Ковдра MirSon пухова 1834 Bio-Blue 50 пух літо 155x215 см (2200003013207) - AT1056000 - купити Ненужное в Києві й Україні, доступні ціни на Ковдра MirSon пухова 1834 Bio-Blue 50 пух літо 155x215 см (2200003013207) - AT1056000 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Ковдра MirSon пухова 1834 Bio-Blue 50 пух літо 155x215 см (2200003013207)

Ковдра MirSon пухова 1834 Bio-Blue 50 пух літо 155x215 см (2200003013207) - AT1056000

Код товару: AT1056000
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
155 х 215 см, літо, гусячий пух, пух, пух/перо, екопух, 50% пух-перо/50% bio-пух, антиалергенні, 100% бавовна, блакитний

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Колір голубой
Тип лето
Наполнитель 50% пух-перо / 50% bio-пух, гусиный пух, пух, пух/перо, экопух
Особливості антиаллергенные
Розмір 155 х 215 см
Виробник MirSon
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Материал чехла 100% хлопок
Опис
Придбати Ковдра MirSon пухова 1834 Bio-Blue 50 пух літо 155x215 см (2200003013207) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Ковдри і подушки з натурального гусячого пуху здавна вважалися еталонами якості і достатку їх власника. Час невблаганно рухається вперед, а з ним і прогрес у всіх сферах життєдіяльності людини, на ринку постільній білизні все частіше і частіше з'являються недорогі аналоги натурального пухової сировини. Але до сих пір жоден з «аналогів» наповнювача не зміг зрівнятися по м'якості, легкості, еластичності і довговічності з пухом водоплавної птиці.
Пухові подушки і ковдри мають безліч переваг і здебільшого виграють конкурентну боротьбу з штучними наповнювачами. Але є і ряд недоліків в пуховій наповнювачі:

1. Незаперечно висока ціна, в рази вище ненатуральних аналогів.
2. Як Ппрактіческі будь-який натуральний продукт при неправильної експлуатації може швидко прийти в непридатність, часто необхідно здавати пухові вироби в хімчистку для відновлення колишньої краси і рівня якості.

Фахівцями лабораторії комфорту в сфері здорового сну була виведена ідеальна формула, баланс між кращими якостями натурального гусячого пуху і його побратима thinsulate.

Що таке

Bio-пух

Bio-пух
- це кульмінація і величезний крок вперед у сфері здорового сну. Натуральний наповнювач в тандемі з його аналогом thinsulate дозволив створити по праву кращий наповнювач для пухових виробів. До складу даного наповнювача входять від 50% натурального пуху і перо водоплавної птиці, і безпосередньо, thinsulate. Матеріал пружний, шовковистий на дотик, з повітряної структурою.

Дана синергія дала можливість придбати пуховою ковдр і подушок унікальні в своєму роді властивості, якими не володіють навіть дуже дорогі і елітні вироби з 100% пуху, а саме:

Гнучкість, м'якість, легкість дорогих пухових ковдр і подушок за доступною ціною.
100% антиалергенність. Пух/перо проходить численні етапи чистки, фільтрації від мікрочастинок, іонізацію, яка дає можливість знезаразити пухову суміш. Присутність в пуховій суміші thinsulate дає можливість продовжити термін антиалергенного пухових виробів на багато років. Тепер можна забути про те, що пух може викликати алергію - в даній комбінації це буде просто неможливим.
Термін експлуатації. Дорогі пухові вироби служать не менше 10-15 років, але є один нюанс - їх часто необхідно приводити в порядок: здавати в хімчистку, провітрювати, вспушівать і т.п. Ковдри і подушки з наповнювачем Bio-пух термін служби такої ж тривалий, але на відміну від пухових виробів догляд за Bio-пухом більш простий.
Догляд за виробами. Головна особливість Bio-пуха - можливість прати його в домашніх пральних машинах з використання (експлуатації) м сушильного автомата. Немає необхідності здавати в хімчистку - все можна зробити з легкістю в домашніх умовах на відміну від 100% пухової вироби, яке після домашньої прання зіб'ється в грудки.

Переваги наповнювача

Bio-пух
:

  • Матеріал ефективно зберігає тепло (вважається, що майже в 1.5 рази тепліше свого натурального аналога), витримує температуру до -40 градусів.
  • Біо-Пух мігрує через тканину, зберігає форму і об'єм виробу, не стоншується, що не пробивається крізь отвори швів.
  • простота і легкість в догляді - біо-пух можна випрати в звичайній пральній машинці і висушити природним способом. Після домашнього догляду матеріал не скочується і не утворює грудки, а також дуже швидко сохне.
  • Утеплювач дуже легкий, не ускладнює одяг і не перешкоджає вільному руху.
  • Також біо-пух не викликає роздратування і свербіння на шкірі, не вбирає сторонні запахи, не викликає алергії.
  • Утеплювач вологостійкий і добре протистоїть несприятливих погодних умов, не страждає від вологості під час зберігання.
  • Висока формоустойчивость і пластичність захищає вироби з біо-пухом від деформації, заломів, стоншування структури.
  • Зносостійкість матеріалу робить його практичним в експлуатації.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані