Карта пам'яті Transcend 128GB SDXC JetDrive Lite (TS128GJDL360) - AT010835 - купити Карти пам'яті в Києві й Україні, доступні ціни на Карта пам'яті Transcend 128GB SDXC JetDrive Lite (TS128GJDL360) - AT010835 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Карта пам'яті Transcend 128GB SDXC JetDrive Lite (TS128GJDL360)

Карта пам'яті Transcend 128GB SDXC JetDrive Lite (TS128GJDL360) - AT010835

Код товару: AT010835
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Об'єм пам'яті 128 ГБ, Швидкість запису до 60 (МБ/с), Клас карти Class 10, Стандарт пам'яті JetDrive, Тип карти пам'яті JetDrive Lite, Швидкість читання від 10 (МБ/с),

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Transcend
Скорость записи до 60 (МБ/с)
Класс карты Class 10
Стандарт памяти JetDrive
Тип карты памяти JetDrive Lite
Скорость чтения от 10 (МБ/с)
Скорость чтения до 95 МБ/с
Скорость записи от 10 МБ/с
Физические размеры 28 х 20.3 х 2.5 мм
Колір Чорний
Опис

Придбати Карта пам'яті Transcend 128GB SDXC JetDrive Lite (TS128GJDL360) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Карта пам'яті Transcend 128GB SDXC JetDrive Lite (TS128GJDL360)
Представляємо карти розширення пам'яті Transcend JetDrive Lite для MacBook Air і MacBook Pro з дисплеєм Retina. Карти JetDrive Lite - це простий і зручний спосіб забезпечити свій MacBook додатковий об'ємом пам'яті, не збільшуючи вагу комп'ютера. Підключи і працюй. Щоб моментально збільшити обсяг доступної дискової пам'яті MacBook, необхідно лише вставити карту JetDrive Lite в слот кард-рідера на бічній поверхні корпусу комп'ютера.

Неймовірна продуктивність. Максимальна швидкість зчитування і запису карт JetDrive Lite може досягати 95 МБ / с і 60 МБ / с, відповідно. Ці карти ідеально підходять для резервного копіювання за допомогою утиліти Time Machine®, для зберігання бібліотек iTunes®, а також для вирішення будь-яких інших подібних завдань. Встановив і забув. Карта пам'яті Transcend 128GB SDXC JetDrive Lite має обтічний дизайн, який розробляється для кожної з моделей MacBook окремо, що дозволяє виглядати як органічний елемент корпусу комп'ютера.

Додаткове страхування для ваших даних. Всі покупці карт розширення пам'яті JetDrive Lite отримують право на безкоштовне завантаження ексклюзивного програмного забезпечення Transcend JetDrive Toolbox, яке дозволяє відновлювати випадково видалені зображення, відео, MP3 і PDF файли всього за кілька кліків мишею. Надійне рішення. Карти флеш-пам'яті JetDrive Lite виготовляються з використанням технології COB (chip-on-board), яка робить їх удароміцними, пило-та вологонепроникними. Тому, які б пригоди не випали на долю вашого MacBook, карти JetDrive Lite надійно вбережуть вашу цінну цифрову інформацію.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані