Пральна машина BOSCH WLP20265BL - AT1020460 - купити Транспорт в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина BOSCH WLP20265BL - AT1020460 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Пральна машина BOSCH WLP20265BL
Пральна машина BOSCH WLP20265BL
Пральна машина BOSCH WLP20265BL
Пральна машина BOSCH WLP20265BL
Пральна машина BOSCH WLP20265BL
Пральна машина BOSCH WLP20265BL
Пральна машина BOSCH WLP20265BL

Пральна машина BOSCH WLP20265BL - AT1020460

Код товару: AT1020460
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
тип -автомат, стоїть окремо, фронтальне завантаження, максимальна завантаження білизни -6.5 кг, кількість обертів -1000 об/хв, кількість програм -16, є, Колір корпусу -білий

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Ширина 59.8 см
Висота 84.8 см
Тип автомат
Глибина 44.6 см
Тип загрузки фронтальная загрузка
Количество программ 16
Спосіб установки окремостояща
Колір корпусу White
Класс энергопотребления А+
Класс отжима С
Количество оборотов 1000 об/мин
Программы стирки бережная стирка, быстрая стирка, джинсы, ночная программа, отжим, полоскание, Пуховые вещи, рубашки, синтетика, смешанные ткани, Спортивная одежда, хлопок, Хлопок Эко, шерсть, шовк
Функції выбор температуры, отсрочка стирки, предварительная стирка, режим , функция дозагрузки
Особливості TouchControl, выбор скорости отжима, дополнительное полоскание, технология speedPerfect/varioSpeed
Цвет дверцы White
Виробник BOSCH
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Вага 62.7 кг
Максимальне завантаження білизни 6.5 кг
Опис
Придбати Пральна машина BOSCH WLP20265BL Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Переваги та важливі особливості
Функція "AlllergyPlus": спеціально розроблена для людей з алергією і чутливою шкірою.

При недостатньому полоскань на одязі можуть залишатися алергени, які часто викликають роздратування на шкірі. Ось чому ми розробили функцію AllergyPlus. При її активації довше зберігається підвищена температура під час прання, а також додається ще один цикл полоскання, щоб ефективно знизити кількість алергенів. Це означає зменшення кількості пилку, вовни тварин і пилових кліщів на Вашому одязі, а також ця функція була нагороджена відзнакою якості ECARF, оскільки вона ідеально підходить для алергіків і одночасно піклується про тканини.

< div>
SpeedPerfect: ідеальна прання на 65% швидше

SpeedPerfect -це спеціальна функція, розроблена для ситуацій, коли ви поспішаєте. З SpeedPerfect ви можете скоротити час прання до 65% * без шкоди для результатів. Це може бути корисним в поєднанні з більшістю програм, з Ппрактіческі будь завантажень і будь-яким типом тканини. Наприклад, вибравши програму "Змішана білизна" в поєднанні з SpeedPerfect, ви можете постіраль до 4 кг білизни за все за 45 хвилин (* Різниця між тривалістю програми Easy Care 40 ° C і тривалістю програми Easy Care 40 ° C в поєднанні з функцією SpeedPerfect.) "

програма прання темних речей: програма для делікатного очищення білизни темного кольору, наприклад, джинсів .
Додайте речі в Ппрактіческі будь-який момент.
< picture>

Дозавантаження від Bosch дає можливість додати або прибрати зайвий одяг під час прання . Просто натисніть на кнопку «Пауза» і відкрийте дверцята пральної машини, додайте необхідні речі і продовжите цикл прання.

< div data-t-name = "Video" data-t-decorator = "Iframe" data-src = "//www.youtube-nocookie.com/embed/0ccm4YoqDUA?modestbranding=1&rel=0&version=3& enablejsapi = 1 "data-poster-image =" true "data-t-id =" 166 ">
< source type = "image/webp" data-srcset = "//media3.bosch-home.com/Movies_Animations/600x/MCMOV03355233_Dryers_AntiVibration_ru_RU.webp,//media3.bosch-home.com/Movies_Animations/1200x/MCMOV03355233_Dryers_AntiVibration_ru_RU.webp 2x" srcset = "//media3.bosch-home.com/Movies_Animations/600x/MCMOV03355233_Dryers_AntiVibration_ru_RU.webp,//media3.bosch-home.com/Movies_Animations/1200x/MCMOV03355233_Dryers_AntiVibration_ru_RU.webp 2x">
AntiVibration ™: новий дизайн бічних стінок зменшує вібрацію, забезпечує тиху роботу приладу

Пральні машини Bosch, з використання (експлуатації) м технології AntiVibration на бічних стінках, не тільки мають привабливий дизайн, але і забезпечують більшу стабільність і зменшують вібрацію під час їх роботи. Крім того, вдосконалена ізоляція також знижує Рівень (ступінь) шуму, завдяки чому пральні машини Bosch вражають тихою роботою під час віджиму. Результати прання, які можна побачити, а не почути!

VoltCheck -захищає прилад від коливань струму.

Функція VoltCheck: захист приладу і інформування користувача в разі відмови системи живлення або коливань струму.

Просто встановіть необхідний час початку циклу, щоб ваше білизна було готове тоді, коли вам це потрібно. Якщо ви лягаєте спати, то можете просто вказати необхідний час початку програми, щоб вранці ваш одяг був вже чистою і свіжою.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані