Морозильна камера Whirlpool ACO081 - AT1033019 - купити Морозильні камери в Києві й Україні, доступні ціни на Морозильна камера Whirlpool ACO081 - AT1033019 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Морозильна камера Whirlpool ACO081

Морозильна камера Whirlpool ACO081 - AT1033019

Код товару: AT1033019
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
потужність заморожування - 13 кг/добу, 85 см, 82 см, 78.5 см, сірий, сріблястий

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Висота 85 см
Тип горизонтальная
Ширина 82 см
Спосіб установки окремостояща
Глибина 78.5 см
Колір Сірий, серебристый
Количество отделений 5
Тип отделений полки
Количество компрессоров 1
Класс энергоэффективности А+
Мощность замораживания 13 кг/сутки
Температура в морозильной камере min -18 С
Суточное потребление эл. энергии 0.65 кВт
Хладагент R404a
Особливості режим быстрого замораживания, светодиодный дисплей
Вага 120 кг
Виробник Whirlpool
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Морозильная камера Whirlpool ACO081 Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Шафа шокової заморозки Whirlpool ACO 081 зараз дуже актуальне. Так як методика заморожування харчів в шафах шокової заморозки на сьогоднішній день масово поширена в Європі, вона дає можливість істотно поліпшити процес виготовлення страв і зменшити вартість виготовлення, як у великих ресторанах, так і в скромних кафе, піцеріях і кондитерських, удосконалити якість сервісу. Так як швидкість обслуговування покупців безпосередньо залежить від часу виготовлення страви, а застосування заморожених заготовок надає можливість здійснити замовлення максимально і в повному обсязі швидко, протягом п'ятнадцяти хвилин.

Продуктивність даної моделі 12 кілограм за один цикл. Кількість замороженого продукту в діапазоні температурного режиму від + 70о до -18о (C) становит 9 кілограм, час за яке відбувається заморозка 270 хвилин. Кількість замороженого продукту в діапазоні температурного режиму від + 70о до + 3О (C) становит 13 кілограм, час за яке відбувається заморозка 90 хвилин. Діапазон температурного режиму від -18о до + 70о градусів Цельсія. Всередині моделі розташовано 3 рівня, відстань між ними 70 міліметрів. Розмір листів розташованих усередині становит 600 на 400 міліметрів. & Nbsp;

Запроектовано 3 програми. Відбувається автоматичне розморожування. Апарат досить тихий в роботі. Білосніжний корпус зі сплаву з емальованим напиленням, що володіє стійким антикорозійним качеством.Освещеніе всередині камери відбувається за допомогою світлодіодів. Сама модель на сенсорному керуванні. Панелі даного виду в цілому аналогічні кнопковим, але сенсор, на відміну від клавіші, ніяк не потрібно натискати - більш ніж достатньо легкого дотику. Даний вид управління є найактуальнішим з усіх сучасних альтернатив, комфортний і надає апарату модний зовнішній вигляд з мінімальною кількістю непотрібних виступаючих елементів. Тип використаного цією моделлю холодоагенту - R404A.Он нетоксичний і не запалюється у всьому діапазоні температур експлуатації. Напруга 230 вольт, частота мережі 50 герц. потужність 0,65 кіловат.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані