Смарт-годинник Amazfit GTR2 Obsidian Black - AT1027872 - купити Розумні годинники в Києві й Україні, доступні ціни на Смарт-годинник Amazfit GTR2 Obsidian Black - AT1027872 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Смарт-годинник Amazfit GTR2 Obsidian Black
Смарт-годинник Amazfit GTR2 Obsidian Black
Смарт-годинник Amazfit GTR2 Obsidian Black

Смарт-годинник Amazfit GTR2 Obsidian Black - AT1027872

Код товару: AT1027872
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип - дорослі, Форма годин - круглі, Операційна система - пропріетарна, сумісна ОС - iOS, Android, Інтерфейси підключення - Bluetooth, Wi-Fi, Тип дисплея - кольоровий, Діагональ дисплея - 1.39 ", Тип матриці - AMOLED, Дозвіл - 454 х 454, Вбудована пам'ять - 3 ГБ, Оперативна пам'ять - 4 МБ, Тип зарядки - магнітний з'єднувач, Вага - 39 г

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Amazfit
Тип взрослые
Діагональ дисплея 13.9
Совместимая ОС Android, iOS
Захист корпусу від воды
Інтерфейси підключення Bluetooth, Wi-Fi
Навигация GPS
Тип дисплея цветной
Оперативная память 4 МБ
Форма часов круглые
Операційна система без операційної системи
Тип матриці AMOLED
Сенсорний екран да
Тип индикации цифровой
Вбудована пам'ять 3 ГБ
Тип зарядки магнитный соединитель
Пульсометр есть
Датчик освещения есть
Сменный ремешок да
Цвет ремешка черный
Роздільна здатність 454х454
Оснащение акселерометр, барометр, встроенный динамик, встроенный микрофон, гироскоп, шагомер
Уведомления MMS, SMS, вызовы, напоминания, низкий заряд гаджета, потеря связи с устройством, события календаря, социальные сети, электронная почта
Мониторинг количество сожженных калорий, отслеживание сна, пройденного расстояния, скорость движения, физической активности
Степень защиты 5ATM
Матеріал корпусу металл
Ширина корпуса 46.4 мм
Высота корпуса 46.4 мм
Толщина корпуса 10.7 мм
Вага 39 г
Додаткові функції аудио-плеер, будильник, управление музыкальным проигрывателем, функция поиска часов
Штрихкод 6972596101925
Емкость аккумулятора 460 мАч
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Смарт-годинник Amazfit GTR2 Obsidian Black Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Смарт-годинник Amazfit GTR2

сучасна елегантність

В дизайні Amazfit GTR2 поєднують і поєднуються лаконічна класика і сучасний стиль. Годинник буде органічно виглядати і в тренажерному залі, і на діловій вечері. Тривимірний вигнутий дисплей без безеля ідеально поєднує і поєднується з металевим корпусом годин. Відсутність рамки робить пристрій більш елегантними і збільшує корисну площу екрану. Тепер вся потрібна інформація доступна вам з першого погляду.

Яскравий AMOLED дисплей

Завдяки високій роздільній здатності з щільністю 326 пікселів на дюйм вся інформація на великому AMOLED дисплеї легко сприймається з першого погляду незалежно від зовнішнього освітлення. Вибирайте вподобаний циферблат з десятків варіантів в фірмовому магазині, або встановіть в якості фону свої фото та зображення.

Моніторинг серцевого ритму

Біологічний оптичний датчик (індикатор) другого покоління BioTracker 2 PPG від компанії Huami цілодобово стежить за вашим серцевим ритмом. У разі, якщо ритм аномально підвищується, годинник тут же повідомляють про це, щоб ви завжди змогли вчасно відреагувати на зміни.

Рівень (ступінь) кисню в крові

Кількість кисню в крові є одним з основних показників вашого самопочуття. Годинники Amazfit GTR2 оснащений і укомплектовані спеціальний пристрій, який дозволяє стежити за своїм станом і вимірювати Рівень (ступінь) кисню в крові під час фізичної активності або тривалої розумової роботи.

Комплексна оцінка самопочуття

Щоб вам не довелося розбиратися в окремих показниках стану вашого здоров'я, Amazfit GTR2 аналізує всю отриману інформацію і за допомогою інтелектуальних алгоритмів перетворює їх в єдиний узагальнений показник вашого фізичного стану - PAI.

Amazfit не боїться води

Водозащита рівня 5ATM дасть можливість вам гуляти під дощем, займатися активним спортом, а також плавати і купатися, не знімаючи годин (годинник не призначені для дайвінгу і не розраховані на швидкий рух води).

Слідкуйте за своїми досягненнями

В Amazfit GTR2 інтегровані 12 спортивних режимів , від стандартних ходьби, бігу, плавання до силового тренування, занять ли поверхами або велотренування. Годинники уважно стежать за вашими результатами і повідомляють про досягнуті цілі, щоб ви могли постійно вдосконалювати свої спортивні рекорди.

До двох тижнів на одному заряді

Вам більше не доведеться переживати про низький заряд батареї. Батарея ємністю 471 мАг в поєднанні з сучасними технологіями ефективної витрати енергії забезпечують близько 14 днів роботи на одному заряді в режимі звичайного використання (експлуатації) і до 38 днів в режимі базових функцій.

Музика завжди з вами

Ви зможете управляти вашою музикою на мобільному пристрої за допомогою годинника: міняти треки, шукати улюблені пісні або ставити музику на паузу. Власне сховище об'ємом 3 Гб вміщає до 600 композицій. Тепер ви можете слухати улюблені хіти, навіть залишивши смартфон будинку.

Годинники замість смартфона

Amazfit GTR2 оснащений і укомплектовані мікрофоном і динаміком, щоб ви могли відповісти на вхідний дзвінок, не виймаючи смартфон з кишені. Вбудований голосовий помічник Alexa допоможе налаштувати будильник, знайти потрібний контакт або керувати домашніми розумними пристроями. Для цього достатньо просто підняти годинник вгору і поставити питання.

Все для вашого комфорту

Розумні годинник Amazfit GTR2 об'єднують в собі функції будильника, навігатора і секундоміра. Годинники нагадають вам про важливу подію або про необхідність розминки, повідомлять про погоду на завтра, допоможуть знайти смартфон в квартирі і розбудять у встановлений час. Годинник не дозволять вам пропустити вхідний дзвінок і відобразять вхідні повідомлення.

 Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані