Монітор Samsung LS27AM500NIXCI - AT1053688 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор Samsung LS27AM500NIXCI - AT1053688 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Монітор Samsung LS27AM500NIXCI
Монітор Samsung LS27AM500NIXCI
Монітор Samsung LS27AM500NIXCI
Монітор Samsung LS27AM500NIXCI
Монітор Samsung LS27AM500NIXCI
Монітор Samsung LS27AM500NIXCI
Монітор Samsung LS27AM500NIXCI
Монітор Samsung LS27AM500NIXCI
Монітор Samsung LS27AM500NIXCI
Монітор Samsung LS27AM500NIXCI
Монітор Samsung LS27AM500NIXCI
Монітор Samsung LS27AM500NIXCI

Монітор Samsung LS27AM500NIXCI - AT1053688

Код товару: AT1053688
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
27", VA, 1920 х 1080, 60 Гц, 16:9, 250 кд/м2, 3000:1, 26 Вт, 2 х HDMI, Wi-Fi (802.11ac), Bluetooth 4.2, регулювання нахилу, VESA - 10 100 мм, є, 5 кг, чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Samsung
Максимальна роздільна здатність екрана 1920 х 1080
Тип матриці VA
Максимальна кількість кольорів 16 млн
Покриття матовое
Частота оновлення екрану 60 Гц
Співвідношення сторін 169
Підсвітка WLED
Інтерфейси і підключення 2 х HDMI, Bluetooth 4.2, Wi-Fi (802.11ac)
Колір Чорний
Встроенные колонки есть
Тип монитора Безрамочный, Для дома и офиса
VESA 100 х 100 мм
Время отклика матрицы 8мс
Яркость 250 кд/м2
Контрастность статическая 3000:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 178/178
Технологии улучшения изображения Eye Saver Mode, Flicker Free, Game Mode
Потребляемая мощность в рабочем режиме 26 Вт
Потребляемая мощность в режиме ожидания 0.5 Вт
Вес с упаковкой 6.2 кг
Вес без упаковки 5 кг
Ширина видимой области 597.88 мм
Высота видимой области 336.3 мм
Штрихкод 8806090755538
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Регулировка положения регулировка наклона
Опис
Придбати Монітор Samsung LS27AM500NIXCI Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Перший у світі екран "Роби все"

Монітор на всі випадки життя. Завдяки встановленому пакету Microsoft Office 365, ви зможете працювати на ньому як на ПК, навіть якщо у вас його немає. Крім того, ви можете з його допомогою підключитися до офісного ПК і працювати у віддаленому режимі. Вбудована система підтримки розваг (on-board one-stop entertainment system) дасть можливість використовувати монітор для ігор чи перегляду фільмів.

Контент смартфона тепер на великому екрані

Додаток Wireless DeX дає можливість працювати з монітором як на ПК, навіть якщо у вас його немає. Використовуйте на моніторі мобільні програми, такі як програми для відеоконференцій, роботи з документами табраузерами, якими ви користуєтесь телефоном. Щоб переглянути фотографії або фільми на великому екрані, скористайтеся функцією Tap View, яка активується легким дотиком телефону до рамки монітора.

Сумісність з AirPlay 2

Завдяки вбудованій підтримці AirPlay 2, можна використовувати пристрої Apple для роботи та ігор на великому екрані. Підвищіть продуктивність своєї роботи створивши двомоніторну конфігурацію, використовуючи MacBook і Smart Monitor. Після роботи можете відпочити та переглянути відео, фотографії, послухати музику або завантажити з вашого iPhone або iPad на монітор.

Заточений і для розваг

практично нічого не може бути простіше. Цей монітор забезпечує доступ до таких розважальних програм, як Netflix, YouTube та HBO без використання (експлуатації) для цього вашого ПК або ноутбука. Пульт ДК тавбудовані динаміки дозволять вам весело провести час.

Працюйте та навчайтеся у віддаленому режимі

Працюйте там, де ви перебуваєте. Збільште продуктивність роботи за допомогою підтримки функцій віддаленого доступу. За допомогою попередньо встановленого пакета Office 365 можна переглядати та редагувати документи та зберігати їх на хмарному сервісі. Прямо з дому за допомогою віддаленого доступу ви можете навчатись у школі або працювати на вашому офісному комп'ютері.

Оптимальна яскравість екрана за будь-якого освітлення

Чудове зображення і вдень і вночі. Вбудований датчик (індикатор) фіксує Рівень (ступінь) зовнішнього освітлення м автоматично регулює Рівень (ступінь) яскравості за допомогою функції Adaptive Picture. Навіть при яскравому сонячному світлі ви зможете розрізняти деталі у темних сценахфільмів і ваші очі не будуть відчувати напруження.

Легко помітити ворога, що сховався, в іграх

Налаштуйтеся на перемогу. Переключіть екран на формат 21:9 за допомогою функції Ultrawide Game View, щоб відобразити приховані фрагменти ігрової сцени. Тепер, коли ви граєте у футбол, зможете впевненіше забивати голи у ворота. А в іграх з авто/мотогонками вид дорога перед вами нічим не відрізнятиметься від справжньої.

Підключайте та дивіться та насолоджуйтесь

Немає проблем із підключенням зовнішніх пристроїв. Завдяки функції автоматичного розпізнавання зовнішніх пристроїв (Automatic Source Switch+) ваш монітор визначає нові підключені пристрої в момент їх підключення і правильно налаштовує відображення сигналу відеосигналу від цього пристрою на екрані. Тепер не потрібно шукати джерелосигналу в опціях меню.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані