Акумулятор до фото/відео PowerPlant Canon LP-E6 Chip (DV00DV1243) - AT010165 - купити Акумулятори та зарядні пристрої в Києві й Україні, доступні ціни на Акумулятор до фото/відео PowerPlant Canon LP-E6 Chip (DV00DV1243) - AT010165 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Акумулятор до фото/відео PowerPlant Canon LP-E6 Chip (DV00DV1243)

Акумулятор до фото/відео PowerPlant Canon LP-E6 Chip (DV00DV1243) - AT010165

Код товару: AT010165
В наявності
826 грн
Короткий опис:
Виробник акумулятора PowerPlant, Виробник камери CANON, Ємність 1800mAh, Підходить до моделей EOS 5D Mark II EOS 5D Mark III EOS 5D Mark2 EOS 60D EOS 60Da EOS 6D EOS 7D, Сумісний з акумулятором CANON LP-E6, Напруга 7.4V,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Canon, PowerPlant
Ємність 1800mAh
Подходит к моделям EOS 5D Mark II EOS 5D Mark III EOS 5D Mark2 EOS 60D EOS 60Da EOS 6D EOS 7D
Совместим с аккумулятором CANON LP-E6
Напруга 7.4V
Тип аккумулятора Li-Ion
Опис

Придбати Акумулятор до фото/відео PowerPlant Canon LP-E6 Chip (DV00DV1243) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Сучасна літієво-іонна батарея
Canon LP-E6 Chip PowerPlant (DV00DV1243)
призначена для фото і відеокамер і забезпечує тривалий час автономної роботи Вашого пристрою. Акумулятор PowerPlant це повноцінний аналог оригінального акумулятора.

У виробництві використані тільки високоякісні елементи живлення і японські чіпи оригінальних виробників, тому акумулятор володіє високою енергетичною щільністю, низьким саморозрядом, зберігає заряд навіть при тривалому використанні, а відсутність "ефекту пам'яті" і здатність швидко перезаряджати його не досягаючи повної розрядки, можна віднести до ключових переваг. Фірма PowerPlant гарантує безпеку використання батареї з Вашим фотоапаратом або відеокамерою. Акумулятор можна використовувати замість оригінального.

Переваги літій-іонної батареї:
- найбільша щільність енергії з усіх різновидів акумуляторів - як об'ємна, так і вагова
- напруга на елементі живлення - 3,6В, що в 3 рази вище, ніж у NiMH і NiCd акумуляторів і майже в 2 рази вище, ніж для свинцево-кислотних акумуляторів
- швидкий процес заряду батарей - до 90% ємності за 30-40 хвилин
- високий показник ресурсу - понад 1000 циклів розряду/заряду

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані