Підзорна труба Hawke Nature Trek 9-27x56/45 WP (928557) - AT1021501 - купити Підзорні труби в Києві й Україні, доступні ціни на Підзорна труба Hawke Nature Trek 9-27x56/45 WP (928557) - AT1021501 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Підзорна труба Hawke Nature Trek 9-27x56/45 WP (928557)
Підзорна труба Hawke Nature Trek 9-27x56/45 WP (928557)
Підзорна труба Hawke Nature Trek 9-27x56/45 WP (928557)
Підзорна труба Hawke Nature Trek 9-27x56/45 WP (928557)

Підзорна труба Hawke Nature Trek 9-27x56/45 WP (928557) - AT1021501

Код товару: AT1021501
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Збільшення -9-27x, Діаметр об'єктива -56 мм, Оптична конструкція -призма Porro, Призми -BAK4

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Hawke
Увеличение 9-27x
Диаметр объектива 56 мм
Размер выходного зрачка 6.22-2.07 мм
Вынос зрачка 17 мм
Фактор сумерек 22.4-38.9
Светосила 38.69-4.28
Минимальное расстояние фокусировки 2.5 м
Поле зрения на 1000 м 78-36 м
Угол наблюдения 45?
Оптическая конструкция призма Porro
Линзы с многослойным просветляющим покрытием (Fully Multi-coated)
Призмы BAK4
Водостойкость 100% водонепроницаемый корпус
Защита от запотевания благодаря герметичности корпуса, заполнение азотом
Зум кольцо на окуляре
Наглазник складывающийся (Fold-Down)
Корпус поликарбонат
Розміри 194 x 115 x 70 мм
Габариты упаковки 230 x 140 x 120 мм
Вага 0.575 кг
Комплектація защитная крышка окуляра и объектива, подзорная труба, салфетка для протирки оптики, чехол для трубы
Колір зеленый, Чорний
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Підзорна труба Hawke Nature Trek 9-27x56/45 WP (928557) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

підзорна труба Hawke Nature Trek 9-27x56/45 WP (55210) -це ультракомпактний оптичний прилад, який легко поміщається на долоні, і, при цьому, забезпечує якість зображення порівнянне з повнорозмірними підзорними трубами. Дана модель вдало виділяється своїм сучасним дизайном і надійністю механічних вузлів. Як і годиться оптиці даного класу, труба має повністю Мультипросвітлення лінзи, призма виготовлена ??з оптичного скла BAK4, полікарбонатний корпус повністю водонепроникний і заповнений азотом. Варто відзначити також зручність для ближніх спостережень, завдяки надзвичайно малій дистанції фокусування. Польовий захисний чохол з неопрену дуже зручний, його можна не знімати з труби під час її використання (експлуатації), що економить час, захищаючи прилад від зовнішніх впливів.

Hawke Nature Trek 9-27x56/45 WP (55210 ) -оптичний прилад з розміром монокуляра і якістю зображення підзорної труби. Складний багатолінзові окуляр має великий діаметр зовнішньої лінзи, що забезпечує значний комфорт зображення в порівнянні з монокулярами. Окулярний вузол Hawke Nature Trek розташований під кутом 45? по відношенню до поздовжньої осі труби -це дуже зручно для спостережень, як з настільних, так і повнорозмірних штативів. Монтажна база труби адаптована під стандартне кріплення фотоштатива, так що пошук необхідної опори для спостереження -не проблема. На особливу увагу заслуговує система фокусування, виконана у вигляді великого кільця, що охоплює корпус посередині. Таке конструктивне рішення дає можливість зробити налаштування з великою точністю, завдяки саме великому радіусу кільця фокусування. Мінімальна дистанція фокусування труби становить всього 2,5 метра, що дає можливість в буквальному сенсі спостерігати за тим, що відбувається у Вас під ногами. А велике поле зору дає панорамне зображення об'єктів на горизонті.

Повне багатошарове широкосмугове просвітлення оптики Hawke забезпечує однаково високу світлопропускну здатність у всьому видимому діапазоні і сприяє високій контрастності і передачі кольору в природних тонах.

BAK4 (барієвий крон) -особливий вид оптичного скла, який використовується для виготовлення призм оптичних приладів. Цей матеріал має більш низький коефіцієнт дисперсії (розсіювання світла), ніж скла, використовувані для бюджетних моделей. Як наслідок -помітно знижується хроматична аберація (райдужна оболонка на різких межах переходу від темного до світлого). Крім того, строго певний показник заломлення світла дає можливість уникнути віньєтування (явища урізання світлового пучка по краях), що забезпечує рівномірно світле зображення по всьому полю зору.

Waterproof -означає, що оптика герметизирована ущільнювача О-кільцем і захищена від проникнення вологи при занурення в рідину протягом 3 хвилин на глибину 1,5 метра. Статичний тиск рідини на глибині 1,5 метра не завдасть приладу ні найменшого збитку і не вплине на його перелік функцій і возможностейьность. Такий оптиці ніякі погодні умови не страшні.

Fogproof -означає, що корпус зсередини заповнений сухим азотом N2, що не допускає конденсації вологи на внутрішніх поверхнях при градієнті температур, відсутня запітніння зсередини, а отже не виникає корозія матеріалів під впливом вологи. Повітря видаляється з приладу і замінюється інертним газом (в даному випадку азотом N2), який не містить в своєму складі водяної пари і не конденсується.

Сьогодні полікарбонат все частіше використовується для виробництва корпусів оптичних приладів. Застосування цього матеріалу цілком виправдано його мінімальною вагою, хімічної, термічної, механічної стійкістю і простотою обробки. Полікарбонатні корпусу легкі і в той же час міцні. Вони не вимагають додаткової дорогої фінішної обробки, як то анодування або фарбування.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані