Спальний мішок Outwell Contour Lux Reversible -3C Deep Blue Right (928754) - AT1041993 - купити Спальні мішки в Києві й Україні, доступні ціни на Спальний мішок Outwell Contour Lux Reversible -3C Deep Blue Right (928754) - AT1041993 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Спальний мішок Outwell Contour Lux Reversible -3C Deep Blue Right (928754)
Спальний мішок Outwell Contour Lux Reversible -3C Deep Blue Right (928754)
Спальний мішок Outwell Contour Lux Reversible -3C Deep Blue Right (928754)
Спальний мішок Outwell Contour Lux Reversible -3C Deep Blue Right (928754)
Спальний мішок Outwell Contour Lux Reversible -3C Deep Blue Right (928754)
Спальний мішок Outwell Contour Lux Reversible -3C Deep Blue Right (928754)

Спальний мішок Outwell Contour Lux Reversible -3C Deep Blue Right (928754) - AT1041993

Код товару: AT1041993
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
ковдру, весна - осінь, блискавка - права, Isofill, Min/Comf/Max - -3/+ 3/-, 220 x 85 х 85 см, 1.7 кг, синій

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Колір синий
Внутренний материал полиэстер 190T
Внешний материал полиэстер 230T
Наполнитель Isofill
Вид одеяло
Подходит для взрослых
Сезон весна - осень
Молния правая
Температура минимальная +3 °C
Температура комфорту +3 °C
Додатково возможность состегивания двух спальников, подголовник
Довжина 220 см
Ширина 85 см
Ширина (свёрнутый) 42 см
Диаметр (свёрнутый) 24 см
Виробник Outwell
Вага 1.7 кг
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Температура экстрима -19 °C
Опис
Придбати Спальний мішок Outwell Contour Lux Reversible -3C Deep Blue Right (928754) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

В даній моделі застосована технологія Outwell Reversible , яка об'єднує властивості двох спальних мішків з різними температурними характеристиками в одному. Потрібно просто перевернути спальний мішок необхідної стороною вгору і використовувати його або в теплу погоду, або в холодну. Спальні мішки Outwell Contour Lux Reversible мають як правостороннім, так і лівосторонній блискавку, яка дає можливість об'єднати два односпальні мішка в один просторий двоспальний, а також повністю розстебнути мішок і використовувати його як ковдру. Підголівник з м'якою інтегрованої подушкою має блискавку і може відстібатися зовсім або пристібатися до потрібної стороні мішка. Колір спального мішка немазкий і як не можна краще підходить для умов кемпінгу. Разом з тим спеціальні петлі дають можливість надійно зафіксувати всередині тонкий текстильний вкладиш, який забезпечить чистоту і необхідну гігієну на природі.

Спальний мішок Outwell Contour Lux Reversible відповідає міжнародному стандарту DIN EN ISO 23537 , який унормовує вимоги до розмірів і теплових характеристиках спальних мішків, а також до властивостей тканини і використовуваних матеріалів.

Зверніть увагу, що тільки сертифіковані спальні мішки відповідають заявленим температурним режимам і гарантують Вам тепло і комфорт тривалий час, незважаючи на холод і вогкість.

Технологічні важливі особливості:

  • Two Layer Off-Set - двошаровий синтетичний утеплювач, кожен з шарів якого прошитий зі зміщенням відносно один одного. Таким чином, виключається виникнення містків холоду, де холодне повітря міг би проникати всередину спального мішка і забезпечується рівномірний розподіл наповнювача.
  • Isofill - порожнисте силіконізоване волокно, яке забезпечує оптимальну ізоляцію, утримуючи тепло навіть у вологому стані, і характеризується малою вагою за рахунок своєї структури.
  • Zip Together - пара спальних мішків даної моделі, що мають правосторонню і лівосторонню блискавку, можуть бути состегнути разом, утворюючи двоспальний мішок для комфортного сну удвох.
  • Left Zip Option - застібка-блискавка знаходиться на лівій стороні спального мішка.
  • Heavy Duty Zips - посилена L-образна блискавка YKK з двостороннім замком гарантує легкість при розстібання/застібанні спальника і мінімальний знос протягом тривалого часу.
  • Liner Attachment Points - спеціальні внутрішні петлі для кріплення лайнера (вкладиша для спального мішка) для підтриманий ия максимально і в повному обсязі рівня гігієни і збільшення періоду між пранням.
  • Cap Compression Sack - компресійний чохол для зберігання спального мішка, який не тільки зменшує його розміри, стискаючи спальний мішок, але і повністю закриває його від прямого проникнення вологи.
  • 3 Seasons - спальний мішок розрахований для використання (експлуатації) з початку весни до кінця осені в помірній кліматичній зоні.
  • PFC Free - використання (експлуатації) в виробничих процесах тільки екологічно чистих матеріалів, які містять перфторовані і поліфторірованних з'єднань, які застосовуються для додання тканини водовідштовхувальних властивостей, але дуже шкідливі для навколишнього середовища і організму людини.
  • Dual Season - технологія Outwell Reversible дає можливість однаково ефективно використовувати один і той же спальний мішок в різноманітних температурних режимах, домагаючись оптимального комфорту.
  • Zip-Off Hood - повністю відстібається підголівник може бути пристебнутий до необхідної стороні спального мішка (в залежності від використовуваного температурного режиму), або Відстібнути для зменшення ваги.
  • Built-In Pillow - інтегрована м'яка подушка забезпечує додаткову термоізоляцію і комфортне положення голови під час відпочинку.
  • Opens Fully As A Duvet - спальний мішок повністю розстібається і може бути використаний в якості теплого широкого ковдри.
  • Full-Length Zip Baffle - внутрішній утеплювальний борт по всій довжині блискавки перешкоджає проникненню холодного повітря через неї.
  • Anti-Snag Zip Guard - уздовж блискавки розташована текстильна стропа, яка не допускає защемлення тканини спального мішка замком блискавки.

 Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані