Велосипед Ardis Junior 20 ''рама-11'' Al Black/Orange (0426) - AT1042581 - купити Велосипеди в Києві й Україні, доступні ціни на Велосипед Ardis Junior 20 ''рама-11'' Al Black/Orange (0426) - AT1042581 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Велосипед Ardis Junior 20 ''рама-11'' Al Black/Orange (0426)

Велосипед Ardis Junior 20 ''рама-11'' Al Black/Orange (0426) - AT1042581

Код товару: AT1042581
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Категорія - підлітковий, призначення - гірський, тип підвіски - двухподвес, тип гальм - дискова механіка, Матеріал рами - алюміній, розмір рами - 11 ", діаметр коліс - 20", кількість швидкостей - 6, вага - 12 кг, Колір - помаранчевий

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Ardis
Диаметр колес 20”
Материал рамы алюминий
Тип подвески двухподвес
Тип тормозов дисковая механика
Количество скоростей 6
Вилка Ardis 20" (40 мм ход) сталь
Тормоза Ares Mechanical
Колір оранжевый
Задний переключатель SUNRUN RD-HG-18A FWD
Манетки (ручки переключения) Shimano SL-RS35
Втулка передняя 36H, алюминий
Втулка задняя 36H, алюминий
Обода 20" алюминиевые двойные 36Н
Покрышки CST 20x1.95
Седло Ardis
Подседельный штырь стальной 25.4 мм
Тормозные ручки Ares алюминий
Призначення горный
Педали пластиковые
Кассета SHIMANO MF-TZ20
Руль сталь 25.4 мм
Вынос руля алюминий 1-1/8"
Рулевая колонка Neco 1-1/8
Штрихкод 2000001992982
Категория подростковый
Вага 1.2 кг
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Система шатунов Prowheel 40T 160 мм с защитой
Размер рамы 11"
Опис
Придбати Велосипед Ardis Junior 20 "рама-11" Al Black/Orange (0426) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Яскравий дизайн, зручне спортивне посадка і доступна ціна - ось три речі які характерезуют дану модель. Велосипед ідеально підійде для дітей з ростом від 120 см, що володіють базовим рівнем катання, так як на велосипеді передбачено 6 швидкостей і немає можливості встановити додаткові колеса. Дана модель має кілька яскравих особливостей, що робить його відмінним вибором.

Алюмінієва рама і два амортизатори

Ardis Junior 20 "створено на основі алюмінієвої рами з заднім амортизатором. Здавалося б - хіба мало на ринку України дешевих двухподвесних велосипедів, але тут є те що дійсно відрізняє його від дешевих аналогів і бутафорія. кареточного вузол розташований на передньому трикутнику рами, а це значить що задній трикутник максимально і в повному обсязі розвантажений, в слідстві чого підвіска може спокійно виконувати свою роботу, згладжувати всі нерівності, які зустрічаються на шляху у Вашої дитини. Ну і звичайно, як не згадати той факт, що передня вилка велосипеда так само амортизаційна. Прогулянка на такому велосипеді по грунтових дорогах і парковим стежками залишить після себе лише приємні і незабутні емоції.

дискові гальма

Це не найпотужніші та продуктивні і надійні дискові гальма які можна зустріти, але вони отли чно впораються з бажаннями вашої дитини. Гальма Ares раніше вже відмінно себе зарекомендували на дитячих велосипедах, і забезпечують безпечну зупинку в будь-яких ситуаціях.

Шість швидкостей

На цьому велосипеді Ваша дитина зможе обігнати практично будь-якого, адже Junior має 6 швидкостей, з перемикачем Shimano SL-RS35

Яскравий дизайн

Більшість дітей вибирають свої перші велосипеди керуючись дизайном і кольором, і це від частини правильно - адже велосипед повинен бути красивим, а про практичність і надійності повинні дбати батьки.

Глянцевий забарвлення з комбінуванням оранжевого і чорного кольору в парі з чорними ободами поєднує і поєднує в собі не тільки спортивний характер велосипеда але і його призначення - дарувати радість.

 компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані