Комплект Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop (L5V-00017) - AT010456 - купити Комплекти (клавіатура + мишка) в Києві й Україні, доступні ціни на Комплект Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop (L5V-00017) - AT010456 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Комплект Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop (L5V-00017)

Комплект Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop (L5V-00017) - AT010456

Код товару: AT010456
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип оригінальний дизайн, бездротовий, Інтерфейс підключення радіо, Формат клавіатури повнорозмірна, Колір комплекту Black, Тип сенсора миші оптичний, Додаткова комплектація + цифровой блок,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип безпровідне, Оригинальный дизайн
Інтерфейс підключення радіо
Формат клавиатуры полноразмерная
Тип сенсора мыши Optical Image Stabilizer
Цвет комплекта Чорний
Конструкция мембранная
Количество дополнительных клавиш 14
Размеры клавиатуры 392 x 29 x 228 мм
Количество кнопок 5
Тип скролла 1 кнопка-скролл
Питание мыши 2 х AА
Вес мыши 155 г
Особливості подставка для рук
Додаткова комплектація + цифровий блок
Виробник Microsoft
Опис

Придбати Комплект Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop (L5V-00017) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Комплект Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop (L5V-00017) - бездротовий комплект Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop ламає стереотип про те, що ергономічні клавіатури не можуть бути красивими. Зовнішній вигляд комплекту з першого погляду вселяє нам думку, що перед нами справжній витвір мистецтва. Комплект складається з бездротової компактної клавіатури Sculpt Ergonomic Keyboard, миші Sculpt Ergonomic Mouse і виділеного бездротового цифрового блоку. Витонченість ліній і компактність клавіатури доповнюється ергономічною конструкцією оптимізованої для сліпого десятипальцевого набору. Ножична конструкція клавіш забезпечує короткий хід клавіш і низький рівень шуму при наборі тексту.

Виділений цифровий блок дозволив зробити клавіатуру компактною і при цьому розташувати праву руку зі Sculpt Ergonomic Mouse ближче до клавіатури, що забезпечує більш природне положення рук при роботі з пристроями введення. Незвичайний зовнішній вигляд Sculpt Ergonomic Mouse так само повністю підпорядкований ергономіці, при роботі з мишею кисть знаходиться під кутом, що запобігає розвитку тунельного синдрому. Вона працює від батарей 2 х ААА. Цей комплект ідеально підходить для комп'ютерів, на які встановлено операційний системи Windows 8.1, Windows 8, Windows RT, Windows 7, в такому випадку для комплекту Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop не потрібні спеціальні драйвера.




Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані