Системний блок HP EliteDesk 800 G6 DM (1N5E3ES) - AT1043310 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Системний блок HP EliteDesk 800 G6 DM (1N5E3ES) - AT1043310 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Системний блок HP EliteDesk 800 G6 DM (1N5E3ES)
Системний блок HP EliteDesk 800 G6 DM (1N5E3ES)
Системний блок HP EliteDesk 800 G6 DM (1N5E3ES)

Системний блок HP EliteDesk 800 G6 DM (1N5E3ES) - AT1043310

Код товару: AT1043310
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

HP EliteDesk 800 G6 DM - це надзвичайно компактний настільний ПК, який призначений для використання в офісних умовах. Об’єм в один літр достатньо малий, щоб його можна було прикріпити безпосередньо до задньої частини монітора або до стіни за допомогою монтажних розчинів VESA (продаються окремо). 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник HP
Процесор Intel Core i7
Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ
Модель відеокарти NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti
Об'єм SSD 256Gb
Операційна система Windows 10 Pro, 64
Объем графической памяти 6 ГБ
Внешние порты и разъемы 1x USB 3.1 Gen. 2 Type C, 1x Combo-Port навушники - мікрофон, 1x USB 3.1 Gen. 2 Type A, 1x USB 3.1 Gen. 1 Type A, RJ-45, VGA, DisplayPort ™ 1.4, HDMI 2,0, 1 порт волоконної мережі HP (1 Гбіт / с)
Тип видеокарты дискретная
Беспроводная связь WiFi / BT
Модель корпуса Ultra Small Form Factor
Модель процессора Intel Core i7-10700T (кэш 16 МБ, до 4,50 ГГц)
Опис

HP EliteDesk 800 G6 DM - це надзвичайно компактний настільний ПК, який призначений для використання в офісних умовах. Об’єм в один літр достатньо малий, щоб його можна було прикріпити безпосередньо до задньої частини монітора або до стіни за допомогою монтажних розчинів VESA (продаються окремо). Потужний процесор Intel Core десятого покоління та швидка оперативна пам’ять DDR4 забезпечують великі запаси енергії для широкого спектру програм. За допомогою спеціальної відеокарти можна підключити до 7 моніторів. Завдяки вдосконаленому управлінню безпекою, такому як чіп TPM, датчик кришки корпусу та захист BIOS, ви знаєте, що ваші дані надійно захищені. З розширеним діапазоном бездротової локальної мережі (WLAN) також доступне інше з’єднання для перевантажених мереж, а ще одним плюсом є інтегрований зв’язок Bluetooth.

У більших офісах цей міні-ПК працює тихо завдяки дизайну HP Run Quiet і нікому не порушує концентрації уваги. Пристрій виготовлено із стійкого пластику, а упаковка переробляється до 90%.

Насолоджуйтесь значно прискореним запуском системи та програми: як запам'ятовуючий пристрій, блискавичний твердотільний накопичувач (SSD) забезпечує необхідний простір для зберігання ваших програм та файлів. Основними перевагами твердотільних накопичувачів є швидкий час доступу та висока швидкість читання та запису, які ставлять звичайні жорсткі диски в тінь. Ще однією перевагою є те, що твердотільні накопичувачі не містять рухомих частин. Це призводить до підвищеної міцності, оскільки жодні деталі не зношуються механічно. Крім того, SSD-накопичувачі в результаті абсолютно безшумні.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані