАНТОВИЙ ШЛІФУВАЛЬНИЙ КРУГ

Huo Hou Knife HU0045 має алмазний шліфувальний круг, який легко справляється з заточкою ножів навіть з самих твердих матеріалів. Він не боїться перепадів температур і дає можливість робити лезо не тільки гостріше, але і глаже, видаляючи з його поверхні пил.

простота і легкість В КОРИСТУВАННЯ

Точилка для ножів не вимагає особливого догляду. Вона готова до використання відразу ж після розпакування, а для її очищення досить просто скористатися м'якою щіточкою. Після заточування лезо ножа рекомендується протерти вологою тканиною.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані