Пристрій безперебійного живлення Eaton 1100VA, USB (5E1100IUSB) - AT010848 - купити Джерела безперебійного живлення в Києві й Україні, доступні ціни на Пристрій безперебійного живлення Eaton 1100VA, USB (5E1100IUSB) - AT010848 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Пристрій безперебійного живлення Eaton 1100VA, USB (5E1100IUSB)

Пристрій безперебійного живлення Eaton 1100VA, USB (5E1100IUSB) - AT010848

Код товару: AT010848
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Потужність, Вт 660 Вт, Клас товару премімум захист, Форма вихідної току синусоїда, Кількість розеток 1/6, Потужність, ВА 1100 В*А, Тип архітектури лінійно-інтерактивний (line interactive),

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Eaton
Діапазон потужності, Вт от 501 до 1000
Тип архитектуры линейно-интерактивный (line interactive)
Клас товару (ДБЖ) для рабочих станций, для серверных стоек
Форма вихідного струму апроксимована синусоїда
Інтерфейс підключення (ДБЖ) USB
Аккумуляторная батарея встроенная
Кількість АКБ 2
Тип исполнения Класичний
Вхідна напруга 180 до 260 В
Інтерфейс підключення USB
Кількість розеток 1/6
Дополнительный фильтр RJ-11
Размер, мм (ШхГхВ) 330 х 180 х 133
Опис

Придбати Пристрій безперебійного живлення Eaton 1100VA, USB (5E1100IUSB) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Eaton 1100VA, USB (5E1100IUSB) є надійним і доступним лінійно-інтерактивний ДБЖ, призначеним для захисту від електроживлення і поганої якості електроенергії. Компактні розміри пристрою дозволяють використовувати його як в офісі, так і вдома. Застосовується для забезпечення безперебійним електроживленням декількох персональних комп'ютерів з периферійними пристроями загальною потужністю до 650Вт. Є 6 розеток для підключення. Передбачений захист телефонної та інформаційної мереж. Компактні габаритні розміри 5E 1100ВА забезпечують простоту установки. Передбачений «холодний» старт, заряд акумуляторних батарей від мережі навіть, якщо ДБЖ не включений. Прикладене програмне забезпечення дозволяє здійснювати моніторинг джерела безперебійного живлення та керувати роботою додатків на ПК.

Особливості моделі:

  • Робота при зниженій або підвищеній напрузі без розряду батарей завдяки технології автоматичного регулювання напруги (AVR),
  • Компактні розміри моделі дозволяють встановлювати ДБЖ там, де це необхідно,
  • Батареї 5Е заряджаються безперервно (навіть коли ДБЖ вимкнений), можливий «холодний» пуск ДБЖ без підключення до мережі,
  • Вбудований захист від перенапруги в лінії передачі даних (інтернет/телефон/факс) для моделі 5Е USB,

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані