Беговел Micro Balance bike PRO Black/White (GB0031) - AT1048911 - купити Велосипеди в Києві й Україні, доступні ціни на Беговел Micro Balance bike PRO Black/White (GB0031) - AT1048911 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • Выгодные цены на 3d принтер расходники, предлагаем вам сделать выбор барометр домашний и заказать с доставкой в Ровно.
  • Рекомендуем купить материнская в нашем магазине, а также игровой руль компьютера с доставкой по Ровно.
  • Предлагаем вам товар поверхность, купить с доставкой в Бердянск, рекомендуем вам листьев, цена вас приятно удивит.
  • Быстро и удобно купить дешево мфу, обратите внимание на резак бумаги, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем ознакомиться с игровые очки, либо струйный, купить через корзину, это станет лучшим решением.
Беговел Micro Balance bike PRO Black/White (GB0031)
Беговел Micro Balance bike PRO Black/White (GB0031)
Беговел Micro Balance bike PRO Black/White (GB0031)

Беговел Micro Balance bike PRO Black/White (GB0031) - AT1048911

Код товару: AT1048911
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип - беговел, Вікова група - від 2 років, діаметр коліс - 12 ", кількість коліс - 2, матеріал коліс - поліуретан, Колір - чорний

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Micro
Диаметр колес 12"
Возрастная группа от 2 лет
Колір Чорний
Материал колес полиуретан
Тормоз нет
Тип беговел
Количество колес 2
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати беговел Micro Balance bike PRO Black/White (GB0031) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Двоколісний беговел Micro Balance Bike Pro - це топова версія беговел швейцарської компанії Micro Mobility Systems AG , яка розроблена для дітей від 2 років. Дана модель має фіксовану висоту керма на позначці 52 см. Основа беговел виготовлена ???? з надлегкого металу - магнію, пофарбованого в два кольори. максимально можливе навантаження на беговел становить 20 кг. Пневматичні 12 '' колеса даної моделі забезпечують плавне й тихе пересування на вулиці. Номінальний тиск повітря в колесі має бути в межах 2,45-3,85 BAR. М'яке і зручне сидіння беговел регулюється по висоті в межах 37-41 см від поверхні землі. Додатково для комфортного пересування задня вилка оснащений і укомплектована гумовим амортизатором, зусилля амортизації якого можна регулювати залежно від ваги водія. < B="" class="stagb"> беговел Micro Balance Bike Pro стане чудовою іграшкою для вашої дитини і допоможе розвивати координацію рухів, тренувати баланс і навички великої моторики.

Для виробництва продукції Micro використовуються виключно матеріали, що не мають в своєму складі шкідливих речовин. Це підтверджується світовими сертифікатами тестування Test Report і сертифікатами відповідності органу з контролю безпеки продукції вимогам міжнародних стандартів і європейських директив T? V.

Безсумнівним доказом неперевершеного якості, надійності і світового визнання продукції Micro є те, що вона неодноразово ставала переможцем в різноманітних номінаціях відомих міжнародних виставок. Батьки більше 80-ти країн світу обрали для своїх дітей самокати та беговел компанії Micro Mobility Systems AG .

 Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані