Ліжечко Ingvart SMART BED ROUND сл. кістка (1721015) - AT1028640 - купити Ліжечка в Києві й Україні, доступні ціни на Ліжечко Ingvart SMART BED ROUND сл. кістка (1721015) - AT1028640 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Ліжечко Ingvart SMART BED ROUND сл. кістка (1721015)
Ліжечко Ingvart SMART BED ROUND сл. кістка (1721015)
Ліжечко Ingvart SMART BED ROUND сл. кістка (1721015)
Ліжечко Ingvart SMART BED ROUND сл. кістка (1721015)

Ліжечко Ingvart SMART BED ROUND сл. кістка (1721015) - AT1028640

Код товару: AT1028640
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип - трансформер, матеріал - вільха, слонова кістка

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Матеріал ольха
Внутренняя длина 72 см
Колір слоновая кость
Тип трансформер
Виробник Ingvart
Наявність коліс є
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Ліжечко Ingvart SMART BED ROUND сл. кістка (1721015) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Неймовірна кругла ліжечко - трансформер SMART BED ROUND поєднує 11 предметів меблів в 1 упаковці!

Купуючи ліжечко SMART BED Ви отримуєте:
  1. Люлька SMART BED ROUND на коліщатках 72х72 спальне місце (77х77габарітние розміри)
  2. Люлька SMART BED ROUND з заколисує елементом 72х72 спальне місце (77х77 габаритні розміри)
  3. Пеленальний столик з двома поличками 53х77 (всередині 48х72)
  4. Ліжечко SMART BED ROUND на коліщатках 72х120 (77х125 габаритні розміри)
  5. ліжечко SMART BED ROUND з заколисує елементом 72х120 спальне місце (77х125 габаритні розміри)
  6. Приставна ліжечко зі знятою стінкою 72х120 спальне місце (77х125 габаритні розміри)
  7. Манеж для ігор 72х120 (77х125 габаритні розміри)
  8. Диван до 3 років 72х120 спальне місце (77х125 габаритні розміри)
  9. 2 напівкруглих стільчика 72х36 внутрішні розміри (77х38 габаритні розміри)
  10. Дитячий столик 48х36 внутрішній розмір (48х41 габаритні розміри)
  11. Диван для підлітка з розширеним спальним місцем 72х168 (77х173) - до 10 років

Таким чином, ліжечко - трансформер не тільки прикрасить дитячу, але і зможе адаптуватися під всі потреби крихти. Малюк буде рости, а меблі разом з ним. Ви не встигнете і помітити, як манеж для новонароджених перетвориться в затишне і майже доросле спальне місце.

Чому ліжечко від IngVart?

1) Зверніть увагу на місця кріплення денця - чи немає наскрізних «дірок» на несучих Стоєв - таке кріплення набагато легше у виробництві, але неестетично виглядає. У нас все кріплення заховані усередині ліжечка - що не псує зовнішній стінку.

2) Скільки трансформацій включено в зазначену вартість? Багато клієнтів зіткнулися з тим, що в назві ліжечка написано 12-в-1 - а за фактом в ціну включені далеко не всі 12 трансформацій, а їх потрібно докуповувати. В ціну нашої ліжечка входять всі трансформації, включаючи великий диван для підлітка, а пеленальний столик має 2 полички, а не одну - як у більшості виробників.

3) Забарвлюються чи всі деталі в колір ліжечка? Насправді на фарбування дна йде майже стільки ж фарби, як і на всі інші деталі - багато робите економлять і залишають дно незабарвленим. Але чому важливо щоб денце теж було пофарбовано?

  • по-перше - це не естетично, так як торець буде завжди відрізнятися і виділятися на загальному тлі.
  • по- друге - це не гігієнічно - незабарвлене дерево вбирає запахи і вологу, в ньому розмножуються бактерії і цвіль.
Також буває, що виробники фарбують верхню частину дна і торець, а знизу дно залишається НЕ профарбованих.

4) Кількість нагелів (круглих паличок) - від цього залежить відстань між ними - чим більше паличок, тим безпечніше відстань - якщо паличок на напівкруглої секції менше ніж 6, тоді головка дитини може пролізти між прутами і буде ризик удушення. Оптимальна відстань між нагелями - 5 см.

5) Вентиляційні отвори в денці - вони потрібні для вентиляції матраца. Якщо дно буде глухе, монолітне - тоді волога буде гірше випаровуватися, а Ппрактіческі будь-яка людина, навіть дитина потіє, тому циркуляція повітря - це важливо.

6) Безпека фарби - продавець може написати, що фарба на водній основі - але далеко не завжди це означає безпеку. Справа в тому, що в водну фарбу можуть додавати речовини, що містять важкі метали та шкідливі токсини, які не дають запаху, але випаровуються і несуть шкоду. Ми використовуємо для всіх наших ліжечок італійську фарбу, що дозволяє фарбування навіть дитячих іграшок.

7) Ніяких саморізів! Саморізи - це одноразовий монтаж. < B="" class="stagb"> Ліжечка IngVart тримаються на металевих куточках по всьому периметру ліжечка, збираються гвинтами і тримаються на металевих буксах, які вже вживлені в стінки ліжечка.

8) Трансформація "диван для підлітка" - зверніть увагу на чому тримається відкрита частина дна - та частина, на яку дитина буде постійно сідати. Повинен бути довгий опорний брус - обов'язково цілісний, ні в якому разі не складається з 2 з'єднаних половинок брусків - це несуча частина.

9) Кріплення для дна - букси - їх повинно бути 12 штук на КОЖЕН Рівень (ступінь) дна. У наших ліжечках 3 рівня дна, значить - 36 букс в кожній ліжечку. Букса - це частина, на яку припадає навантаження дна, тому чим більше таких опорних точок, тим міцніше фіксація дна.

10) Металеві куточки - саме метал тримає дно в ліжечках IngVart. Чи не дерев'яні кубики, які легко можуть розколотися або розхитатися, а металеві куточки - завдяки цьому ліжечко можна багаторазово збирати-розбирати.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані