Електробритва PHILIPS S7783/59 - AT1027916 - купити Бритви в Києві й Україні, доступні ціни на Електробритва PHILIPS S7783/59 - AT1027916 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Електробритва PHILIPS S7783/59
Електробритва PHILIPS S7783/59
Електробритва PHILIPS S7783/59
Електробритва PHILIPS S7783/59

Електробритва PHILIPS S7783/59 - AT1027916

Код товару: AT1027916
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Роторна, Сухе гоління, Сухе + вологе гоління, 3, Від акумулятора, 90000 об/хв, Насадка-стайлер для бороди, Функція бритви під струменем води, Тример, Швидка 5-хвилинна зарядка дозволяє здійснити 1 сеанс гоління, плаваюча головка, водонепроникний корпус, автоматична настройка напруги, Індикатор зарядки, Електробритва, Стайлер для бороди, Підставка для зарядки, Щітка для очистки, Твердий футляр, чорний

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PHILIPS
Система бритья Роторная
Способ бритья Сухое + влажное бритье, Сухое бритье
Количество бритвенных головок 3
Живлення От аккумулятора
Время работы от аккумулятора 60 минут
Время зарядки аккумулятора 1 час
Скорость мотора 90000 об/мин
Оснащение автоматическая настройка напряжения, Быстрая 5-минутная зарядка позволяет осуществить 1 сеанс бритья, водонепроницаемый корпус, Выдвижной триммер, Индикатор зарядки, Насадка-стайлер для бороды, плавающая головка, Самоочистка бритвы под струёй воды
Комплектація Подставка для зарядки, Стайлер для бороды, Твердый футляр, Щетка для очистки, Электробритва
Колір Чорний
Тип аккумулятора Li-ion
Лезвия SteelPrecision
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Штрихкод 8710103942450
Опис
Придбати Електробритва PHILIPS S7783/59 Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Знижує ступінь тертя для мінімального роздратування шкіри

Речі головки покриті спеціальним захисним покриттям з 2000 року мікрогранул на мм & # 178 ;, яке забезпечує більш гладке ковзання, знижуючи тертя на 25% ** і мінімізуючи роздратування шкіри.

Ефективність в кожному русі

Леза SteelPrecision здійснюють 90 000 зрізання в хвилину, зрізуючи більше волосків за один рух, завдяки чому досягається гладке і більш ефективне гоління **. Ці 45 високоефективних самозагострювальних лез зроблені в Європі.

Допомагає поліпшити техніку гоління і голитися меншою кількістю рухів

Технологія розпізнавання рухів стежить за вашою технікою гоління і дає рекомендації щодо поліпшення її ефективності. Всього після 3 сеансів більшість чоловіків оцінили прогрес і стали голитися ефективніше за меншу кількість рухів ***.

Розширена персоналізація гоління в додатку

Вдосконалюйте своє гоління, підключивши бритву до додатка Philips GroomTribe. Відстежуйте стан шкіри, налаштовуйте параметри гоління і відточуйте техніку для максимально і в повному обсязі гладкого і комфортного гоління.

Адаптується до особливостей типу волосся для максимально і в повному обсязі ефективного гоління

Інтелектуальний датчик (індикатор) вимірює параметри щетини 125 раз в секунду, а технологія автоматично адаптує потужність бритви для максимально і в повному обсязі дбайливого і ефективного гоління.

Рухливі головки повторюють контури вашого обличчя

Повністю рухливі головки обертаються на 360 & # 176 ;, слідуючи контурам вашого обличчя, завдяки чому досягається оптимальний контакт зі шкірою для ретельного і комфортного гоління.

< div>
спроектовані і створені для точного і ефективного зрізання щетини

Нова форма для бриття розроблена для більш високої точності зрізання щетини. Їх поверхня оснащений і укомплектована поздовжніми прорізами, які направляють волосся в положення оптимальне для максимально і в повному обсязі якісного зрізу лезом.

Ретельна і гігієнічна очищення всього за 1 хвилину

потужна і продуктивна система очищення ефективно очищає і змащує бритву всього за 1 хвилину , підтримуючи її в оптимальному стані. Очищення бритви в станції в 10 разів ефективніше, ніж звичайна очищення водою ****. Це найменша в світі станція очистки, яку можна з зручністю зберігати і використовувати де завгодно.

Сухе або вологе гоління. Голитися можна навіть в душі

Голіться так, як потрібно саме вам. Ви можете вибрати комфортне сухе або освіжаюче вологе гоління, голитися з гелем або піною навіть в душі.

Високоточний триммер вбудований в ручку

Завершіть свій образ з високоточним відкидним тримерами. Він вбудований в корпус бритви, щоб ви могли з зручністю підтримувати форму вусів і підстригати бакенбарди.

Насадка-стайлер для бороди з 5 установками довжини

Оцініть універсальність вашої бритви з насадкою-стайлером для бороди. 5 установок довжини на вибір підходять для створення ідеальної щетини або моделювання акуратною короткою бороди. За допомогою цієї насадки ви також можете підрівняти волосся перед голінням.

До 60 хвилин бездротового гоління без підзарядки

до 60 хвилин автономної (без підключення до мережі) роботи всього за одну повну зарядку пристрою.

Повна зарядка за 1 годину і швидка зарядка за 5 хвилин

Повна зарядка бритви всього за 1 годину завдяки потужному і продуктивної і енергоефективного літій-іонного акумулятора. Поспішайте? Поставте бритву на зарядку на 5 хвилин, щоб заряду акумулятора вистачило на один сеанс гоління.

  • в порівнянні з матеріалом без покриття
  • * У порівнянні з Philips серії (модельного ряду) S3000.
  • * * На підставі даних користувачів Philips серії (модельного ряду) S7000 і додатки GroomTribe в 2019 році.
  • * * * Порівняння кількості залишків щетини в пристрої після використання (експлуатації) розчин для чищення і води в картриджі.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані