Міксер Gorenje M550CSDC - AT1078245 - купити Міксери в Києві й Україні, доступні ціни на Міксер Gorenje M550CSDC - AT1078245 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Міксер Gorenje M550CSDC
Міксер Gorenje M550CSDC
Міксер Gorenje M550CSDC
Міксер Gorenje M550CSDC
Міксер Gorenje M550CSDC

Міксер Gorenje M550CSDC - AT1078245

Код товару: AT1078245
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип - ручний, потужність - 550 Вт, кількість швидкостей - 5 швидкостей, кнопка від'єднання насадок - так, основні функції - турборежим, додаткові функції - легка очистка

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Потужність 550 Вт
Тип ручной
Насадки венчики, насадка-блендер
Количество скоростей 5 скоростей
Основні функції турборежим
Кнопка отсоединения насадок да
Вага 1.3 кг
Длина шнура 1.3 м
Матеріал корпусу пластик
Довжина 22 см
Ширина 22.5 см
Висота 11 см
Вес брутто 1.7 кг
Додаткові функції легкая очистка
Колір белый
Штрихкод 3838782393068
Виробник Gorenje
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без уведомления., Производитель может изменять свойства, характеристики
Опис
Придбати Міксер Gorenje M550CSDC Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Потужний міксер

Ручні міксери зазвичай не відрізняються високою продуктивністю. Звичайно ж, в більшості випадків їх функціональність обмежується невеликими порціями інгредієнтів для змішування і збивання. Але модель Gorenje M550CSDC дозволить вам більше. Потужний мотор 550 Вт забезпечує набагато більший крутний момент на робочих насадках. Тому Ви за допомогою даного приладу можете повноцінно готувати навіть складні десерти, перемішувати тісто, збивати меренгу на зефір. Все це з комфортом і легкістю, яка характерна для техніки бренду. Двигун постійного струму адаптований під тривалу роботу і ефективно підтримує робочі обороти навіть під навантаженням.

Дизайн в стилі Life
Нова лінійка кухонної техніки Life включає в себе і міксер Gorenje M550CSDC. Зовні пристрій характеризується стильним білим корпусом оригінальної форми. Елементи управління зроблені таким чином, щоб уникнути випадкового натискання. Кнопки і перемикач швидкості розташовані на передній частині рукоятки, тому ними не тільки зручно користуватися. Вони завжди на виду для візуального контролю. Елегантна вставка на ручці підкреслює витонченість конструкції. Заслуговує схвалення і шарнірний вузол кріплення кабелю до корпусу. Так міксером зручно працювати, при цьому ви можете поставити його на стіл, і кабель не буде перешкоджати.

Комплект насадок
Оскільки технічні можливості міксера Gorenje M550CSDC перевищують малопотужні моделі, виробник укомплектував прилад розширеним набором насадок. Пара насадок для збивання, а також пара гаків для тіста. Вони виконані з міцної нержавіючої сталі і легко миються після закінчення роботи. За свою ціну Ви отримуєте не тільки зручний міксер, але і занурювальний блендер. Зручна ніжка з нержавіючої сталі відмінно впорається з подрібненням і перемішуванням, приготуванням соусів і пюре.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані