Очисник повітря Ardesto AP-200-W1 - AT1029104 - купити Зволожувачі повітря в Києві й Україні, доступні ціни на Очисник повітря Ardesto AP-200-W1 - AT1029104 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Очисник повітря Ardesto AP-200-W1
Очисник повітря Ardesto AP-200-W1
Очисник повітря Ardesto AP-200-W1
Очисник повітря Ardesto AP-200-W1
Очисник повітря Ardesto AP-200-W1
Очисник повітря Ardesto AP-200-W1
Очисник повітря Ardesto AP-200-W1
Очисник повітря Ardesto AP-200-W1

Очисник повітря Ardesto AP-200-W1 - AT1029104

Код товару: AT1029104
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
HEPA фільтр, вугільний фільтр, іонний (електростатичний), для будинку, 25 м & # 178 ;, 20 Вт, сенсорний, 200 м & # 179;/ч, 59 дБ, білий

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Ardesto
Колір белый
Тип управления сенсорный
Вага 4.5 кг
Штрихкод 3838782075377
Уровень шума 59 Дб
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Площадь обслуживания 25 м²
Производительность 200 м³/ч
Особливості блокировка управления, датчик качества воздуха, индикатор замены фильтра, ночной режим работы, таймер, трехкомпонентный фильтр
Способ очистки HEPA фильтр, ионный (электростатический), угольный фильтр
Применение для дома
Потребляемая мощность 20 Вт
Количество режимов 4
Габарити 600 х 410 х 275 мм
Дополнительные характеристики замены фильтров, индикатор качества воздуха состояния фильтров, режим "Sleep" для комфортного сна
Опис
Придбати Повітряочищувач Ardesto AP-200-W1 Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Многоперечень функцій і возможностейьное пристрій очищення повітря з фільтром 3в1, чотирма швидкостями роботи, таймером, режимами сну і іонізації, сенсорною панеллю управління зі світловими індикаторами, а також дисплеєм індикації якості повітря.

Інноваційна система фільтрації
очищувач повітря AP-200-W1 оснащений і укомплектований фільтром 3в1. Фільтр попереднього очищення здатний затримувати волосся, шерсть, волокна, великі частки, лупа і ін. HEPA-фільтр ефективно видаляє частинки PM2.5, дим, пил, кліщів і інші частинки з повітря. Кінцевий фільтр з активованим вугіллям, виготовлений з високоякісної сировини і модифікований за спеціальною запатентованою технологією, служить для ефективного очищення повітря від частинок формальдегіду та інших газоподібних речовин, і частинок.

Зручність використання (експлуатації)

Пристрій виконаний в корпусі з білого пластику, з сірою вставкою на верхній частині. Для управління пристроєм в конструкції передбачена сенсорна панель з індикаторами, а на LED-дисплеї відображається вся необхідна інформація про якість повітря і рівні вмісту в ньому твердих частинок PM 2.5. У список додаткових функцій пристрою включені - таймер, режим сну, система іонізації і функція блокування від дітей.

 Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані