Мультиварка TEFAL RK745132 - AT1016803 - купити Мультиварки в Києві й Україні, доступні ціни на Мультиварка TEFAL RK745132 - AT1016803 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Мультиварка TEFAL RK745132
Мультиварка TEFAL RK745132
Мультиварка TEFAL RK745132
Мультиварка TEFAL RK745132
Мультиварка TEFAL RK745132
Мультиварка TEFAL RK745132
Мультиварка TEFAL RK745132

Мультиварка TEFAL RK745132 - AT1016803

Код товару: AT1016803
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
мультиварка, Тип нагріву -ТЕН-нагрів, 750 Вт, об'єм чаші -5 л, тип внутрішнього покриття -керамічне, дисплей -є, кількість програм -37, управління -електронне, габарити -259 х 294 х 398 мм, вага -4 кг , білий

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Типы программ варенье, варка на пару, выпечка, десерт, жарка, йогурт, каша, макароны, разогрев, ризотто, рис, суп, тушение
Объем чаши 5 л
Тип мультиварка
Тип внутреннего покрытия керамічне
Потужність 750Вт
Управление электронное
Особливості поддержание температуры, предварительное отключение функции автоподогрева, технология Fuzzy Logic
Габарити 259 х 294 х 398 мм
Вага 4 кг
Колір White
Тип нагрева ТЭН-нагрев
Штрихкод 3045387240554
Виробник TEFAL
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Функції мультиповар, отсрочка старта (таймер), Пароварка, сьемная внутренняя крышка
Регулировка температуры приготовления (Мультиповар 40-160 °С
Додаткові можливості предварительное отключение функции автоподогрева
Ручные настройки температура, час
Опис
Придбати Мультиварка TEFAL RK745132 Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Безмежні можливості

Сучасна мультиварка Tefal EFFECTUAL SPHERICAL BOWL RK745132 повністю реалізує ваш кулінарний потенціал і дасть можливість приготувати практично будь-яку страву. Цей апарат має 37 автоматичних програм, які легко впораються з приготуванням варення, гречки, десертів, рису, супу і навіть різотто. При цьому зручна панель управління і невеликий дисплей максимально і в повному обсязі полегшать експлуатацію і дозволять активувати потрібний режим легким дотиком пальця.

Сучасна чаша

Мультиварка оснащений і укомплектована сучасною чашею ємністю 5 літрів. Цього цілком достатньо, щоб приготувати потрібну кількість страви всього за один робочий цикл. Керамічне покриття чаші повністю нешкідливе і не вступає в реакцію з продуктами. До того ж воно легко очищається і не боїться подряпин.

Корисний перелік функцій і можливостей

Розробники оснастили Tefal EFFECTUAL SPHERICAL BOWL RK745132 спеціальний пристрій відкладеного старту, завдяки якій приготування страви автоматично почнеться в потрібний час. Таким чином можна запрограмувати мультиварку приготувати делікатес якраз до вашого приходу. При цьому, навіть якщо ви випадково встигнете, ваш улюблений делікатес не охолоне, адже всередині чаші буде підтримуватися оптимальна температура.

< div>
Сучасна конструкція

зовнішній вигляд пристрою мультиварки представлений лаконічним дизайном глибокого білого кольору. Апарат прекрасно вписується в кухонний інтер'єр і має міцний і надійний і стабільний міцний і довговічний пластиковий корпус, який не надає виробу зайвої ваги і при цьому надійно захищає всі внутрішні деталі від пошкоджень. Неможливо обійти стороною і компактні розміри, ефективно заощаджують простір.

Розумна автоматика

Завдяки сучасній технології Fuzzy Logic приготування навіть найскладніших і вишуканих страв буде як ніколи комфортним. Вам не потрібно підбирати оптимальну температуру і час приготування, адже розумна технологія все зробить за вас. При цьому зручна індикація завжди сповістить вас про готовність улюбленого делікатесу.

Ручне управління

В ручному режимі управління користувач має можливість самостійно налаштовувати час приготування, починаючи від 5 хвилин і закінчуючи 9 годинами. Температуру також можна легко регулювати в діапазоні 40-160?. Це дасть можливість не тільки точно слідувати рецептами, а й постійно експериментувати.

 Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані