Спальний мішок High Peak Ceduna + 3C Anthra/Blue (Left) (928669) - AT1028870 - купити Спальні мішки в Києві й Україні, доступні ціни на Спальний мішок High Peak Ceduna + 3C Anthra/Blue (Left) (928669) - AT1028870 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • Предлагаем ознакомиться с фрезерная машинка, либо руль компьютера, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Быстро и удобно купить стеклорез, обратите внимание на кухонная плита, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем вам товар проектору, купить с доставкой в Черновцы, рекомендуем вам флеш карта, стоимость вас приятно удивит.
  • Выгодные цены на приспособление резки, предлагаем вам сделать выбор бытовая мойка и заказать с доставкой в Никополе.
  • Рекомендуем заказать ssd в нашем магазине, а также платформа ручная грузовая с доставкой по Украине.
Спальний мішок High Peak Ceduna + 3C Anthra/Blue (Left) (928669)
Спальний мішок High Peak Ceduna + 3C Anthra/Blue (Left) (928669)
Спальний мішок High Peak Ceduna + 3C Anthra/Blue (Left) (928669)
Спальний мішок High Peak Ceduna + 3C Anthra/Blue (Left) (928669)
Спальний мішок High Peak Ceduna + 3C Anthra/Blue (Left) (928669)

Спальний мішок High Peak Ceduna + 3C Anthra/Blue (Left) (928669) - AT1028870

Код товару: AT1028870
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
ковдру, весна - осінь, блискавка - ліва, Дюра лофт, Min/Comf/Max - + 3/+ 8/-, 200 x 80 х 80 см, 1.4 кг, синій, антрацит

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Колір антрацит, синий
Внутренний материал полиэстер 190T
Внешний материал полиэстер 185T
Наполнитель дюра лофт
Вид одеяло
Подходит для взрослых
Сезон весна - осень
Молния левая
Плотность утеплителя 300 г/м2
Температура минимальная +3 °C
Температура комфорту +8 °C
Довжина 200 см
Ширина 80 см
Ширина (свёрнутый) 40 см
Диаметр (свёрнутый) 22 см
Виробник High Peak
Вага 1.4 кг
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Спальний мішок High Peak Ceduna + 3C Anthra/Blue (Left) (928669) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

High Peak Ceduna - спальний мішок, виконаний у формі ковдри з чохлом в комплекті. М'яка зовнішня оболонка не містить PFC-з'єднань, має водовідштовхувальне просочення, виконану за екологічно чистою технологією Bionic-Finish & # 174; Eco. Внутрішня підкладка спальника дихаюча і сприятлива для шкіри. Спальний мішок має високоякісний наповнювач Dura Loft & # 174; з чудовими ізоляційними властивостями. Матеріал Dura Loft & # 174; легко стискається, довговічний, зберігає тепло навіть у вологих умовах, швидко сохне. Спальний мішок High Peak Peak Ceduna Duo оснащений і укомплектований внутрішньою кишенею для зберігання цінних речей і довгою двосторонньої L-образної блискавкою. Це дає можливість відкрити нижню частину спальника в теплі ночі. При наявності двох однакових спальників їх можна з'єднати в один двомісний. Застібка має ергономічну форму для зручного хвата рукою. Спальний мішок розрахований на зростання користувача до 190 см, призначений для кемпінгу.

Спальний мішок High Peak Ceduna відповідає міжнародному стандарту DIN EN ISO 23537, який унормовує вимоги до розмірів і теплових характеристиках спальних мішків, а також до властивостей тканини і використовуваних матеріалів.

Зверніть увагу, що тільки сертифіковані спальні мішки відповідають заявленим температурним режимам і гарантують Вам тепло і комфорт тривалий час, не дивлячись на холод і вогкість.

Технологічні важливі особливості:

  • PFC Free - використання (експлуатації) в виробничих процесах тільки екологічно чистих матеріалів, які містять перфторовані і поліфторірованних з'єднань, які застосовуються для додання тканини водовідштовхувальних властивостей, але дуже шкідливі для навколишнього середовища і організму людини
  • Приємна на дотик внутрішня підкладка
  • Двостороння блискавка
  • S-образна рядок
  • Петлі для сушки
  • Чохол для зберігання і транспортування спального мішка.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані