Батарея універсальна Baseus 12000mAh Super Energy Pro Car Jump Starter Red (CRJS03-09) - AT1136767 - купити Акумулятори зовнішні в Києві й Україні, доступні ціни на Батарея універсальна Baseus 12000mAh Super Energy Pro Car Jump Starter Red (CRJS03-09) - AT1136767 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Батарея універсальна Baseus 12000mAh Super Energy Pro Car Jump Starter Red (CRJS03-09)
Батарея універсальна Baseus 12000mAh Super Energy Pro Car Jump Starter Red (CRJS03-09)
Батарея універсальна Baseus 12000mAh Super Energy Pro Car Jump Starter Red (CRJS03-09)
Батарея універсальна Baseus 12000mAh Super Energy Pro Car Jump Starter Red (CRJS03-09)
Батарея універсальна Baseus 12000mAh Super Energy Pro Car Jump Starter Red (CRJS03-09)
Батарея універсальна Baseus 12000mAh Super Energy Pro Car Jump Starter Red (CRJS03-09)

Батарея універсальна Baseus 12000mAh Super Energy Pro Car Jump Starter Red (CRJS03-09) - AT1136767

Код товару: AT1136767
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Ємність - 12000 mAh, електрохімічна система - Li-ion, Джерело заряду батареї - USB, інтерфейси підключення (вихід) - USB Type-C, вихідний струм - 3 A, розмір - 163 x 83 x 36,5 мм, вага - 470 г, Колір - червоний

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Baseus
Ємність 12000 mAh
Призначення для автомобиля
Интерфейсы подключения (вход) USB Type-C
Электрохимическая система Li-ion
Интерфейсы подключения (выход) USB Type-C
Колір красный
Вхідна напруга 5 V
Вихідний струм 3A
Розмір 163 x 83 x 36,5 мм
Вага 470 г
Источник заряда батареи USB
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без уведомления., Производитель может изменять свойства, характеристики
Штрихкод 6953156229617
Опис
Придбати Батарея універсальна Baseus 12000mAh Super Energy Pro Car Jump Starter Red (CRJS03-09) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Baseus Super Energy Pro Car Jump Starter

Бустер Baseus Super Energy Car Jump Starter дозволить забути про те, що таке проблеми з акумулятором автомобіля. Пристрій швидко приводить його в дію, довго тримає заряд, має додаткові функції. Безпека конструкції виведена на вищий рівень: при використанні здійснюється контроль сили струму, запобігає перезаряду, коротким замиканням та ін. Будова швидкознімних затискачів відрізняється ергономікою та захищеністю.

Низьке енергоспоживання

Місткість акумулятора літієвого типу склала 12 000 мАг, що дає відчутний запас енергії для експлуатації. Тестування Toyota Crown Royal показало, що одного заряду вистачає на 50 запусків за 0.3 сек. Низькопотужний струм дозволяє батареї довго підтримувати ресурс, не втрачаючи заряду навіть якщо ви не заряджали бустер близько року. На екрані представлено відсоткові значення залишку енергії.

Бензин та дизель

Чудова якість спрацьовування простежується при взаємодії з бензиновими та дизельними автомобілями. Будь-який транспортний засіб можна привести в дію буквально за секунду, т.к. Сучасна конструкція з 4-осередковими батареями працює набагато ефективніше 3-осередкових аналогів. Забудьте про тривале очікування – отримуйте результат миттєво. Девайс сумісний із бензиновими двигунами 12V/6.0L та дизельними 12V/3.5L.

Функціонал ліхтаря

Крім основної функції, Baseus Super Energy Pro Car Jump Starter забезпечений деякими опціями, що спрощують взаємодію з автомобілем. Вбудований ліхтар допоможе провести огляд внутрішніх складових капота за умов поганого освітлення. При цьому він має режими подачі сигналу SOS та попередження, які можна активувати за необхідності.

Швидке спрацювання

Модель використовує негайну подачу пікового значення струму до 1000 А, за рахунок чого пуск акумулятора автомобіля відбувається менше ніж через секунду. При цьому осередки будуть захищені від надміру сильного впливу струму. Вибухонебезпечні елементи конструкції ізольовані, щоб уникнути аварійних ситуацій.

Альтернатива павербанку

Ще однією додатковою функцією техніки став режим павербанку. Ви можете використовувати бустер для сумісних USB Type-C смартфонів, планшетів і ноутбуків для заповнення енергії у форматі 5В/3А.

Незалежно від погоди

Варто зауважити, що для пускового пристрою Baseus Super Energy Car Jump Starter не створюють перешкод перипетії погодних умов. Інтелектуальний контроль розряду осередків забезпечує умови збереження функціональності навіть у умовах низької температури лише на рівні -20°C. Хороша теплоізоляція та захист від перегріву дозволяють підтримувати працездатність без пошкодження компонентів системи та при температурі 60°C.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані