Лопата Fiskars туристична Solid (1014809) - AT1016292 - купити Лопати в Києві й Україні, доступні ціни на Лопата Fiskars туристична Solid (1014809) - AT1016292 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Лопата Fiskars туристична Solid (1014809)
Лопата Fiskars туристична Solid (1014809)
Лопата Fiskars туристична Solid (1014809)
Лопата Fiskars туристична Solid (1014809)

Лопата Fiskars туристична Solid (1014809) - AT1016292

Код товару: AT1016292
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип інструмента -лопата штикова, застосування -турист, рукоятка в комплекті -є, матеріал робочої поверхні -метал, кількість -один предмет

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Штрихкод 6411501314178
Виробник Fiskars
Вид инструмента лопата штыковая
Применение турист
Количество один предмет
Длина общая 82 см
Ширина 20 см
Вага 1.5 кг
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Лопата Fiskars туристична Solid (1014809) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Лопата туристична Fiskars -це многоперечень функцій і возможностейьний інструмент, який може стати в нагоді в самих різних ситуаціях. Невеликий розмір, легкість і висока ефективність роблять лопату дуже затребуваною. Виготовлений інструмент з якісних матеріалів, завдяки чому відмінно протистоїть зносу. Лезо з міцної пружною стали може витримувати великі навантаження, при цьому зберігаючи гостроту. Рукоять лопати має зручну D-подібну форму і ергономічне будова. Це знижує навантаження на плечі і спину. Працюючи цим знаряддям праці, ви зможете робити більше, а втомлюватися менше.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані