Комп'ютер Apple A2348 Mac mini/Apple M1 (MGNT3RU/A) - AT1015421 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер Apple A2348 Mac mini/Apple M1 (MGNT3RU/A) - AT1015421 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Комп'ютер Apple A2348 Mac mini/Apple M1 (MGNT3RU/A)
Комп'ютер Apple A2348 Mac mini/Apple M1 (MGNT3RU/A)
Комп'ютер Apple A2348 Mac mini/Apple M1 (MGNT3RU/A)
Комп'ютер Apple A2348 Mac mini/Apple M1 (MGNT3RU/A)

Комп'ютер Apple A2348 Mac mini/Apple M1 (MGNT3RU/A) - AT1015421

Код товару: AT1015421
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Apple M, M1, 8 ядер, SOC, GPU -вбудована, M1, RAM -8 ГБ, SSD -512 GB, Bluetooth 5.0, Wi-Fi 6, 1 х Audio combo port, 1 x HDMI, 2 x USB 3.1, 2 х Thunderbolt, 1 x RJ45, немає, PSU -150 Вт

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Apple
Тип ПК Для роботи та навчання
Вид Неттоп
Серия процессора Apple M
Модель відеокарти M1
Об'єм встановленної пам'яті 8 ГБ
Об'єм SSD 512 ГБ
Операційна система Mac OS
Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Кількість ядер 8 ядер
Оптичний привід отсутствует
Внешние порты и разъемы 1 х Audio combo port, 1xHDMI, 1xRJ-45, 2 х Thunderbolt
Беспроводная связь Bluetooth 5.0, Wi-Fi 6
Идентификатор модели M1
Сокет С встроенным процессором
Чіпсет SOC
Проводная сеть (LAN) 10/100/1000 Мбит/с
Модель корпуса Apple Mac mini
Расположение блока питания зовнішній адаптер живлення
Мощность блока питания 150 Вт
Вес, кг 1.2
Ширина, мм 197
Высота, мм 3.6
Максимальный объем памяти 16 ГБ
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Производитель чипа видеокарты Apple
Опис
Придбати Комп'ютер Apple A2348 Mac mini/Apple M1 (MGNT3RU/A) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Оновлений і заряджений

Чіп Apple M1 дозволив вивести наш самий універсальний настільний комп'ютер на принципово новий рівень (ступінь). Потужність процесора зросла до 3 разів. Графіка обробляється до 6 разів швидше. А завдяки нашій найбільш передовою системі Neural Engine швидкість машинного навчання зросла до 15 разів. Mac mini надасть вам нові ресурси для роботи, ігор і творчості -більше, ніж ви могли собі уявити.

Маленький чіп. Грандіозний прорив

Зустрічайте. Наш перший чіп, розроблений спеціально для Mac. Вражаюче, але система на чіпі Apple M1 вміщує 16 мільярдів транзисторів і об'єднує центральний і графічний процесори, систему Neural Engine, контролери введення? Виведення і безліч інших компонентів. Чіп Apple M1 дає можливість використовувати на Mac унікальні в своєму роді технології і забезпечує неймовірну продуктивність в поєднанні з кращою в галузі енергоеффектівностью.1 Це не просто ще один крок для Mac -це принципово новий рівень (ступінь) можливостей.

потужний і продуктивний малий

Чіп M1 забезпечує вражаючу швидкість і потужність роботи Mac mini. 8? Ядерний процесор до трьох разів збільшив продуктивність в порівнянні з Mac mini попереднього покоління, однак розміри квадратного корпусу комп'ютера залишилися колишніми: його ширина складає всього 19,7 см.

Краса починається з чіпа

8? ядерний графічний процесор в чіпі M1 -найпотужніший і продуктивний з усіх, що ми коли-небудь створювали. Це найшвидший в світі графічний процесор для персонального комп'ютера. З ним швидкість обробки графіки на Mac mini виросла в 6 разів. Це просто неймовірна графічна міць -особливо для такого компактного пристрою.

Вся міць macOS Big Sur і чіпа М1

Операційна система macOS Big Sur розроблена з розрахунком на величезний потенціал чіпа M1. істотно оновлені додатки. Стильний новий дизайн. І передові функції безпеки і захисту даних. Нова операційна система -це неймовірно потужне програмне забезпечення, розроблене для нашого самого просунутого обладнання.

Висока швидкість і швидкий відгук

Чіп M1 і операційна система macOS Big Sur злагоджено працюють разом, забезпечуючи високу швидкодію комп'ютера. Mac mini майже моментально виходить з режиму сну. Менше часу витрачається на повсякденні дії: сторінки в Safari і фотографії відображаються миттєво. І навіть для найпотужніших різноманітних додатків завжди достатньо ресурсів.

Найбільший вибір різноманітних програм

Користуйтеся потужними додатками, створеними спеціально для чіпа Apple M1. Ваші програми теж будуть працювати завдяки технології Rosetta 2. А ще ви вперше зможете використовувати додатки для iPhone і iPad прямо в macOS Big Sur. В результаті у вас буде найбільший вибір різноманітних додатків, коли? Або доступних на Mac.

Компактний дизайн

Завдяки сукупності технологій, використаних при створенні чіпа M1 , Mac mini здатний випереджати комп'ютери, істотно перевершують його за розміром. При цьому, навіть виконуючи ресурсомісткі завдання, він споживає до 60 відсотків менше енергії, ніж модель попереднього покоління.

Скрізь на своєму місці

Компактні розміри, висока продуктивність і великий набір портів дають можливість використовувати Mac mini для вирішення найрізноманітніших завдань в самих різних сферах. Все тому, що всередині корпусу зі стороною всього 19,7 см прихований неймовірно потужний і продуктивний чип M1 -серце маленького, але працьовитого Mac mini.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані