Намет Ferrino Nemesi 2 Olive Green (923826) - AT1038268 - купити Намети і тенти в Києві й Україні, доступні ціни на Намет Ferrino Nemesi 2 Olive Green (923826) - AT1038268 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Намет Ferrino Nemesi 2 Olive Green (923826)
Намет Ferrino Nemesi 2 Olive Green (923826)
Намет Ferrino Nemesi 2 Olive Green (923826)
Намет Ferrino Nemesi 2 Olive Green (923826)

Намет Ferrino Nemesi 2 Olive Green (923826) - AT1038268

Код товару: AT1038268
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Призначення - для піших і гірських походів, ультралегкі, для велотуризму, форма - півсферу, Місткість - двомісні, Водостійкість тенту - 3000 мм в. ст., Висота - 1.1 м, Вага - 2.3 кг, Колір - оливковий

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Вместимость двухместные
Водостойкость тента 3000 мм. в. ст.
Призначення для велотуризма, для пеших и горных походов, ультралегкие
Форма полусфера
Колір оливковый
Количество слоев двухслойные
Пол 8000 мм в.ст., Polyester 70D Ripstop PU DWR PFC-Free FR
Висота 1.1 м
Виробник Ferrino
Вага 2.3 кг
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Каркас алюминий
Размеры упаковки 36 х 16 см
Наличие тамбура есть
Наружный тент Polyester 70D Ripstop PU DWR PFC-Free FR
Внутренняя палатка Polyester 70D DWR PFC-Free FR
Размеры спального места 210 х 130 х 110 см
Опис
Придбати Намет Ferrino Nemesi 2 Olive Green (923826) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Ferrino Nemesi 2 Olive Green відноситься до серії (модельного ряду) ультралегких наметів Ferrino Lite. Дана модель має підвищену до 8000 мм вод. ст. водонепроникність дна намету і найбільш підійде для тривалих осінньо-весняних походів, коли потенційно можливе випадання великої кількості опадів. Намет має по одному тамбуру і по одному входу на персону з протилежних сторін, дозволяючи комфортно користуватися наметом, не обмежуючи один одного. Великий корисний внутрішній об'єм намети, обумовлений хабів конструкцією, в свою чергу так само сприяє додатковому комфорту в тривалому поході. При цьому установка такого намету зажадає мінімум місця. Внутрішній намет на 75% складається з москітної сітки, її можна використовувати окремо від зовнішнього тенту в теплі ночі. Зовнішній тент має водозащиту 3000 мм вод. ст., що є цілком достатнім, при правильній установці, щоб зберегти намет всередині сухий під час дощу. Ефективна система вентиляції Camera Air доповнена двома вентиляційними вікнами, що допоможе уникнути утворення конденсату. Чохол намети має компресійні стяжки, що дає можливість досягти дуже компактних розмірів упакованої намети.

Компанія Ferrino придбала свою популярність сто п'ятдесят років тому саме завдяки виробництву водонепроникних наметів і тентів. Намети Ferrino неодноразово використовувалися не тільки в холодних кліматичних умовах при сходженнях на всі восьмитисячники і в рекордних за тривалістю експедиції в Антарктику, а й при піших пересічних пустель. Сьогодні Ferrino є постачальником наметів для багатьох миротворчих місій (в тому числі ООН) і гірничорятувальних організацій, що є безсумнівним фактом визнання перелік функцій і возможностейьності і надійності. Тим не менш, компанія не зупиняється на досягнутому, продовжуючи диктувати ще більш високі стандарти туристичної екіпіровки. З цією метою в 1994 році була побудована спеціальна високогірна лабораторія для тестування продукції в реальних умовах. Ferrino по праву пишається своїми досягненнями і забезпечує якість, і перелік функцій і можливостей своєї продукції на найвищому рівні.

важливі особливості конструкції:

  • Основні переваги купольної намети -полусфери з хабів з'єднанням дуг і поперечної консольної дугою - досягнення оптимального натягу тенту і мінімальної ваги при максимально і в повному обсязі корисному внутрішньому просторі.
  • Маркування дуг здійснена за допомогою забарвлення методом анодування в різні кольори.
  • внутрішній намет до дуг кріпиться за допомогою гачків
  • Обидва входу в намет оснащений і укомплектовані москітною сіткою
  • Конструкцією передбачено два вентиляційних вікна, розташованих з боку входу і протилежної сторони намету. Система вентиляції Camera Air створює велику повітряну камеру між зовнішнім тентом і внутрішньої наметом, яка сприяє вільної циркуляції повітря навколо внутрішнього намету. З одного боку це позбавляє від появи конденсату всередині, а з іншого боку повітря є найкращою теплоізоляційної прошарком.
  • Матеріал тенту і внутрішнього намету має триразове посилення в точках з передбачуваної збільшеним навантаженням. Посилення виконано у вигляді додаткового шару тканини високої міцності
  • Швидка система фіксації відтяжок досягається за рахунок застосування фурнітури спеціальної форми. Відтяжка натягується і фіксується всього одним рухом
  • Усередині намету передбачено два об'ємних кишені для дрібниць і два малих кутових кишені для розміщення згорнутої москітної сітки дверей.
  • Намет оснащений і укомплектована гачком для підвісу кемпінгового ліхтаря всередині
  • Чохол намети оснащений і укомплектований двома компресійними ременями на фастексах, має ушиту інструкцію встановлення намету і бічну кишеню для окремого розміщення кілочків і ремкомплекта
  • Алюмінієві кілочки мають профіль у формі шестикутника, завдяки чому підвищується стійкість на вигин і поліпшується фіксація в ґрунті.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані