Цифровий диктофон OLYMPUS LS-P1 Interviewer Kit (V414141SE040) - AT1015884 - купити Диктофони в Києві й Україні, доступні ціни на Цифровий диктофон OLYMPUS LS-P1 Interviewer Kit (V414141SE040) - AT1015884 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • Предлагаем вам товар телефоны, купить с доставкой в Каменец-Подольский, рекомендуем вам струйный, цена вас приятно удивит.
  • Рекомендуем купить оригинальные в нашем магазине, а также материнская плата компьютере с доставкой по Броварам.
  • Выгодные цены на источник питания компьютера, предлагаем вам сделать выбор пассивное сетевое и заказать с доставкой в Херсоне.
  • Быстро и удобно купить vr очки, обратите внимание на духовые шкафы, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем ознакомиться с оперативная память ddr, либо ламинатор бумаги, купить через корзину, это станет лучшим решением.
Цифровий диктофон OLYMPUS LS-P1 Interviewer Kit (V414141SE040)
Цифровий диктофон OLYMPUS LS-P1 Interviewer Kit (V414141SE040)
Цифровий диктофон OLYMPUS LS-P1 Interviewer Kit (V414141SE040)
Цифровий диктофон OLYMPUS LS-P1 Interviewer Kit (V414141SE040)

Цифровий диктофон OLYMPUS LS-P1 Interviewer Kit (V414141SE040) - AT1015884

Код товару: AT1015884
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
4 ГБ, МР-3 61 год, microSD/microSDHC, ААА акумулятор, білий

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Объем встроенной памяти 4 ГБ
Режимы записи PCM/MP3
Матеріал корпусу метал
Физические размеры 27,5 x 23,9 мм
Длительность записи МР-3 61 ч
Живлення ААА аккумулятор
Вага 75 г
Опис
Придбати Цифровий диктофон OLYMPUS LS-P1 Interviewer Kit (V414141SE040) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Стиль поєднує і поєднується з переліку функцій і возможностейьностью.

Стереодіктофон LS-P1 c підтримкою PCM -це стильний аудіорекордер, який легко поміщається в кишеню, але його професійні функції дають можливість записувати музичні композиції без втрат якості і з оригінальним звучанням незалежно від жанру виконання.

Чистий звук під час запису високих і низьких частот.

В цифровому диктофоні LS-P1 застосовується новітня система мікрофонів. Розташовані під кутом 90 градусів, вони забезпечують високу якість запису звуку в режимі стерео. Більш того, висока якість збірки гарантує чисте звучання з максимально і в повному обсязі низьким рівнем шуму. Все це і багато іншого розміщено в надкомпактному корпусі і дає можливість отримувати будь-який запис -від музики до доповідей на нарадах -в чудовій якості.

Точна запісь.Полная потужність.

Завдяки високоякісному підсилювача мікрофона Ви отримаєте максимально і в повному обсязі точну запис стерео звуку, абсолютно без втрат якості сигналу. Для придушення перешкод при записі стерео звуку з малогабаритного пристрою застосовується поліпшена схема підсилювача. Інженери OLYMPUS пішли ще далі і розробили новий кодек для отримання ще більш чіткого звучання з меншим рівнем шуму при конвертації музики з аналогового формату в цифровий і навпаки.

Ергономічний дизайн. Задоволення від використання (експлуатації).

З кожним натисканням кнопки для прослуховування записаної музики або репетиції Ви будете приємно дивуватися можливостям потужних технологій, укладених в компактний привабливий Міцний металевий корпус стильного аудіо-рекордера LS-P1 з підтримкою запису в PCM-форматі. Завдяки його виняткової надійності та перелік функцій і возможностейьності, в тому числі можливості передачі даних на інші пристрої через USB, Ви захочете завжди мати цей кишеньковий диктофон під рукою, куди б Ви не відправилися.

Рівний звук . Краще, ніж CD якість.

LS-P1 підтримує запис у форматі лінійної PCM (імпульсно-кодової модуляції) з роздільною здатністю до 24 біт і з частотою дискретизації до 96 кГц, що істотно перевершує якість звучання компакт-диска (44,1 кГц/16 біт). З такими параметрами бітрейта і частоти дискретизації Ви зможете навіть самі записати власний музичний компакт-диск.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані