Стабілізатор для камери Zhiyun Weebill-S (C020110EUA) - AT1057188 - купити Ручні стабілізатори в Києві й Україні, доступні ціни на Стабілізатор для камери Zhiyun Weebill-S (C020110EUA) - AT1057188 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Стабілізатор для камери Zhiyun Weebill-S (C020110EUA)
Стабілізатор для камери Zhiyun Weebill-S (C020110EUA)
Стабілізатор для камери Zhiyun Weebill-S (C020110EUA)
Стабілізатор для камери Zhiyun Weebill-S (C020110EUA)

Стабілізатор для камери Zhiyun Weebill-S (C020110EUA) - AT1057188

Код товару: AT1057188
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Кількість осей - 3, режими роботи - Timelapse, Hyperlapse, автопанорама

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Количество осей 3
Режимы работы Hyperlapse, Timelapse, автопанорама
Подключения Bluetooth, USB Type-C, Wi-Fi
Особливості для фотоаппарата, с дисплеем
Емкость аккумулятора 5200 мАч
Джерело живлення акумулятор
Виробник Zhiyun
По вертикали 314°
По горизонтали 360°
Максимальный вес 3 кг
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Частота радиоканала 2.4 ГГц
По крену 314°
Опис
Придбати Стабілізатор для камери Zhiyun Weebill-S (C020110EUA) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Стедікам Zhiyun Weebill-S - просте і ефективне рішення для стабілізації дзеркальних і бездзеркальних камер з об'єктивами. Полегшений корпус і потужні і продуктивні мотори гармонійно доповнені інтелектуальною системою ViaTouch 2.0 і модулем передачі HD-зображення з неймовірно низькою затримкою, що дає можливість перейти на принципово новий рівень (ступінь) відеозйомки.

ViaTouch 2.0 - те, чого не вистачало для ідеальної зйомки

Уявіть собі ситуацію , коли ваш смартфон виступає в ролі професійного монітора і многоперечень функцій і возможностейьного пульта управління. Система ViaTouch 2.0 надає таку можливість. Завдяки ViaTouch 2.0 оператор може підключити стабілізатор до камери і смартфону, куди буде передаватися зображення в HD-якості. До того ж, система дає можливість налаштовувати швидкість стеження, діафрагму, ISO, швидкість затвора та т. Д.

Компактний і продуктивний

Корпус Weebill-S володіє продуманим дизайном і порівняно невеликими розмірами. Це дає можливість максимально і в повному обсязі спростити процес зйомки. Навіть з встановленим повним комплектом системи передачі зображення TransMount (передавач (індикатор) і ресивер) пристрій не займе багато місця і забезпечить легкість роботи.

Модуль передачі зображення

Weebill-S підтримує оновлений модуль передачі зображення TransMount, який зручно кріпиться під швидкознімною майданчиком камери. Цей пристрій підтримує роздільну високоякісну передачу відео в 1080P 30 кадрів/с на відстань до 100 метрів. До того ж, модуль оснащений і укомплектований функціями: LUT, фальшивих кольорів, підсвічування фокуса і зебра. З його допомогою можливо вести прямі трансляції з застосуванням стабілізатора.

При використанні ресивера і передавач (індикатор) а зображення ви можете підключити до стабілізатора до трьох пристроїв, включаючи не тільки смартфони та планшети, а й професійні монітори.

SmartFollow 2.0

Система SmartFollow 2.0 дає можливість точно утримувати потрібний об'єкт в кадрі. Для цього навіть не потрібно підключати до стабілізатора смартфон. Досить навести рамку на OLED-екрані на потрібний об'єкт, і стабілізатор автоматично почне стеження за об'єктом. SmartFollow 2.0 - швидкий і простий інструмент під час зйомки. Працює тільки в парі з модулем передачі зображення TransMount.

Зручний пульт управління

Пульт дистанційного керування Weebill-S оснащений і укомплектований вбудованим модулем датчик (індикатор) а руху і дає можливість точно управляти рухом стабілізатора, а також змінювати налаштування параметрів. Пристрій працює тільки з модулем передачі зображення TransMount

Комплектація

Стабілізатор х 1

Трипод х 1

 Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані