Ігрова консоль Retro Genesis 16 bit Modern Wireless (170 ігор, 2 безд (ConSkDn78) - AT1064994 - купити Ігрові приставки в Києві й Україні, доступні ціни на Ігрова консоль Retro Genesis 16 bit Modern Wireless (170 ігор, 2 безд (ConSkDn78) - AT1064994 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Ігрова консоль Retro Genesis 16 bit Modern Wireless (170 ігор, 2 безд (ConSkDn78)
Ігрова консоль Retro Genesis 16 bit Modern Wireless (170 ігор, 2 безд (ConSkDn78)
Ігрова консоль Retro Genesis 16 bit Modern Wireless (170 ігор, 2 безд (ConSkDn78)
Ігрова консоль Retro Genesis 16 bit Modern Wireless (170 ігор, 2 безд (ConSkDn78)

Ігрова консоль Retro Genesis 16 bit Modern Wireless (170 ігор, 2 безд (ConSkDn78) - AT1064994

Код товару: AT1064994
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
чорний, AV-вихід, адаптер живлення, 2 бездротових джойстика, інструкція, AV-кабель, ігрова приставка Retro Genesis Modern Wireless, AV, 170 ігор

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Колір Чорний
Інтерфейси AV выход
Додатково 170 игр
Комплектація 2 беспроводных джойстика, AV-кабель, адаптер питания, игровая приставка Retro Genesis Modern Wireless
Подключение AV
Виробник Retro Genesis
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без уведомления., Производитель может изменять свойства, характеристики
Штрихкод 6958201611676
Опис
Придбати Ігрова консоль Retro Genesis 16 bit Modern Wireless (170 ігор, 2 безд (ConSkDn78) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Ігрова приставка Sega Retro Genesis Modern Wireless володіє класичним набором характеристик 16-бітної приставки. Перш за все, вона відтворює гри для ігрової приставки Sega Genesis (Sega Mega Drive), причому з максимально и в полном объеме можливою сумісністю.
Особливістю в порівнянні з аналогічними пропозиціями виступають бездротові джойстики, які дозволяють більш не залежати від відстані до телевізора довжиною проводу. Крім цього, провід не перетреться і не втратить контакт. Бездротові геймпади, що працюють на частоті 2,4 Ггц – це більш надійний і довговічний спосіб керування у відеоіграх.
Вбудовані 170 ігор спеціально підібрані для задоволення інтересу у широкої аудиторії. У 52 вбудовані гри можна грати удвох (використовуючи обидва джойстика, що йдуть в комплекті); 37 ігор підібрані спеціально для дитячої аудиторії, які мають барвистою графікою, відсутністю будь-якої жорстокості в іграх, а також більш низькою складністю, щоб дитині було простіше освоїти ігровий процес і не зіткнутися з серйозними для його віку складнощами; вбудовані ігри виділяються різноманітністю в жанрах, присутні платформери, аркади, скролл-шутери, логічні, гонки, спортивні ігри, стратегії, РПГ, файтинг, екшени (як класичного плану, так і з ізометричної проекцією або видом зверху), Beat 'em up ( які на російську мову можна перевести як «побий їх всіх», а якщо простіше, то це просто «бійки») і Shoot 'em up (перестріляти їх усіх).
Для тих, кому не вистачить вбудованих ігор, доступна можливість підключення ігрової картриджа. З функцією MegaKey приставка підтримує всі регіональні версії картриджів, що означає, що на ній можна відтворити картридж, призначений для якогось певного регіону (наприклад, випускається тільки для японського або американського ринку).
Крім цього, приставка підтримує підключення пристроїв типу Flash-Cartridge, які дозволяють підключати картриджі з підключеною SD-картою. Це розширює можливості приставки, забезпечуючи запуск ще більшої кількості ігор, а також можливість збереження ігрового процесу.

Особливості:

  • Всім знайома ігрова приставка Sega Mega Drive з вбудованими іграми.
  • Два бездротових джойстика в комплекті, що працюють на частоті 2,4 ГГц.
  • 170 вбудованих ігор (14 аркад, 16 ігор Beat 'em up, 37 дитячих ігор, 10 спортивних ігор, 13 екшн-ігор, 32 платформера, 11 логічних ігор, 2 файтинга, 4 РПГ, 14 скролл-шутерів, 4 стратегії, 7 Shoot 'em up).
  • Слот для підключення картриджів.
  • Можливість використання Flash-cartridge (сумісність з конкретною моделлю уточняйте у производителя даного виду пристроїв).
  • Підтримка підключення картриджів-суперсборніков з великим об'ємом пам'яті.
  • Процесор Similar Motorolla 68000 – забезпечує максимальну сумісність з картриджами.
  • Чотирьохпозиційний Мегаком – всі чотири можливих режиму виведення зображень (PAL/NTSC; EUR/USA/JP). Кращою сумісності з іграми немає і не буде!
  • Можливість підключення до сучасних ТВ, оснащен и укомплектованих AV-виходом.

Переваги:

  • Бездротові джойстики (Wireless Gamepads) 2.4ГГц
  • Два варіанти підключення
  • Підключення картриджів
  • Довга робота джойстиків від батарейок – до 49 годин гри
  • Радіус дії бездротових джойстиків – до 10 метрів
  • Перемикач сигналу NTSC/PAL – J/O для більшої сумісності з іграми
  • Можливість підключення класичних дротових джойстиків

Комплектація:

  • Ігрова приставка Retro Genesis Modern Wireless 170
  • Два бездротових джойстика 2,4 ГГц
  • Кабель AV
  • Адаптер 7,5 В, 1А
  • Інструкція по експлуатації

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані