Стабілізатор для камери Zhiyun Smooth 4 (C030016EUR) - AT1057110 - купити Ручні стабілізатори в Києві й Україні, доступні ціни на Стабілізатор для камери Zhiyun Smooth 4 (C030016EUR) - AT1057110 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Стабілізатор для камери Zhiyun Smooth 4 (C030016EUR)
Стабілізатор для камери Zhiyun Smooth 4 (C030016EUR)
Стабілізатор для камери Zhiyun Smooth 4 (C030016EUR)
Стабілізатор для камери Zhiyun Smooth 4 (C030016EUR)
Стабілізатор для камери Zhiyun Smooth 4 (C030016EUR)
Стабілізатор для камери Zhiyun Smooth 4 (C030016EUR)

Стабілізатор для камери Zhiyun Smooth 4 (C030016EUR) - AT1057110

Код товару: AT1057110
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Кількість осей - 3, режими роботи - режим стеження, Selfie, Timelapse, Hyperlapse, автопанорама, режим інверсії

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Количество осей 3
Режимы работы Hyperlapse, Selfie, Timelapse, автопанорама, режим инверсии, режим слежения
Подключения Bluetooth, USB Type-C
Особливості для смартфона
Емкость аккумулятора 2000 мАч
Джерело живлення акумулятор
Виробник Zhiyun
По вертикали 240°
По горизонтали 300°
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
По крену 240°
Опис
Придбати Стабілізатор для камери Zhiyun Smooth 4 (C030016EUR) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Створено для мобільних кінематографістів
Стабілізатор Zhiyun Smooth 4 перетворює ваш мобільний телефон в професійну кінокамеру. Він дає можливість створювати стабільні і чіткі відео за допомогою звичайного телефону. Дизайн інтегрованої панелі управління знижує потребу у використанні кнопок сенсорного екрану, дозволяючи управляти як стабілізатором, так і мобільного камерою безпосередньо за допомогою гарячих клавіш. З нашим стабілізатором ви зможете створювати фільми голлівудського класу на звичайному телефоні!

Фокусування і зум.
Стабілізатор Smooth 4 має вбудовану ручку регулювання, яка дає можливість працювати зручно і професійно. Ви легко можете збільшити масштаб, щоб виконати зйомку великим планом. При натисканні кнопки FN - це коліщатко виконує функцію фокусування, допомагаючи досягти високої чіткості при творчої зйомці в реальному часі.

Режим PhoneGo для миттєвого переходу сцени.
Як потужний і продуктивний спортивний автомобіль, стабілізатор Smooth 4 може перемикатися в режим PhoneGo і миттєво використовувати весь потенціал свого приводу. Це пристрій здатний негайно реагувати на найменший рух, тому вам не потрібно турбуватися про втрату кращих моментів для зйомки. Очевидна перевага: чудові переходи сцен виходять у відеоматеріалі без всякої подальшої обробки.
Уповільнена зйомка.
Маючи широкі можливості для зміни діапазонів зйомки (від широкого до вузького), кутів огляду і фокусування, ви можете вибрати свій унікальний режим сповільненої зйомки, що відображає всі рухи і об'єкти, включаючи величезні натовпи людей, танці квітів, переміщення силуетів або хмар на небі. Будь то створення іншого потоку часу у вашому телефоні або жива зйомка в ретроспективі - все це залежить тільки від вашої уяви.

Відстеження об'єкта.
Вам достатньо помістити об'єкт, який ви хочете відслідковувати, в рамку на екрані, а все інше стабілізатор зробить автоматично. Зйомка ніколи не була такою легкою, як тепер, коли у нас є Smooth 4 !
потужний і продуктивний привід і сумісність з усіма моделями телефонів. Стабілізатор Smooth 4 обладнаний електроприводом підвищеної потужності, забезпечує його сумісність з телефонами будь-яких розмірів. Крім того, його можна використовувати разом з багатьма аксесуарами, такими як світлодіодні лампи і об'єктиви камер. Стабілізатор Smooth 4 є універсальним приладом, здатним працювати в різноманітних середовищах, реалізуючи потенціал камери телефону в будь-якому місці і в будь-який час.

< img src = "https://a-techno.com.ua/images/logo-2.png" width = "74" height = "73" alt = "Компанія a-techno" title = "a-techno"/>

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані