Підзорна труба Hawke Vantage 24-72x70 WP (921695) - AT1021498 - купити Підзорні труби в Києві й Україні, доступні ціни на Підзорна труба Hawke Vantage 24-72x70 WP (921695) - AT1021498 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • Быстро и удобно заказать дрон, обратите внимание на телевизор, стоимость и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем ознакомиться с материнских плат, либо ссд накопитель, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Выгодные цены на плита кухонная, предлагаем вам сделать выбор читалка книг и заказать с доставкой в Сумах.
  • Рекомендуем купить озу в нашем магазине, а также очки вр с доставкой по Каменец-Подольскому.
  • Предлагаем вам товар мотокоса, купить с доставкой в Ивано-Франковск, рекомендуем вам ssd винчестер, цена вас приятно удивит.
Підзорна труба Hawke Vantage 24-72x70 WP (921695)
Підзорна труба Hawke Vantage 24-72x70 WP (921695)
Підзорна труба Hawke Vantage 24-72x70 WP (921695)

Підзорна труба Hawke Vantage 24-72x70 WP (921695) - AT1021498

Код товару: AT1021498
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Збільшення -24-72x, Діаметр об'єктива -70 мм, Оптична конструкція -призма Porro, Призми -BK7

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Hawke
Увеличение 24-72x
Диаметр объектива 70 мм
Размер выходного зрачка 2.9-1 мм
Вынос зрачка 18-13 мм
Фактор сумерек 41-71
Светосила 8.4-1
Минимальное расстояние фокусировки 9 м
Поле зрения на 1000 м 28-14 м
Угол наблюдения 45?
Оптическая конструкция призма Porro
Линзы с многослойным просветляющим покрытием (Fully Multi-coated)
Призмы BK7
Водостойкость 100% водонепроницаемый корпус
Защита от запотевания благодаря герметичности корпуса, заполнение азотом
Зум кольцо на окуляре
Наглазник складывающийся (Fold-Down)
Защитная бленда есть
Корпус поликарбонат
Розміри длина 380 мм
Габариты упаковки 420 x 150 x 80 мм
Вага 1.045 кг
Комплектація встроенный в защитную крышку объектива, защитная крышка окуляра и объектива, кейс, компас, настольный штатив, нейлоновый защитный чехол, подзорная труба, салфетка для протирки оптики
Колір зеленый, Чорний
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Підзорна труба Hawke Vantage 24-72x70 WP (921695) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Підзорні труби Hawke Vantage поставляються в комплекті з повним набором необхідних аксесуарів, завдяки чому можуть мати широке застосування. За чим би Ви не спостерігали: будь то оцінка влучень у мішень при спортивній стрільбі, полювання, астрономія, діджіскопінг або просто спостереження околиць -підзорна труба Hawke Vantage підійде як не можна краще. Широкий перелік функцій і можливостей, висока якість виконання, мала вага, помірна вартість -ось головні переваги Hawke Vantage.

Оптика підзорної труби покрита повним багатошаровим просвітленням і поміщена в ударостійкий і надійний і стабільний, водонепроникний полікарбонатний корпус. Зсередини корпус заповнений азотом для запобігання конденсату на лінзах.

Окулярний вузол Hawke Vantage розташований під 45? по відношенню до поздовжньої осі труби -це дуже зручно для спостережень об'єктів, розташованих вище рівня горизонту, а також при спостереженнях зі штатива. Разом з тим, що поставляється в комплекті штатив можна використовувати як настільний для більшої зручності спостережень. Кут спостережень може коригуватися, завдяки повороту труби в хомуті штативного адаптера, завдяки чому стає зручнішим спостереження з положення лежачи. Висувна сонцезахисна бленда захистить об'єктив не тільки від сонячних відблисків, а й від крапель дощу.

Повне багатошарове широкосмугове просвітлення оптики Hawke забезпечує однаково високу світлопропускну здатність у всьому видимому діапазоні і сприяє високій контрастності і передачі кольору в природних тонах.

Waterproof -означає, що оптика герметизирована ущільнювача О-кільцем і захищена від проникнення вологи при занурення в рідину протягом 3 хвилин на глибину 1,5 метра. Статичний тиск рідини на глибині 1,5 метра не завдасть приладу ні найменшого збитку і не вплине на його перелік функцій і возможностейьность. Такий оптиці ніякі погодні умови не страшні.

Fogproof -означає, що корпус зсередини заповнений сухим азотом N2, що не допускає конденсації вологи на внутрішніх поверхнях при градієнті температур, відсутня запітніння зсередини, а отже не виникає корозія матеріалів під впливом вологи. Повітря видаляється з приладу і замінюється інертним газом (в даному випадку азотом N2), який не містить в своєму складі водяної пари і не конденсується.

Сьогодні полікарбонат все частіше використовується для виробництва корпусів оптичних приладів. Застосування цього матеріалу цілком виправдано його мінімальною вагою, хімічної, термічної, механічної стійкістю і простотою обробки. Полікарбонатні корпусу легкі і в той же час міцні. Вони не вимагають додаткової дорогої фінішної обробки, як то анодування або фарбування.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані