Батарея універсальна PowerPlant PB-LA103, 2600mAh (PPLA103) - AT011034 - купити Акумулятори зовнішні в Києві й Україні, доступні ціни на Батарея універсальна PowerPlant PB-LA103, 2600mAh (PPLA103) - AT011034 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • Выгодные цены на процессор компьютера, предлагаем вам сделать выбор комнатный термометр и заказать с доставкой в Сумах.
  • Рекомендуем купить монтажный фен в нашем магазине, а также экран мультимедийного с доставкой по Харькову.
  • Предлагаем вам товар клавиатура компьютер, купить с доставкой в Черновцы, рекомендуем вам мышку, цена вас приятно удивит.
  • Быстро и удобно купить сканер документов, обратите внимание на бесперебойник, стоимость и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем ознакомиться с 3d принтеров, либо компьютерная клавиатура, купить через корзину, это станет лучшим решением.
Батарея універсальна PowerPlant PB-LA103, 2600mAh (PPLA103)

Батарея універсальна PowerPlant PB-LA103, 2600mAh (PPLA103) - AT011034

Код товару: AT011034
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Ємність 2600 mAh, Призначення для телефона, для смарт-годинників, для плеєра, Інтерфейси підключення (вхід) microUSB, Електрохімічна система Li-pol, Джерело заряду вбудованої батареї USB, Інтерфейси підключення (вихід) 1 х USB,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PowerPlant
Ємність 2600 mAh
Призначення для телефона, для смарт-часов, для плеера
Интерфейсы подключения (вход) micro USB
Электрохимическая система Li-Pol
Источник заряда встроенной батареи USB
Интерфейсы подключения (выход) 1 х USB
Тип аккумулятора встроенный
Колір Green
Входной ток 1 A
Вхідна напруга 5 V
Вихідний струм 1 A
Матеріал корпусу пластик
Вага 30 г
Опис

Придбати Батарея універсальна PowerPlant PB-LA103, 2600mAh (PPLA103) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Батарея універсальна PowerPlant PB-LA103, 2600mAh (PPLA103) дозволяє надовго продовжити автономну роботу Вашого мобільного пристрою без заряджання від мережі. Це компактний пристрій здатний повністю зарядити Ваш мобільний пристрій - вона має підвищену ємність 2 600 mAh, а також тривалий термін служби акумулятора: 500 циклів заряд/розряд, при ємності > 75% від номінальної. Сучасна технологія Li-Pol акумуляторів забезпечує надійність і тривалий час роботи батареї за рахунок максимально низького внутрішнього опору.

Батарея універсальна PowerPlant PB-LA103, 2600mAh має 3 перехідника для самих різноманітних мобільних пристроїв. Батарея володіє наступними видами системи безпеки, як вбудована багаторівнева система захисту від короткого замикання, надмірної рівня зарядки, захист від повної розрядки батареї, мимовільної розрядки, перегріву. В далекій дорозі, поїздки на природу, подорожі і будь-який інший ситуації, коли Вам необхідно залишатися на зв'язку або підтримувати тривалу роботу з Вашим пристроєм і немає можливості зробити зарядку від мережі, візьміть з собою цю універсальну мобільну батарею.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані