Монітор BENQ EL2870UE Metallic Grey - AT1016979 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор BENQ EL2870UE Metallic Grey - AT1016979 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Монітор BENQ EL2870UE Metallic Grey
Монітор BENQ EL2870UE Metallic Grey
Монітор BENQ EL2870UE Metallic Grey
Монітор BENQ EL2870UE Metallic Grey
Монітор BENQ EL2870UE Metallic Grey
Монітор BENQ EL2870UE Metallic Grey
Монітор BENQ EL2870UE Metallic Grey

Монітор BENQ EL2870UE Metallic Grey - AT1016979

Код товару: AT1016979
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
28", TN, 3840 x 2160, 60 Гц, 16:9, 300 кд/м2, 1000:1, 2 х HDMI, 1 х Audio combo port, 1 х DisplayPort, регулювання нахилу, VESA - 100 х 100 х 2 Вт, 5.7 кг, чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник BENQ
Діагональ дисплея 28
Максимальна роздільна здатність екрана 3840x2160
Тип матриці TN
Максимальна кількість кольорів 1 млрд
Покриття матове
Частота оновлення екрану 60 Гц
Співвідношення сторін 16:9
Підсвітка WLED
Інтерфейси і підключення 1 х Audio combo port, 1 х DisplayPort, 2 х HDMI
Колір Чорний
Встроенные колонки 2 х 2 Вт
Тип монитора Для дома и офиса, Для фотографа/дизайнера, широкоформатный
VESA 100х100 мм
Технологии синхронизации AMD FreeSync
Время отклика матрицы 1мс (GtG)
Яркость 300 кд/м2
Контрастность статическая 1000:1
Контрастность динамическая 12 000 000:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 170/160
Технологии улучшения изображения Game Mode, HDR, Low Blue Light
Вес с упаковкой 10.3 кг
Вес без упаковки 5.7 кг
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Регулировка положения регулировка наклона
Опис
Придбати Монітор BENQ EL2870UE Metallic Grey Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Гладка гра

AMD FreeSync усуває розриви зображень, биті кадри та переривчастий ігровий процес, забезпечуючи неймовірно плавний ігровий процес. EL2870 - чудовий ігровий монітор із частотою оновлення 60 Гц.

Час відгуку 1 мс GtG

Надшвидкий відгук 1 мс GtG (від сірого до сірого) усуває змащування руху для плавного відтворення відео та ігор. Дія, що швидко рухається, і драматичні переходи виконуються плавно, без затримок і ореолів.

Різниця у HDR

Вам не потрібні середні результати, тому не працюйте із середнім обладнанням. HDR пропонує більш реалістичні зображення з ширшою яскравістю, кольором та контрастом. Виведіть своє відеона новий рівень (ступінь) з ефектом HDR.

Ваша візуальна перевага

Перемикайтеся між 4 рівнями режимів HDR та BI+, щоб зображення на екрані відповідало вашому контенту. Натискання кнопки дає змогу налаштувати відображення для отримання найкращого зображення в залежності від умов перегляду та вмісту на екрані.

4K UHD

Роздільна здатність 4K дає можливість максимально і в повному обсязі використовувати ігровий контент. Кришталево чисті зображення з дрібними деталями зроблять 4K подарунком для очей.

Розумний фокус

Smart Focus виділяє вибране вікно і зменшує фон, що відволікає.

Супер дозвіл

EL2870U імітує якість зображення з високою роздільною здатністю для контенту з низькою роздільною здатністю і стандартною чіткістю за рахунок збільшення щільності пікселів длязабезпечення виняткової чіткості.

Сертифікація T?V Rheinland

Глобальний орган безпеки T?V Rheinland сертифікує EL2870 ZeroFlicker ™, Low Blue Light і Brightness Intelligence Plus як дійсно дружні для людського ока.

Інтелект яскравості плюс

Отримайте перевагу над своїми ігровими ворогами. Brightness Intelligence Plus використовує датчик (індикатор) для визначення вмісту екрана та освітлення навколишнього середовища. Він регулює яскравість дисплея та колірну температуру, щоб темні області стали чіткіше окресленими, а яскраві області не переекспонувалися. Головний біль, напруга очей і втома йдуть у минуле. Ваша мрія про монітор, що адаптується до навколишнього оточення, здійснилася.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані