Пневматична гвинтівка Aselkon MX6 Matte Black Wood (1003369) - AT1028458 - купити Пневматичні гвинтівки в Києві й Україні, доступні ціни на Пневматична гвинтівка Aselkon MX6 Matte Black Wood (1003369) - AT1028458 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Пневматична гвинтівка Aselkon MX6 Matte Black Wood (1003369)
Пневматична гвинтівка Aselkon MX6 Matte Black Wood (1003369)
Пневматична гвинтівка Aselkon MX6 Matte Black Wood (1003369)
Пневматична гвинтівка Aselkon MX6 Matte Black Wood (1003369)
Пневматична гвинтівка Aselkon MX6 Matte Black Wood (1003369)
Пневматична гвинтівка Aselkon MX6 Matte Black Wood (1003369)
Пневматична гвинтівка Aselkon MX6 Matte Black Wood (1003369)
Пневматична гвинтівка Aselkon MX6 Matte Black Wood (1003369)

Пневматична гвинтівка Aselkon MX6 Matte Black Wood (1003369) - AT1028458

Код товару: AT1028458
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Початкова швидкість кулі - 360 м/с, Калібр - 4.5 мм, Джерело енергії - PCP і компресійна пневматика, свинцеві кулі, Місткість магазина - 14 куль

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Начальная скорость пули 360 м/с
Калибр 4.5 мм
Источник энергии PCP и компрессионная пневматика
Тип боеприпасов свинцовые пули
Общая длина 1100 мм
Емкость магазина 14 пуль
Тип крепления оптики Picatinny
Тип взвода затвор
Виробник Aselkon
Вага 3.74 кг
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Длина ствола 550 мм
Колір песочный
Опис
Придбати Пневматична гвинтівка Aselkon MX6 Matte Black Wood (1003369) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Пневматична PCP гвинтівка Aselkon MX6 Matte Black - ложе типу Монте-Карло з ергономічною рукояткою для більш зручного хвата, виконано з Турецького лісового горіха, має м'який потиличник, не тільки пом'якшує і без того незначну віддачу, але і забезпечує більш зручну вкладку, завдяки чому ви зможете вести більш купчасто і прицільну стрільбу.

Загальна довжина становить 1100 мм., а довжина ствола 550 мм. Гвинтівка добре збалансована і при таких габаритах має вельми комфортний вага в 3740 г. Вбудований балон об'ємом 550 куб. см., що практично в два рази більше ніж у інших гвинтівок цього класу, забезпечує максимально і в повному обсязі тиск в 250 бар. Це в свою чергу дає можливість зробити близько 110 пострілів з однієї заправки. Тим самим, ви витрачаєте більшу частину часу на стрільбу, а не роботу з насосом або заправної станцією.

У гвинтівки немає відкритих прицільних пристосувань, але вона має вбудовану планку Пикатинни, для кріплення різноманітних оптичних прицілів. Завдяки цьому ви не обмежені у виборі і зможете підібрати найбільш найбільш зручний Вам приціл. Початкова швидкість вильоту кулі становить в середньому 360 м.с., а енергія 35 Дж. Що є дуже високим показником, порівняно з більшістю гвинтівок даного класу. Взвод гвинтівки, здійснюється за допомогою затвора, важільного типу, дозволяючи не зводити очей з мішені, і вносити відповідні поправки при стрільбі. Ручний запобіжник розташований трохи нижче затвора, і дає можливість перевести гвинтівку в режим вогню одним рухом, відразу після взводу. Регульований спусковий гачок дає можливість підлаштувати плавність спуску спеціально для вас, що також позначається на точності в кращу сторону.

Поставляється в пластиковому кейсі, досить міцному і зручному для транспортування. У комплект поставки входять два магазини на 14 кульок, барабанного типу, але також є можливість стрільби одиночними пострілами, шляхом прямого заряджання. Одним словом - якісна, збалансована РСР гвинтівка стоїть своїх грошей, яка припаде до смаку, як новачкам, так і досвідченим стрілкам. Прекрасно підійде як для спортивної стрільби по мішенях, так і розважальної стрільби, по банках, на природі.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані