Комп'ютер Apple A2438 24'' iMac Retina 4.5K / Apple M1 / Green (MGPJ3UA/A) - AT1121994 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер Apple A2438 24'' iMac Retina 4.5K / Apple M1 / Green (MGPJ3UA/A) - AT1121994 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Комп'ютер Apple A2438 24'' iMac Retina 4.5K / Apple M1 / Green (MGPJ3UA/A)
Комп'ютер Apple A2438 24'' iMac Retina 4.5K / Apple M1 / Green (MGPJ3UA/A)
Комп'ютер Apple A2438 24'' iMac Retina 4.5K / Apple M1 / Green (MGPJ3UA/A)
Комп'ютер Apple A2438 24'' iMac Retina 4.5K / Apple M1 / Green (MGPJ3UA/A)

Комп'ютер Apple A2438 24'' iMac Retina 4.5K / Apple M1 / Green (MGPJ3UA/A) - AT1121994

Код товару: AT1121994
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
24, 4480 x 2520, Apple, M1, 8 ядер, Частота, ГГц - 3.2, GPU - вбудована, M1, RAM - 8 ГБ, SSD - 512 GB, 1 х Audio, 2 x USB 3.0 Type-C, 2 х Thunderbolt, 1 x RJ45, бездротова клавіатура, бездротова миша, PSU - 143 Вт

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Apple
Тип ПК Для работы и обучения
Вид Моноблоки
Серия процессора Apple
Об'єм оперативної пам'яті ГБ
Модель відеокарти M1
Об'єм SSD 512 GB
Пристрої вводу в комплекті беспроводная клавиатура, беспроводная мышь
Операційна система Mac OS
Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Кількість ядер 8 ядер
Оптичний привід без DVD
Тип видеокарты интегрированная
Частота процессора, ГГц 3.2
Додатково Регулировка наклона
Модель корпуса Apple iMac
Расположение блока питания внешний адаптер питания
Мощность блока питания 143 Вт
Колір зеленый
Кардрідер Нет
Диагональ экрана 2.4"
Тип экрана обычный
Встроенная веб-камера 1080p
Матрица IPS
Максимальна роздільна здатність 4480 x 2520
Тип поверхности антибликовая
Вес, кг 4.48
Встроенные динамики есть
Ширина, мм 547
Высота, мм 461
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без уведомления., Производитель может изменять свойства, характеристики
Модель процессора M1
Встроенный микрофон нет
Производитель чипа видеокарты Apple
Ведущая сеть (LAN) 10/100/1000 Мбит/с
Наружные порты и разъемы 1 x RJ45, 1 х Audio, 2 x USB 3.0 Type-C, 2 х Thunderbolt
Возможность крепления VESA нет
С подсветкой нет
Опис
Придбати Комп'ютер Apple A2438 24" iMac Retina 4.5K / Apple M1 / Green (MGPJ3UA/A) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Це iMac. Знайомтесь.
Новий яскравий iMac
Витончений дизайн і соковита колірна палітра стали візитною карткою оновленого iMac 24". Сім яскравих кольорів дозволяють зробити ідеальний вибір і перетворити робоче місце в квінтесенцію високого стилю.
Тонкий і потужний
Спеціально створений для Mac чіп М1 має настільки мініатюрні габарити, що без проблем поміщається в корпусі товщиною всього 11.5 мм. Чіп M1 - це система, що працює на базі архітектури об'єднаної пам'яті, яка відрізняється збільшеною пропускною здатністю і мінімальною затримкою при зверненні. Всі компоненти системи на чіпі можуть отримувати доступ до одних і тих же даних, не копіюючи їх в кілька пулів пам'яті, за рахунок чого швидкодія системи зростає до двох разів.
Дизайн, продуманий до дрібниць
Відмінно збалансована витончена підставка надає конструкції високу стійкість. Надшвидкі порти Thunderbolt лаконічно інтегровані в корпус. Адаптер живлення з магнітним кріпленням і плетеним кабелем оформлений в єдиній кольоровій гамі з iMac.
Приголомшлива картинка на дисплеї Retina
iMac 24"оснащен и укомплектований унікальним по контрастності, яскравості і передачі кольорів дисплеєм Retina. Роздільна здатність 4.5К дозволяє роздивитися навіть найдрібніші деталі у всіх подробицях, розширене колірне охоплення Р3 повністю передає всю глибину чорного і яскравість світлих відтінків. Технологія True Tone автоматично налаштовує баланс білого в залежності від освітлення, щоб зображення на дисплеї завжди було максимально и в полном объеме чітким і реалістичним. Спеціальне антиблікове покриття захищає зір від надмірного напруження і втоми.
Ваша посмішка не залишиться без уваги
Краща камера для Mac FaceTime HD 1080p зі збільшеною матрицею захоплює більше світла для отримання оптимальної яскравості картинки. Процесор обробки сигналу в чіпі М1 підвищує чіткість і контрастність. Передові алгоритми зниження шуму і тональна компресія коригують самі темні і світлі ділянки, забезпечуючи високу деталізацію зображення. Збільшена в два рази роздільна здатність гарантує, що в чаті ви будете виглядати так само природно, як при живому спілкуванні.
Говоріть, вас відмінно чутно
Система з трьох спрямованих мікрофонів студійного рівня з шумозаглушенням чітко і чисто транслює ваш голос, зводить до мінімальних значень затримки і спотворення. Співрозмовник чує не просто ваш голос, а інтонацію і настрій так, якщо б перебував з вами в одній кімнаті.
Звук, що збиває з ніг
Акустична система iMac, що складається з шести динаміків з випромінювачем високих частот, відтворює потужний чистий звук, що оточує вас з усіх боків. Дві пари низькочастотних динаміків додають басам глибину і прибирають вібрацію. Підтримка просторового аудіо при перегляді контенту в форматі Dolby Atmos створює повне відчуття присутності в кінотеатрі, яке посилюється завдяки роздільній здатності 4.5К на дисплеї Retina.
Ваші можливості безмежні
macOS Big Sur дає можливість відкривати сотні сторінок, редагувати фотографії, компілювати код і працювати в професійних додатках. Не знайшли потрібного додатка? Скачайте його без проблем з Mac App Store.
Периферія в єдиному стилі
Клавіатура Magic Keyboard з Touch ID представлена ??в основному кольорі iMac. Окремі клавіші Spotlight, Диктування, Емодзі і функці «Не турбувати» роблять роботу і спілкування ще простіше. Технологія Touch ID дозволяє швидко розблокувати iMac, ідентифікуватися в додатку або оплатити покупку в Apple Pay, доторкнувшись до датчик (индикатор)а.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані