Зарядное устройство Baseus Three-coil Wireless Black (WXHSD-B01) - AT1056768 - купити Зарядні пристрої в Києві й Україні, доступні ціни на Зарядное устройство Baseus Three-coil Wireless Black (WXHSD-B01) - AT1056768 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • Предлагаем ознакомиться с виртуальной реальности 3d, либо аккумулятор ибп, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Рекомендуем купить юсб в нашем магазине, а также виртуальной реальности очки с доставкой по Днепру.
  • Предлагаем вам товар накопитель ssd, купить с доставкой в Украину, рекомендуем вам память ddr, цена вас приятно удивит.
  • Выгодные цены на мат плата, предлагаем вам сделать выбор полировочный машинка и заказать с доставкой в Херсоне.
  • Быстро и удобно купить озу, обратите внимание на компьютерная мышь, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
Зарядное устройство Baseus Three-coil Wireless Black (WXHSD-B01)
Зарядное устройство Baseus Three-coil Wireless Black (WXHSD-B01)
Зарядное устройство Baseus Three-coil Wireless Black (WXHSD-B01)

Зарядное устройство Baseus Three-coil Wireless Black (WXHSD-B01) - AT1056768

Код товару: AT1056768
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип - док-станция (кредл), входное подключение - USB, совместимость - универсальный, тип выходного подключения - беспроводное (Qi), Max, A - 2 А, количество USB портов - 1xUSB type C, Цвет - черный

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип док-станция (кредл)
Вхідне підключення USB
Кількість USB портів 1 x USB Type C
Тип вихідного підключення бездротове (Qi)
Сумісність универсальный
Колір Чорний
Виробник Baseus
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Максимальный выходной ток 2 А
Опис
Приобрести Зарядное устройство Baseus Three-coil Wireless Black (WXHSD-B01) Вы можете в компании "А-ТЕХНО", оформив заказ на этом сайте через корзину или позвонив по указанным телефонам.

Baseus Three-coils Wireless - це універсальна док-станція з трьома магнітними котушками, яку можна використовувати як зарядну підстанцію і утримувач для телефону. Завдяки продуманому дизайну можливо горизонтальне і вертикальне використання пристрою в залежності від обставин.

Ефективна зона дії бездротової зарядки досить комфортна - це цілих 8 мм вгору від поверхні Baseus Three-coil Wireless! Тому не турбуйтеся, якщо ваш пристрій знаходиться в захисному чохлі, для того щоб зарядити смартфон, вам не доведеться знімати його «захисну оболонку»!

Приємним сюрпризом є підтримка функції автоматичного розпізнавання предметів. Це істотно підвищує безпеку при використанні Baseus Three-coil Wireless.

Вся справа в тому, що якщо на корпус бездротової зарядки потрапить сторонній металевий предмет, такий наприклад, як монета, ножиці, ключі або щось інше, пристрій починає про це сигналізувати за допомогою індикатора.

Стійка підставка на задній панелі, а також висувне кріплення знизу зарядного пристрою дозволяє розмістити підстанцію вертикально і використовувати її в якості бездротового зарядного пристрою. Дана особливість є зручною при перегляді відео або здійсненні онлайн дзвінка. При необхідності ви можете розмістити бездротову зарядку горизонтально і просто покласти на неї телефон.

Ергономічний бездротовий ЗП Baseus Three-coil Wireless Charging Pad виготовлено з міцного, легкого матового пластика з металевою обробкою по краю. На його задній поверхні розташовані чотири ніжки, які допомагають аксесуару стійко стояти навіть на гладкій поверхні. Робоча частина має силіконове покриття, яке не дряпає комунікатор. Знімна ніжка дозволяє розташовувати ЗП в вертикальному положенні, а також може бути прибрана в спеціальну нішу, дозволивши заряджати смартфон в горизонтальному положенні.

Пристрій має надійну систему захисту від перегріву, перевантажень і стрибків напруги, роблячи зарядку гаджетів не тільки швидкою, але і безпечною. Про високу якість говорить і наявність сертифікації CE, CCC, RoHS.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані