Цифровий фотоапарат SONY Alpha 77M2 kit 16-50 f/2.8 black (ILCA77M2Q.CEC) - AT011233 - купити Фотоапарати в Києві й Україні, доступні ціни на Цифровий фотоапарат SONY Alpha 77M2 kit 16-50 f/2.8 black (ILCA77M2Q.CEC) - AT011233 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Цифровий фотоапарат SONY Alpha 77M2 kit 16-50 f/2.8 black (ILCA77M2Q.CEC)

Цифровий фотоапарат SONY Alpha 77M2 kit 16-50 f/2.8 black (ILCA77M2Q.CEC) - AT011233

Код товару: AT011233
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип фотокамер Дзеркальні, Розмір матриці 23.5 х 15.6 мм, Запис відео 1920 x 1080, Оптичний зум 3.1x, Комплектація фотоапарата з об'єктивом (Kit), Бездротовий зв'язок Wi-Fi, NFC,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SONY
Тип фотокамер Зеркальные
Размер матрицы 23.5 х 15.6 мм
Запись видео Full HD (1920x1080)
Оптический зум 3.1x
Комплектация фотоаппарата с объективом (Kit)
Число эффективных пикселей 24.3 Mpx
Тип карт памяти Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO-HG Duo, Memory Stick XC-HG Duo, SD/SDHC/SDXC/UHS-I
Беспроводная связь NFC, Wi-Fi
Тип матриці КМОП (CMOS)
Формат записи снимков DCF 2.0, EXIF 2.3, JPEG
Тип видоискателя электронное
Размер ЖК-экрана 3
Особливості возможность подключения внешней вспышки, поворотный экран
Інтерфейси micro USB, вход для микрофона
Тип питания NP-FM500H
Колір корпусу Чорний
Линейка Alpha
Співвідношення сторін 16:9, 3:2
Процессор обработки изображения BIONZ X
Байонет Sony A
Объективы в комплекте DT 16-50mm F2.8 SSM
Совместимость с объективами Minolta DYNAX, Minolta MAXXUM
Минимальное фокусное расстояние 16 мм (эквивалент 35мм: 24 мм)
Максимальное фокусное расстояние 50 мм (35мм эквивалент: 75мм)
Максимальная диафрагма f/2.8
Конструкция 16 элементов в 13 группах
Режимы работы беспроводная вспышка, выключена, заполняющая, медленная синхронизация, синхронизация по 2-й шторке
Вага 726 г
Режимы съёмки CH (непрерывный высокоскоростной), CL (непрерывный низкоскоростной), S (покадровый)
Общее число пикселей 24.7 Mрх
Емкость аккумулятора 1650 mAh
Опис

Придбати Цифровий фотоапарат SONY Alpha 77M2 kit 16-50 f/2.8 black (ILCA77M2Q.CEC) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Цифровий фотоапарат SONY Alpha 77M2 kit 16-50 f / 2.8 black (ILCA77M2Q.CEC) - унікальні миттєвості тепер назавжди залишаться відображеними в століттях разом з камерою ?77II завдяки системі автофокусування з 79 точками, серійної зйомки з частотою 12 кадрів / с і 24,3-мегапіксельною матриці Exmor CMOS. Удосконалена матриця використовує технологію беззазорному розміщення мікролінз для досягнення низького рівня шумів при відеозйомці у форматі Full HD і фотозйомці в форматі 4K. Ефективна обробка великих обсягів даних, одержуваних з полнокадровой матриці, забезпечує швидку швидкість зйомки з неймовірно низьким рівнем шуму. Удосконалена система автофокусування камери ?77II використовує рекордне число точок АФ з визначенням фази (79, включаючи 15 хрестових датчиків), що забезпечує точну роботу стежить автофокуса при серійній зйомці частотою 12 кадрів / с.


Технологія напівпрозорого дзеркала забезпечує точну роботу системи фазового автофокусування в режимах Live View і відеозйомки. Наднадійна робота автофокусу завдяки Високощільна розташованим 79 точкам АФ, включаючи 15 хрестоподібних датчиків. Можливість відобразити унікальні чарівні моменти з неймовірною чіткістю навіть під час зйомки об'єктів зі стеженням автофокусування. Насолодитеся 24,3-мегапіксельним дозволом і до 60 кадрів в серії при серійній зйомці. Вдосконалений алгоритм виміру в реальному часі від Sony забезпечує ідеальне співвідношення швидкості та стабільності зображення, дозволяючи завжди тримати головний об'єкт зйомки у фокусі, не перемикаючись на інші об'єкти в кадрі. Камера ?77II дозволяє повною мірою розкрити красу навколишнього вас світу, закарбувати сцени будь-якої складності також яскраво і реалістично, як бачить око. Дивіться приклади кадрів з неймовірною глибиною і опрацюванням деталей.


Захоплююче дух якість зображень тепер належить вам. Оптимальне розташування мікролінз збільшує кількість улавливаемого світла, забезпечуючи неймовірний діапазон чутливості ISO від 100 (з можливістю зниження до ISO 50) до 25600. Процесор, розроблений за унікальною технологією, забезпечує неймовірно точну передачу текстур і деталей завдяки надшвидкої обробці даних. Ідеально чіткі переходи і контури, низький рівень шуму і приголомшлива різкість. Вбудована стабілізація зображення тепер підтримується всіма сумісними об'єктивами з будь-яким фокусною відстанню. Також в камері реалізована стабілізація зображення в видошукачі при зажатии кнопки спуску затвора наполовину для фокусування. Просвітлений видошукач XGA OLED Tru-Finder забезпечує точність перегляду будь-якого кадру перед зйомкою з урахуванням налаштувань витримки. У числі інших професійних функцій видошукач забезпечує 100% охоплення зображення і кут перегляду 33°.


Екран створений із застосуванням технології WhiteMagic, яка в два рази підвищує яскравість і дозволяє передати найдрібніші деталі будь-якого кадру. Плавну зміну кута нахилу забезпечує зручність вертикального кадрування та вибору ефектних ракурсів. Камера SONY Alpha 77M2 kit 16-50 f / 2.8 black (ILCA77M2Q.CEC) прекрасно захищена від будь-яких впливів пилу і вологи, що крім іншого передбачає герметичне ущільнення навколо кнопок і дисків управління, а також наявність захисної двошарової структури, яка щільно з'єднує панелі і компоненти. Будь-які можливості відеозйомки тепер у вас в руках завдяки потужній стежачої автофокусуванні з визначенням фази. Точний стежить автофокус і миттєва фокусування на бистродвіжущихся об'єктах забезпечать вам повну свободу творчості. Передавайте фотографії та відеоролики в один дотик на смартфони та планшети Android. Просто прикладіть ?77 II до пристрою, і завдяки вбудованій підтримці Wi-Fi і NFC передача відбудеться миттєво. Завдяки великої лінійці об'єктивів преміум-класу ви зможете розширити свої творчі горизонти. Камера ?77II дає вам можливість повною мірою оцінити неймовірні можливості професійної оптики від Sony і Zeiss....

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані