Зовнішній жорсткий диск 2.5" 2TB Silicon Power (SP020TBPHDA30S3W) - AT011258 - купити Зовнішні жорсткі диски (HDD) в Києві й Україні, доступні ціни на Зовнішній жорсткий диск 2.5" 2TB Silicon Power (SP020TBPHDA30S3W) - AT011258 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Зовнішній жорсткий диск 2.5" 2TB Silicon Power (SP020TBPHDA30S3W)

Зовнішній жорсткий диск 2.5" 2TB Silicon Power (SP020TBPHDA30S3W) - AT011258

Код товару: AT011258
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Об'єм 2 TB, Тип Підвищений захист, Портативні, Високошвидкісні, Форм-фактор 2.5", Iнтерфейс USB 3.0, Матеріал корпусу силікон, Колір білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Об`єм 2 ТБ
Тип Высокоскоростные, Повышенная защита, Портативний
Форм-фактор 2.5
Інтерфейс USB 3.0
Матеріал корпусу силикон
Колір White
Швидкість обертання шпінделя 5400 об/мин
Лінійка (Серія) Armor Series
Вага 181 г
Виробник Silicon Power
Опис

Придбати Зовнішній жорсткий диск 2.5" 2TB Silicon Power (SP020TBPHDA30S3W) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Зовнішній жорсткий диск 2.5" 2TB Silicon Power (SP020TBPHDA30S3W) підтримує високошвидкісний інтерфейс USB 3.0, що гарантує відмінну продуктивність. Накопичувач забезпечує високу швидкість передачі даних з пропускною здатністю до 5 Гб/с, що в 10 разів перевищує продуктивність інтерфейсу USB 2.0. Це дозволяє заощадити час при відправці файлів з жорсткого диска на комп'ютер. Він відрізняється невеликою вагою і ультратонким дизайном і може зручно поміститися в кишені. 
Зовнішній жорсткий диск 2.5" 2TB Silicon Power (SP020TBPHDA30S3W) чудово впишеться в сучасний мобільний стиль життя - просто візьміть його з собою в поїздку і можете не сумніватися - він Вас не підведе. Корпус SP Armor A30 виготовлений з ударостійкого силікагелю, що пропонує Вам високий рівень захисту при падінні і ударі, а особлива обробка поверхні корпусу і візерунок захищають корпус диска від подряпин і відбитків пальців. Жорсткий диск оснащений зручним механізмом зберігання кабелю, що закріплюється по зовнішніх краях корпусу. Купуйте зовнішній жорсткий диск 2.5" 2TB Silicon Power за нашою найкращою ціною і Ви отримаєте надійний пристрій з високими робочими характеристиками.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані