Морозильна камера ELECTROLUX RYB2AF82S - AT1025543 - купити Морозильні камери в Києві й Україні, доступні ціни на Морозильна камера ELECTROLUX RYB2AF82S - AT1025543 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Морозильна камера ELECTROLUX RYB2AF82S
Морозильна камера ELECTROLUX RYB2AF82S

Морозильна камера ELECTROLUX RYB2AF82S - AT1025543

Код товару: AT1025543
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Корисний об'єм морозильної камери - 95 л, потужність заморожування - 18 кг/добу, N, SN, ST, 81.5 см, 56 см, 56 см, білий

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Висота 81.5 см
Тип Вертикальная
Полезный объем морозильной камеры 95 л
Ширина 5.6 см
Спосіб установки встраиваемая
Глибина 56 см
Колір белый
Общий объем 95 л
Количество отделений 3
Тип отделений выдвижные ящики
Количество компрессоров 1
Класс энергоэффективности А+
Климатический класс N, SN, ST
Мощность замораживания 18 кг/сутки
Суточное потребление эл. энергии 0.54 кВт
Время сохранения температуры без электроэнергии 18 часов
Хладагент R600a
Особливості быстрая заморозка, перенавешиваемые двери, поворотний регулятор, регулируемые ножки, сигнал и индикация при повышении температуры, сигнал открытых дверей
Вага 3.0 кг
Уровень шума 40 дБ
Виробник ELECTROLUX
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Морозильная камера ELECTROLUX RYB2AF82S Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Побутова морозильна камера
Electrolux RYB2AF82S - побутова морозильна камера, яка підійде для Ппрактіческі будь-якої кухні від компанії Electrolux. Вона має простий непомітний дизайн, класичну схему управління і кілька корисних функцій, що полегшують роботу з нею. Дана модель камери відрізняється певною особливістю - одна з недорогих моделей, у яких присутня зона свіжості. Вона допомагає зберегти свіжі продукти з максимальним набором корисних речовин.

Корисні важливі особливості
Electrolux RYB2AF82S оснащений і укомплектований перелік функцій і возможностейьним ящиком SpasePlus, який може змінювати своє призначення від зберігання м'яса і риби до овочів як по температурі, так і по місткості. Контейнер c функцією HumidityControl завжди має низьку температуру для зберігання свіжих овочів, зберігаючи їх свіжість на майбутнє. Функція FrostFree дарує можливість забути про нудною процедурою розморожування.

перелік функцій і возможностейьние характеристики
Electrolux RYB2AF82S має LED освітлення, приємне світло лампи не засвічує вам простір. Ергономічні скляні полки висуваються, їх можна міняти місцями, бічні тримачі міцні. Також і ящики морозилки варіюються, що надає більше гнучкості внутрішню структуру пристрою.

Набір перелік функцій і возможностейа
Холодильник Electrolux RYB2AF82S знаходиться в середньою ціною категорії, але купивши його, можна по достоїнству оцінити всі його переваги. Є можливість перенавешиванія дверей. Морозильна камера оснащений і укомплектована функцією рівномірної заморозки No Frost без створення інею. Є також дезодоратор для усунення бактерій всередині пристрою.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані