IP АТС PANASONIC KX-NS500UC - AT011300 - купити Офісні АТС в Києві й Україні, доступні ціни на IP АТС PANASONIC KX-NS500UC - AT011300 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

IP АТС PANASONIC KX-NS500UC

IP АТС PANASONIC KX-NS500UC - AT011300

Код товару: AT011300
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Ethernet-порт 10/100/1000Mbps, Розміри 430 х 88 х 367 мм, Внутрішні SIP абоненти до 18, Зовнішні Voip лінії до 64,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Ethernet-порт 10/100/1000Mbps
Розміри 430 х 88 х 367 мм
Внутренние SIP абоненты до 18
Внешние Voip линии до 64
Виробник PANASONIC
Опис

Придбати IP АТС PANASONIC KX-NS500UC Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

IP АТС PANASONIC KX-NS500UC
Мала телекомунікаційна IP-платформа (IP-АТС) KX-NS500 втілила в собі всі переваги попередніх і нинішніх поколінь АТС Panasonic. IP-АТС KX-NS500 призначена для компаній малого і середнього бізнесу. Початкова місткість системи починається з 6 аналогових ліній і 18 абонентів, але завдяки блокам розширення масштабується до 288 абонентів.

IP-АТС KX-NS500 володіє широким набором функцій, і може бути розширена під конкретні завдання клієнта. Вбудована система уніфікованих комунікацій дозволяє використовувати найбільш цікаві функції на базі IP-телефонії. У систему вже вбудовані розширені функції голосової пошти та додатки для створення невеликого колл-центру.

Особливості: початкова місткість системи: 6 зовнішніх і 18 внутрішніх ліній, гранична місткість системи: до 190 зовнішніх ліній, до 288 внутрішніх ліній, 128 DECT-абонентів, до 64 зовнішніх SIP-ліній, до 32 зовнішніх IP-ліній (по протоколу H.323), до 128 SIP / IP / SIP-DECT-телефонів, до 32 базових станцій (залежно від типу базової станції), вбудовані базові функції голосової пошти (2-каналу), розширена система голосової пошти (24 каналу), підтримка багатосторонньої аудіо-конференції, підтримка передачі відео для внутрішніх SIP-абонентів (програмних і апаратних), мобільна інтеграція. Можливість використання GSM-телефонів як внутрішніх абонентів телефонної мережі.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані