Електробритва PHILIPS S5589/30 - AT1027911 - купити Бритви в Києві й Україні, доступні ціни на Електробритва PHILIPS S5589/30 - AT1027911 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Електробритва PHILIPS S5589/30
Електробритва PHILIPS S5589/30
Електробритва PHILIPS S5589/30
Електробритва PHILIPS S5589/30

Електробритва PHILIPS S5589/30 - AT1027911

Код товару: AT1027911
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Роторна, Сухе гоління, Сухе + вологе гоління, 3, Від акумулятора, 90000 об/хв, Тример, Швидка 5-хвилинна зарядка дозволяє здійснити 1 сеанс гоління, плаваюча головка, водонепроникний корпус, автоматична настройка напруги, Індикатор зарядки, щіточка, зарядка , чохол, коричневий

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PHILIPS
Система бритья Роторная
Способ бритья Сухое + влажное бритье, Сухое бритье
Количество бритвенных головок 3
Живлення От аккумулятора
Время работы от аккумулятора 60 минут
Время зарядки аккумулятора 1 час
Скорость мотора 90000 об/мин
Оснащение автоматическая настройка напряжения, Быстрая 5-минутная зарядка позволяет осуществить 1 сеанс бритья, водонепроницаемый корпус, Выдвижной триммер, Индикатор зарядки, плавающая головка
Комплектація зарядка, чехол, щеточка
Колір Коричневий
Тип аккумулятора Li-ion
Лезвия SteelPrecision
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Електробритва PHILIPS S5589/30 Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Ефективність в кожному русі

Леза SteelPrecision здійснюють 90 000 зрізання в хвилину, зрізуючи більше волосків за один рух, завдяки чому досягається гладке і більш ефективне гоління **. Ці 45 високоефективних самозагострювальних лез зроблені в Європі.

Адаптується до особливостей типу волосся для максимально і в повному обсязі ефективного гоління

Інтелектуальний датчик (індикатор) вимірює параметри щетини 125 раз в секунду, а технологія автоматично адаптує потужність бритви для максимально і в повному обсязі дбайливого і ефективного гоління.

Рухливі головки повторюють контури вашого обличчя

Повністю рухливі головки обертаються на 360 & # 176 ;, слідуючи контурам вашого обличчя, завдяки чому досягається оптимальний контакт зі шкірою для ретельного і до мфортного гоління.

спроектовані і створені для точного і ефективного зрізання щетини

Нова форма для бриття розроблена для більш високої точності зрізання щетини. Їх поверхня оснащений і укомплектована поздовжніми прорізами, які направляють волосся в положення оптимальне для максимально і в повному обсязі якісного зрізу лезом.

Відкриття одним дотиком для зручного очищення

Легка очистка бритви. Натисніть на кнопку, витягніть бритвену головку і промийте водою.

Сухе або вологе гоління. Голитися можна навіть в душі

Голіться так, як потрібно саме вам. Ви можете вибрати комфортне сухе або освіжаюче вологе гоління, голитися з гелем або піною навіть в душі.

Високоточний триммер вбудований в ручку

Завершіть свій образ з високоточним відкидним тримерами. Він вбудований в корпус бритви, щоб ви могли з зручністю підтримувати форму вусів і підстригати бакенбарди.

до 60 хвилин бездротового гоління без підзарядки

до 60 хвилин автономної (без підключення до мережі) роботи всього за одну повну зарядку пристрою.

< div> Повна зарядка за 1 годину і швидка зарядка за 5 хвилин

Повна зарядка бритви всього за 1 годину завдяки потужному і продуктивної і енергоефективного літій-іонного акумулятора. Поспішайте? Поставте бритву на зарядку на 5 хвилин, щоб заряду акумулятора вистачило на один сеанс гоління.

Бритва має еко-паспорт

Ми в Philips намагаємося зробити екологічними всі аспекти створення продукції. Для виробництва лез використовується на 100% поновлювана електроенергія, а наша упаковка виготовлена ??з матеріалів, придатних для переробки. Всі бритви поставляються з еко-паспортом.

< source media = "" srcset = "https://images.philips.c om/is/image/PhilipsConsumer/F400096048_S5589_30-FIL-global-001? wid = 438 & amp; hei = 245 & amp; $ jpglarge $, https://images.philips.com/is/image/PhilipsConsumer/F400096048_S5589_30-FIL-global- 001? wid = 876 & amp; hei = 490 & amp; $ jpglarge $ 2x ">
Світлодіодний дисплей з інтуїтивною навігацією

На інтуїтивно зрозумілій дисплеї відображається вся необхідна інформація , що дає можливість в повній мірі використовувати всі можливості вашої бритви. Доступний інтерфейс: 3-рівневий індикатор заряду акумулятора, поради по очищенню і індикатор дорожньої блокування.

  • * У порівнянні з Philips серії (модельного ряду) S3000.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані