Мишка GEMBIRD MUSG-001-R - AT011607 - купити Мишки в Києві й Україні, доступні ціни на Мишка GEMBIRD MUSG-001-R - AT011607 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Мишка GEMBIRD MUSG-001-R

Мишка GEMBIRD MUSG-001-R - AT011607

Код товару: AT011607
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Кількість кнопок 6, Тип Провідні, Геймерські, Інтерфейс підключення USB, Роздільна здатність (max) 2400 dpi, Призначення для ноутбука, для комп'ютера, Тип сенсора оптичний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник GEMBIRD
Тип Проводные, Геймерские
Інтерфейс підключення USB
Разрешение (max) 2400 dpi
Тип сенсора Optical Image Stabilizer
Призначення для ноутбука, для компьютера
Кнопки боковые
Разрешение (min) 400 dpi
Тип скролла 1 кнопка-скролл
Длина шнура 1,3 м
Особливості подсветка
Розміри 130 x 72 x 41 мм
Вага 121 г
Опис

Придбати Мишка GEMBIRD MUSG-001-R Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Завдяки ергономічній формі мишка
GEMBIRD MUSG-001-R дозволяє насолоджуватися захоплюючими віртуальними битвами багато годин підряд, не відчуваючи ніякого почуття дискомфорту в кисті руки. Симетрична форма миші підходить для правої і лівої руки, а прогумовані поверхні не дозволяють їй вислизати під час роботи. Дозвіл мишки в три рази більше, ніж у стандартних маніпуляторів. 

Його максимальне значення складає 2400 DPI, а мінімальне - 400 DPI. Швидко налаштовувати даний параметр можна за допомогою спеціальної кнопки, вона дає можливість моментально перемикатися з високою точності позиціювання на швидкісний режим виконання маневрів. Всього в моделі є шість клавіш, всі вони здатні витримати не менше 5 мільйонів кліків. Присутнє в миші і колесо прокрутки, підсвічуються червоним кольором. Підключення пристрою виконується проводовим способом через порт USB.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані