Спальний мішок Ferrino Lightec Shingle SQ -2C Blue/Yellow Right (928719) - AT1038478 - купити Спальні мішки в Києві й Україні, доступні ціни на Спальний мішок Ferrino Lightec Shingle SQ -2C Blue/Yellow Right (928719) - AT1038478 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Спальний мішок Ferrino Lightec Shingle SQ -2C Blue/Yellow Right (928719)

Спальний мішок Ferrino Lightec Shingle SQ -2C Blue/Yellow Right (928719) - AT1038478

Код товару: AT1038478
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
ковдру, весна - осінь, блискавка - права, H.T.F. Compact, Min/Comf/Max - -2/+ 3/+ 20, 215 x 75 х 75 см, 1.2 кг, синій

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Колір синий
Внутренний материал полиэстер 190T
Внешний материал полиэстер 260T
Наполнитель H.T.F. Compact
Вид одеяло
Подходит для взрослых
Сезон весна - осень
Молния правая
Температура минимальная -2 °C
Температура комфорту +3 °C
Температура максимальная +20 °C
Додатково капюшон
Довжина 215 см
Ширина 7.5 см
Ширина (свёрнутый) 34 см
Диаметр (свёрнутый) 17 см
Виробник Ferrino
Вага 1.2 кг
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Спальний мішок Ferrino Lightec Shingle SQ -2C Blue/Yellow Right (928719) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Серія (модельний ряд ) ультралегких спальних мішків Ferrino Lightec має мінімальні розміри при упаковці в компресійний чохол, але при цьому відмінно підходить навіть для користувачів з зростом понад 2 метри. Ferrino Lightec Shingle SQ/-2 & # 176; C Blue/Yellow Right є найлегшим і компактним синтетичним спальником прямокутної форми серед моделей з подібним рівнем теплоізоляції. Незважаючи на те, що дана модель позиціонується як трехсезонний спальник, але якщо в пріоритеті стоїть економія місця в рюкзаку, то даний спальний мішок можна використовувати і в зимових походах, завдяки істотному запасу по екстремальної температури. Матеріал наповнювача H.T.F. Compact володіє видатним співвідношенням ваги і термоізоляційних властивостей. З метою максимально і в повному обсязі збереження тепла, утеплювач має спеціальну систему укладання внахлест. Блискавка розстібається як зовні, так і зсередини, має утеплювальний борт і стропу проти защемлення тканини в замку. Легкий і міцний і надійний і стабільний матеріал оболонки має посилену структуру Ripstop, що забезпечить додатковий запас надійності.

Маючи за плечима 150 років досвіду у виробництві спорядження для туризму, компанія Ferrino не зупиняється на досягнутому, продовжуючи диктувати ще більш високі стандарти туристичної екіпіровки. З цією метою в 1994 році була побудована спеціальна високогірна лабораторія для тестування продукції в реальних умовах. Протягом десятиліть компанія співпрацює з видатними альпіністами (такими як Райнхольд Месснер), дослідниками, спелеологами, які, використовуючи продукцію Ferrino, підкорили всі найвищі точки планети, перетнули пішки 20 000 км Антарктики при екстремально низьких температурах до -70 & # 176; С, опускалися на 80 хвилин в самі надра землі, в печеру Cueva de los Cristales, де при температурі + 58 & # 176; С і 100% вологості людина навіть в спеціальному спорядженні не міг раніше перебувати більше 20 хвилин. Ferrino по праву пишається своїми досягненнями і забезпечує якість і перелік функцій і можливостей своєї продукції на найвищому рівні.

Абсолютно всі спальні мішки Ferrino тепер відповідають самому останньому міжнародному стандарту EN ISO 23537- 1 2016. Даний стандарт нормує вимоги до спальних мішків, і підтверджує повністю відповідає зазначених температурних режимів, розмірів і ваги на ярликах. Європейський стандарт в співвідношенні з американським гарантує більш високі термоізоляційні властивості спального мішка. Згідно даного стандарту "T Max" визначає температуру, при якій середньостатистичний чоловік може спати в розстебнутому спальному мішку без надмірного потовиділення. "T Comfort" визначає температуру, при якій середньостатистична жінка може комфортно спати 8 годин на розслабленій позиції, не прокидаючись від холоду. "T Limit" визначає температуру, при якій середньостатистичний чоловік може комфортно спати 8 годин на позиції сприяє збереженню тепла, не прокидаючись від холоду. "T Extreme" визначає мінімальну температуру, при якій спальний мішок захищає середньостатистичну жінку від гіпотермії протягом 6 годин, не забезпечуючи при цьому комфортного сну. Згідно стандарту, передбачається, що людина одягнений в перелік функцій і возможностейьное термобілизна, шкарпетки і використовує килимок відповідного температурного режиму.

Технологічні важливі особливості:

  • Прямокутна форма спільного мішка дає можливість при повністю розстебнутому спальнику використовувати його як велику ковдру, а також забезпечує більший простір для ніг і рук, і, не сковуючи руху тіла, сприяє більш комфортному сну.
  • Система Shingle Construction являє собою спеціальний метод укладання утеплювача невеликими полотнами внахлест (по типу укладання черепиці). Таке укладання наповнювача виключає виникнення будь-яких прогалин в шарі наповнювача і забезпечує більш високу термоізоляцію при збереженні обсягу.
  • Капюшон має анатомічну форму, щільно облягає і надійно захищає голову і обличчя від холоду.
  • Система швидкого стягування і ослаблення стяжки капюшона "One Touch" дає можливість це швидко зробити зсередини спальника однією рукою.
  • Двостороння блискавка забезпечує зручне розщібання спального мішка від верху до низу і дає можливість состегнуть два спальника з лівої і правої блискавкою в один.
  • Уздовж блискавки передбачений утеплювальний борт, що перешкоджає проникненню холодного повітря через блискавки.
  • Уздовж блискавки вшита стропа, що запобігає защемлення тканини спальника в блискавки замка.
  • Петлі для сушки спального мішка.
  • Компресійний мішок для зменшення обсягу спального мішка з нейлону зі структурою Ripstop і водовідштовхувальним просоченням.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані