Проектор BenQ MX825STH - AT1095920 - купити Проектори в Києві й Україні, доступні ціни на Проектор BenQ MX825STH - AT1095920 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Проектор BenQ MX825STH
Проектор BenQ MX825STH
Проектор BenQ MX825STH
Проектор BenQ MX825STH
Проектор BenQ MX825STH
Проектор BenQ MX825STH

Проектор BenQ MX825STH - AT1095920

Код товару: AT1095920
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Тип: для шкіл та вузів. Типи проекції: передня. Технологія DLP. Матриця: XGA. Роздільна здатність матриці: 1024 x 768. Яскравість: 3500 (ANSI lm). Контрастність: 20 000:1. Підтримка форматів: 4:3. Порти та роз'єми: 3 x VGA (D-Sub), 1 x RCA, 1 x mini-USB, 1 x USB, 2 x HDMI, 1 x LAN, 1 x RS232, 1 x S-Video, 3 x 3.5 мм. Колір: White

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник BENQ
Джерело світла прпоектора Лампові
Яскравiсть проектора від 2501 до 4000 (ANSI lm)
Проекційний коефіцієнт Короткофокусні (0,8 м - 1,3 м)
Роздільна здатність матриці XGA (1024 x 768)
Тип для школ и ВУЗов
Технологія DLP
Яркость 3500 (ANSI lm)
Порти і роз'єми 2 x HDMI, 1 x S-Video, 1 x USB, 3 x 3.5 мм
Поддержка форматов 4:3
Контрастность 20 0001
Колір White
Типы проекции фронтальная
Матрица XGA
Горизонтальная 15 - 100 кГц
Вертикальная 23 - 120 Гц
Строк служби 15000 економ режим), 6000 годин (10000
Встроенный динамик да
Общая мощность звука 10 Вт (1 х 10 Вт)
Пульт управления да
Kensington Lock да
Ширина 296 мм
Висота 120 мм
Глибина 239 мм
Вага 2.6кг
Опис

Придбати Проектор BenQ MX825STH Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Висока яскравість зображення

Яскравість 3500 ANSI-люменів і висока роздільна здатність XGA проектора MX825STH гарантують ідеальну чіткість зображень, що відтворюються, і відмінну читаність тексту навіть у великих аудиторіях з яскравим освітленням. Висока яскравість проектора дозволяє залишати увімкненим світло під час уроків, щоб робити нотатки та комфортно взаємодіяти.

Відмінна читаність тексту завдяки високій контрастності

DLP-проектори BenQ для шкіл та навчальних закладів, оснащен и укомплектовані DMD-чіпом із мікродзеркалами на цифровому керуванні, ідеально підходять для демонстрації тексту, чисел та таблиць, які часто зустрічаються у навчальній програмі. Повністю відключаючи мікродзеркала для відтворення глибокого і насиченого чорного кольору, проектори BenQ для освіти з високою контрастністю забезпечують відмінну читаність тексту і чітке зображення.

Довговічна та висока якість зображення завдяки технології DLP

У проекторах BenQ для освіти використовується довговічна технологія DLP та герметична оптична система, що захищає DLP-чіп від проникнення пилу, що забезпечує тривале збереження високої якості зображення без вицвітання. На відміну від проекторів іншого типу, DLP-проектори BenQ для освіти забезпечують чудову якість зображення, аналогічну якості нових проекторів після заміни ламп.

Технологія DLP із високим коефіцієнтом піксельного заповнення зображення для першокласних візуальних вражень

DLP-проектори BenQ відрізняються максимальними у своєму сегменті коефіцієнтом заповнення пікселів, що зводить до мінімуму видимість кожного пікселя окремо і виключає неприємний ефект решітки, який може зустрічатися в проекторах іншого типу. Проектори BenQ для освіти гарантують відмінну читаність навіть дрібного тексту, а також відмінну деталізацію зображень із приголомшливою якістю без «мозаїчного ефекту».

Великі зображення

Асортимент проекторів BenQ для освіти пропонує широкий вибір значень роздільної здатності та розміру зображень, що проектуються, відповідно до вимог різних аудиторій. Ультракороткофокусні проектори для освіти забезпечують чітке та якісне зображення до 120", що дозволяє урізноманітнити навчальний процес при зниженні витрат.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані