Об'єктив Nikon AF-S 58mm f/1.4G (JAA136DA) - AT011169 - купити Об'єктиви в Києві й Україні, доступні ціни на Об'єктив Nikon AF-S 58mm f/1.4G (JAA136DA) - AT011169 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Об'єктив Nikon AF-S 58mm f/1.4G (JAA136DA)

Об'єктив Nikon AF-S 58mm f/1.4G (JAA136DA) - AT011169

Код товару: AT011169
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Діафрагма max f/1.4, Сумісність c фотокамерами Nikon, Тип об'єктива портретний, Тип байонету Nikon F, Система оптичної стабілізації без стабілізації зображення, Категорія Фікс-об'єктиви,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Діафрагма max f/1.4
Совместимость c фотокамерами Nikon
Тип объектива портретный
Система оптической стабилизации без стабилизации изображения
Тип байонета Nikon F
Фокусировка авто, ручная
Минимальная дистанция фокусировки, м 0.58
Фокусное расстояние min, мм 58
Фокусное расстояние max, мм 58
Тип диафрагмы постоянная
Диафрагма min f/16
К-во лепестков диафрагмы 9
Додатково байонетное крепление бленды
Диаметр светофильтра, мм 72
Привод автофокусировки ультразвуковой
Конструкция (элементов/групп) 9/6
Угол поля зрения, градусов 40
Тип бленды HB-68
Диаметр, мм 85
Длина max, мм 70
Виробник Nikon
Категория Фикс-объективы
Опис

Придбати Об'єктив Nikon AF-S 58mm f/1.4G (JAA136DA) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Об'єктив Nikon AF-S 58mm f / 1.4G (JAA136DA) - яскравий об'єктив формату FX з максимальною діафрагмою f / 1.4 і фіксованою фокусною відстанню 58 мм (87 мм при використанні дзеркальної фотокамери Nikon формату DX). Виняткова продуктивність при максимальній діафрагмі. Ідеально підходить для зйомки нічних сюжетів і портретів. Завдяки винятковій роздільній здатності кожна деталь сюжету буде бездоганно відтворена у високомій роздільній здатності. Об'єктив ефективно усуває стрілоподібні коматичені засвічення - точкові джерела світла будуть виглядати круглими навіть по краях зображення.

Інтенсивність боке плавно змінюється у міру збільшення відстані від різко зображеного об'єкту, що знаходиться у фокусі, тому в кадрі немає грубих переходів. Об'єктив створює зображення з високою роздільною здатністю і чудово передає глибину кадру. Різке промальовування об'єктів при зйомці з максимально відкритою діафрагмою f / 1.4. Висока контрастність зображень при зйомці віддалених об'єктів і сюжетів з недостатньою освітленістю досягається без закриття діафрагми.

Об'єктив не зменшує освітленість на периферії, тому весь кадр виходить яскравим. Об'єкти, розташовані по краях кадру, виходять різкими і мають високу роздільну здатність навіть при зйомці з максимальною діафрагмою і установці фокусування на нескінченність. Нанокристалічне покриття Nano Crystal Coat ефективно зменшує двоїння зображення і відблиски, що дозволяє отримувати більш чіткі і контрастні зображення. Використання безшумного ультразвукового мотора (SWM) від компанії Nikon забезпечує плавну, тиху і точну роботу автофокусування. Знімна бленда і м'який чохол в комплекті поставки.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані