Спальний мішок Outwell Camper Supreme -9C Petrol Blue Left (928745) - AT1042010 - купити Спальні мішки в Києві й Україні, доступні ціни на Спальний мішок Outwell Camper Supreme -9C Petrol Blue Left (928745) - AT1042010 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Спальний мішок Outwell Camper Supreme -9C Petrol Blue Left (928745)
Спальний мішок Outwell Camper Supreme -9C Petrol Blue Left (928745)
Спальний мішок Outwell Camper Supreme -9C Petrol Blue Left (928745)
Спальний мішок Outwell Camper Supreme -9C Petrol Blue Left (928745)
Спальний мішок Outwell Camper Supreme -9C Petrol Blue Left (928745)
Спальний мішок Outwell Camper Supreme -9C Petrol Blue Left (928745)
Спальний мішок Outwell Camper Supreme -9C Petrol Blue Left (928745)

Спальний мішок Outwell Camper Supreme -9C Petrol Blue Left (928745) - AT1042010

Код товару: AT1042010
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
ковдру, зима, блискавка - ліва, Isofill, Min/Comf/Max - -9/-3/-, 235 x 90 х 90 см, 3 кг, бірюзовий

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Колір бирюзовый
Внутренний материал хлопок
Внешний материал полиэстер, хлопок
Наполнитель Isofill
Вид одеяло
Подходит для взрослых
Сезон зима
Молния левая
Температура минимальная -9 °C
Температура комфорту +3 °C
Додатково капюшон, подголовник
Довжина 235 см
Ширина 90 см
Ширина (свёрнутый) 48 см
Диаметр (свёрнутый) 27 см
Виробник Outwell
Вага 3 кг
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Температура экстрима -28 °C
Опис
Придбати Спальний мішок Outwell Camper Supreme -9C Petrol Blue Left (928745) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Outwell Camper Supreme - спальний мішок, виконаний у формі ковдри. Дуже м'яка тканина не містить PFC-з'єднань, дихаюча і сприятлива для шкіри. Спальний мішок має високоякісний наповнювач Isofill з оптимальними ізоляційними властивостями. Наповнювач утримує тепло навіть у вологому стані і характеризується малою вагою за рахунок порожнистої структури волокон. Спальник оснащений і укомплектований капюшоном на блискавці з вбудованою подушкою, внутрішньою кишенею для зберігання цінних речей і довгою двосторонньої L-образної блискавкою, яка дає можливість використовувати його як ковдру в теплу пору року. Бігунок блискавки має пуллер для зручного хвата однією рукою. Спальний мішок Outwell Pine Supreme розрахований для використання (експлуатації) в будь-який час року, але більше підходить для холодних умов.

Спальний мішок Outwell Camper Supreme відповідає міжнародному стандарту DIN EN ISO 23537, який унормовує вимоги до розмірів і тепловим характеристикам спальних мішків, а також до властивостей тканини і використовуваних матеріалів.

Зверніть увагу, що тільки сертифіковані спальні мішки відповідають заявленим температурним режимам і гарантують Вам тепло і комфорт тривалий час, незважаючи на холод і вогкість.

Технологічні важливі особливості:

  • Two Layer Off-Set - двошаровий синтетичний утеплювач, кожен з шарів якого прошитий зі зміщенням відносно один одного. Таким чином, виключається виникнення містків холоду, де холодне повітря міг би проникати всередину спального мішка і забезпечується рівномірний розподіл наповнювача.
  • Isofill - порожнисте силіконізоване волокно, яке забезпечує оптимальну ізоляцію, утримуючи тепло навіть у вологому стані, і характеризується малою вагою за рахунок своєї структури.
  • Left Zip Option - застібка-блискавка знаходиться на лівій стороні спального мішка.
  • < b> Heavy Duty Zips - посилена L-образна блискавка з двостороннім замком гарантує легкість при розстібання/застібанні спальника і мінімальний знос протягом тривалого часу.
  • Liner Attachment Points - спеціальні внутрішні петлі для кріплення лайнера (вкладиша для спального мішка) для підтримки максимально і в повному обсязі рівня гігієни і збільшення періоду між пранням.
  • Square Sack - сумка-чохол для зручного зберігання.
  • 4 Seasons - спальний мішок розрахована н для використання (експлуатації) в будь-який час року, але більше підходить для холодних умов.
  • PFC Free - використання (експлуатації) в виробничих процесах тільки екологічно чистих матеріалів, які містять перфторовані і поліфторірованних з'єднань, які застосовуються для додання тканини водовідштовхувальних властивостей, але дуже шкідливі для навколишнього середовища і організму людини.
  • Anti-Snag Zip Guard - уздовж блискавки розташована текстильна стропа, що не допускає защемлення тканини спального мішка замком блискавки.
  • Zip-Off Hood - комфортний капюшон на блискавці з вбудованою подушкою.
  • Full-Length Zip Baffle - внутрішній утеплювальний борт по всій довжині блискавки перешкоджає проникненню холодного повітря через неї.

 Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані