Цифровий фотоапарат SONY Cyber-Shot HX60 Black (DSCHX60B.RU3) - AT011054 - купити Фотоапарати в Києві й Україні, доступні ціни на Цифровий фотоапарат SONY Cyber-Shot HX60 Black (DSCHX60B.RU3) - AT011054 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Цифровий фотоапарат SONY Cyber-Shot HX60 Black (DSCHX60B.RU3)

Цифровий фотоапарат SONY Cyber-Shot HX60 Black (DSCHX60B.RU3) - AT011054

Код товару: AT011054
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип фотокамер Суперзуми, Розмір матриці 1/2.3", Запис відео 1920 x 1080, Оптичний зум 30x, Стабілізація оптична, Бездротовий зв'язок Wi-Fi, NFC,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SONY
Тип фотокамер Суперзумы
Размер матрицы 1/2.3
Запись видео Full HD (1920x1080)
Стабилизация оптическая
Оптический зум 30x
Число эффективных пикселей 20.4 Mpx
Тип карт памяти Memo, Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO-HG Duo, Memory Stick XC-HG Duo, microSD/microSDHC/microSDXC, MS micro
Беспроводная связь NFC, Wi-Fi
Тип матриці КМОП (CMOS)
Формат записи снимков JPEG
Размер ЖК-экрана 3
Особливості возможность подключения внешней вспышки
Інтерфейси micro-HDMI, USB
Тип питания NP-BX1
Колір корпусу Чорний
Линейка Cyber-shot
Співвідношення сторін 16:9, 1:1, 3:2, 4:3
Процессор обработки изображения BIONZ X
Минимальное фокусное расстояние 4.3 мм (35мм эквивалент: 24мм)
Максимальное фокусное расстояние 129 мм (35мм эквивалент: 720мм)
Максимальная диафрагма f/3.5-6.3
Режимы работы беспроводная вспышка, выключена, заполняющая, медленная синхронизация, синхронизация по 2-й шторке
Вага 272 г
Общее число пикселей 21.1 мрх
Емкость аккумулятора 1240 mAh
Опис

Придбати Цифровий фотоапарат SONY Cyber-Shot HX60 Black (DSCHX60B.RU3) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Цифровий фотоапарат SONY Cyber-Shot HX60 Black (DSCHX60B.RU3)

• 20.4 мегапікселів, 30-кратний оптичний зум
• Бездротова передача даних по Wi-Fi і підключення до NFC-сумісних пристроїв в одне торкання

Компактна камера Sony Cyber-shot™ DSC-HX60 легко поміщається в кишеню і при цьому поєднують в собі вражаючі можливості і стильний дизайн.

Де б ви не знаходилися - на сонячному пляжі або на веселій вечірці - нова модель фотокамер Cyber-shot™ серії HX забезпечить незмінно високу якість ваших знімків завдяки набору передових функцій, які зроблять всю роботу за вас. Більше не потрібно возитися з заплутаними налаштуваннями: робіть захоплюючі дух фотографії і відеоролики у форматі HD без зайвих зусиль.

Висока якість зображення
Завдяки 30-кратному оптичному зуму надкомпактна камера Cyber-shot™ DSC-HX60 стане вашим незамінним супутником в дорозі.

Матриця Exmor R™ CMOS з підсвіткою, об'єктив преміум-класу Sony G і новий процесор BIONZ X, який в три рази швидше за свого попередника, дозволяють створювати чудові фотографії навіть в умовах низького освітлення. Цілий ряд унікальних інноваційних технологій Sony виводить якість зображення в сегменті компактних камер на новий рівень. Ефективна технологія відтворення зображення і вибіркового шумозаглушення дозволяє створювати ще більш природні знімки з неймовірною передачею кольору і контрастністю навіть при тьмяному освітленні.

Функція Clear Image Zoom забезпечує ефектний повноформатний крупний план віддалених об'єктів завдяки 60-кратному збільшенню без зниження якості зображення. Режим Optical SteadyShot Intelligent Active для відеозапису у форматі Full HD зберігає чіткість і роздільність зображення при будь-якому значенні зуму. Навіть якщо під час зйомки ви йдете, біжите або тримайте камеру у витягнутих руках, ви будете приємно здивовані стабільністю зображення і значним зменшенням тремтінь.

Додаткові можливості роботи із зображенням
Вбудований модуль Wi-Fi дозволяє відправляти фотографії і відеозаписи безпосередньо на смартфон або планшет, а з допомогою NFC можна підключитися до будь-якого сумісного мобільного пристрою «в один дотик». Ви зможете використовувати свій смартфон або планшет замість пульта дистанційного керування камерою (створення фото, регулювання зума, управління відеозйомкою) - ідеально для групових фотографій, коли нікому не хочеться залишатися за кадром.

Хочете насолоджуватися своїми знімками в сверхчетком якості 4К? За допомогою кабелю HDMI камеру Cyber-shot™ DSC-HX60 можна підключити до телевізора з підтримкою формату Ultra HD і переглядати фотографії з роздільною здатністю 4К на великому екрані.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані