Смарт-годинник Amazfit GTR 2e Obsidian black - AT1027858 - купити Розумні годинники в Києві й Україні, доступні ціни на Смарт-годинник Amazfit GTR 2e Obsidian black - AT1027858 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Смарт-годинник Amazfit GTR 2e Obsidian black
Смарт-годинник Amazfit GTR 2e Obsidian black
Смарт-годинник Amazfit GTR 2e Obsidian black
Смарт-годинник Amazfit GTR 2e Obsidian black

Смарт-годинник Amazfit GTR 2e Obsidian black - AT1027858

Код товару: AT1027858
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип - дорослі, Форма годин - круглі, Операційна система - пропріетарна, сумісна ОС - iOS, Android, Інтерфейси підключення - Bluetooth, тип дисплея - кольоровий, Діагональ дисплея - 1.39 ", Тип матриці - AMOLED, Дозвіл - 454 х 454, Час автономної роботи до - до 24 днів, Вага - 32 г

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Amazfit
Тип взрослые
Діагональ дисплея 13.9
Совместимая ОС Android, iOS
Захист корпусу від воды
Інтерфейси підключення Bluetooth
Навигация GPS
Тип дисплея цветной
Форма часов круглые
Операційна система без операційної системи
Тип матриці AMOLED
Колір корпусу Чорний
Сенсорний екран да
Тип индикации цифровой
Пульсометр есть
Датчик освещения есть
Сменный ремешок да
Цвет ремешка черный
Роздільна здатність 454х454
Время автономной работы до до 24 дней
Оснащение акселерометр, барометр, гироскоп, компас, термометр, шагомер
Уведомления MMS, SMS, вызовы, напоминания, низкий заряд гаджета, потеря связи с устройством, события календаря, социальные сети, электронная почта
Мониторинг измерение температуры, количество сожженных калорий, контроль местоположения, отслеживание сна, пройденного расстояния, скорость движения, физической активности
Степень защиты 5ATM
Матеріал корпусу поликарбонат
Ширина ремешка 22 мм
Вага 32 г
Додаткові функції будильник, вибрация, календарь
Штрихкод 6972596102823
Емкость аккумулятора 471 мАч
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Смарт-годинник Amazfit GTR 2e Obsidian black Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Сучасна класика

У дизайні Amazfit GTR 2e чудово поєднують і поєднуються лаконічний класичний стиль і сучасна елегантність. Годинники доповнять ваш образ і на діловій зустрічі, і в туристичному поході. 2.5D вигнутий дисплей без безеля без зазорів з'єднаються з металевим корпусом годин. Відсутність рамки збільшує корисну площу і робить екран більш виразним і максимально і в повному обсязі інформативним.

Більше 50 варіантів дисплея

На великому і яскравому AMOLED дисплеї вся інформація легко читається при будь-якому освітленні. Для персоналізації гаджета встановіть сподобався циферблат з більш ніж 50 доступних варіантів. Вибирайте цікаві зображення і будь-які фотографії і перетворюйте їх в ексклюзивні циферблати.

Завжди активний дисплей

З Amazfit GTR 2e ви будете повністю контролювати хід часу. Навіть при неактивних функціях на дисплеї завжди виводиться актуальний час, щоб ви не запізнилися ні на одну зустріч.

Серцевий ритм під контролем

Біологічний оптичний датчик (індикатор) нового покоління BioTracker 2 PPG від компанії Huami стежить за вашим серцевим ритмом в діапазоні 24/7 і допомагає вам вибрати оптимальний Рівень (ступінь) активності. При відхиленні ритму від норми годинник тут же повідомляють про це, щоб ви вчасно могли звернути увагу на своє самопочуття.

Рівень (ступінь) кисню в крові

кількість кисню в крові є одним з основних показників вашого самопочуття. Годинники Amazfit GTR 2e вимірюють Рівень (ступінь) кисню в крові під час фізичної активності, при стресовій ситуації або тривалої розумової роботи і надає реальну картину вашого здоров'я в різних життєвих ситуаціях.

Комплексна оцінка за шкалою PAI

Вам більше не потрібно розбиратися в окремих показниках, зіставляти і аналізувати їх. Тепер цим займуться розумні годинник Amazfit GTR 2e, щоб за допомогою інтелектуальних алгоритмів перетворити всі дані в єдиний узагальнений показник вашого фізичного стану - PAI.

Моніторинг сну

Amazfit GTR 2e стежать за вашим відпочинком, визначають фази сну і їх тривалість, аналізують дані, щоб отримана інформація допомогла зробити ваш відпочинок більш якісним.

< h3> Amazfit і ви нерозлучні навіть в басейні

Водозащита рівня 5ATM дасть можливість вам гуляти під дощем, займатися активним спортом, а також тренуватися в басейні, не знімаючи годин. Слідкуйте за своїми спортивними рекордами навіть під час занять плаванням.

Інтелектуальне розпізнавання активності

Amazfit GTR 2e самостійно визначають 6 основних видів тренувань і аналізують ваші показники в автоматичному режимі. Велика кількість встановлених спортивних алгоритмів дає можливість вибирати вид активності і отримувати повну інформацію про ефективність кожного тренування.

До трьох тижнів на одному заряді

Баржа, що сіла батарея більше не буде для вас проблемою. Збільшена ємність в поєднанні з сучасними технологіями ефективної витрати енергії забезпечують 24 днів автономної (без підключення до мережі) роботи за підтримки стандартних налаштувань і до 45 днів в режимі базових функцій.

Інформація про погоду

Amazfit GTR 2e - це розумні годинник, які здатні швидко виміряти температуру на вулиці. Одного погляду на дисплей досить, щоб визначити температуру навколишнього середовища і одягнутися відповідно.

NFC технологія

Використовуйте можливості NFC, щоб здійснювати комфортні і безпечні покупки, швидко обмінюватися інформацією і використовувати годинник замість смарт-ключа або абонемента.

Всі програми на вашому зап'ясті

Розумні годинник Amazfit GTR 2e об'єднують в собі функції будильника, навігатора і секундоміра. Годинники нагадають вам про важливу подію або про необхідність розминки, повідомлять про погоду на завтра, допоможуть знайти смартфон в квартирі і розбудять в певний час. Встановлюйте часто використовувані додатки на екран, щоб мати швидкий доступ до них.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані