Проекційний екран Elite Screens SK165NXW2-E6 - AT1072246 - купити Екрани для проекторів в Києві й Україні, доступні ціни на Проекційний екран Elite Screens SK165NXW2-E6 - AT1072246 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • Выгодные цены на геймпад ноутбука, предлагаем вам сделать выбор флеш карта usb и заказать с доставкой в Ужгороде.
  • Быстро и удобно купить наручные, обратите внимание на материнка, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем вам товар компьютерная, купить с доставкой в Северодонецк, рекомендуем вам маршрутизатор, цена вас приятно удивит.
  • Предлагаем ознакомиться с клавиатура pc, либо гироскутер, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Рекомендуем купить шлем в нашем магазине, а также игровые консоли с доставкой по Луцку.
Проекційний екран Elite Screens SK165NXW2-E6
Проекційний екран Elite Screens SK165NXW2-E6
Проекційний екран Elite Screens SK165NXW2-E6
Проекційний екран Elite Screens SK165NXW2-E6

Проекційний екран Elite Screens SK165NXW2-E6 - AT1072246

Код товару: AT1072246
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип: моторизовані. Спосіб кріплення: настінно-стельовий. Тип проекції: прямий. Тип конструкції: підвісний. Ширина екрану: 355 см. Висота екрану: 222 см. Формат: 16:10. MaxWhite

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ELITE SCREENS
Тип проекційного екрана моторизовані
Формат проекцiйного екрана 16:10
Діагональ (дюйм) 165
Ширина экрана 355 см
Висота екрану 222 см
Діапазон діагоналі екрану (дюйми) від 151
Діапазон ширина проекційного екрану від 360 см
Спосіб кріплення настінно-стельовий
Тип проекції пряма
Угол просмотра, градусов 160°
Полотно MaxWhite
Опис

Моторизований екран з пультом дистанційного керування Elite Screens серії Saker – це мабуть найоптимальніше рішення для домашнього кінотеатру в юджетном класі. Управління досить просте і здійснюється за допомогою настінного кнопки або, по зручності, пульта дистанційного керування. У комплекті йде два пульта одінін – іфракрасний, а другий радіочастотний. Підключивши тригер, слегкостью можна синхронізувати роботу екрану безпосередньо з проектором. А для оптимізації та адаптації області перегляду при установці екрану на стелю спеціально передбачена додаткова чорна область, зверху робочої області екрану.

Базові характеристики цієї моделі – підвищена чіткість зображення, якість, легкість в кріпленні. І це далеко не всі її переваги. Крім того, вартість Elite Screens дуже демократична.

Про екрані
Екран має співвідношення сторін кадру 16: 9. Але при бажанні його можна змінити на 16:10 або 4: 3. Кут огляду дуже широкий – 160 градусів. Це дозволяє використовувати полотно в будь-яких цілях і для будь-якої аудиторії. Чорна окантовка робить зображення більш контрастним.

ПРО кріплення
Ця модель не призначена для установки на підлогу. Полотно можна прикріпити на стіні або на стелі. Дуже добре підходить як для проведення ділових переговорів або наукових презентацій, так і для обладнання домашнього кінотеатру. Відгуки про Elite Screens кажуть, що це дуже зручно. А сам процес кріплення – швидкий і максимально простий. При цьому виробники також роблять акцент на тому, що вся конструкція відрізняється підвищеною міцністю, але при цьому вона досить легка.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані