Тостер DEX DT 212 B - AT1045202 - купити Тостери в Києві й Україні, доступні ціни на Тостер DEX DT 212 B - AT1045202 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Тостер DEX DT 212 B

Тостер DEX DT 212 B - AT1045202

Код товару: AT1045202
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип управління - механічне, 850 Вт, кількість ступенів підсмажування - 7, функція підігріву - є, Колір - чорний

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип управления механическое
Потужність 850Вт
Количество отделений 2 отделения для тостов
Количество степеней поджаривания 7
Функция подогрева есть
Матеріал корпусу пластик
Функция размораживания есть
Отсек для хранения шнура есть
Длина шнура
Габарити 18.5 х 32 х 20.5 см
Вага 1.9 кг
Колір Чорний
Штрихкод 4820102883181
Виробник DEX
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Тостер DEX DT 212 B Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Ситний, смачний, поживний сніданок - це запорука добре сформованого дня. Але далеко не завжди у сучасної людини знайдеться час на його приготування. У таких ситуаціях на допомогу приходять тостери, які здатні за лічені хвилини приготувати для Вас апетитні тости з золотистою скоринкою. При цьому у Вас буде можливість збиратися на роботу, не турбуючись про те, що грінки можуть підгоріти або залишитися недожаренного. Цього не допустить електронне управління, яке є обов'язковою характеристикою пристроїв, випущених в останні роки. Тостер DEX DT-212B забезпечить рівномірну золотисту скориночку на скибочках хліба практично будь-якого розміру завдяки великим відділенням для тостів, регуляторам товщини і ступеня обсмажування.

За допомогою спеціальної підставки можна легко підігріти булочки, а функції розморожування і підігріву швидко допоможуть розігріти хліб з холодильника або морозильної камери. Знімний піддон для крихт полегшить процес чистки. З тостером
DEX DT-212B
Ви в Ппрактіческі будь-який момент зможете насолодитися смаком відмінних тостів! Сучасні електричні тостери мають ще одну незаперечну перевагу, вони оснащений і укомплектовані таймером, і на відміну від сковороди або духовки, просто нездатні спалити хліб. Адже після закінчення часу, нагрів припиняється, а спеціальна підкладка піднімає шматочки хліба вгору. У продажу є тостери з різною кількістю ступенів нагріву, що дозволяють отримувати як добре засмажений класичний тост, так і злегка підсушений хлібець.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані